SV 650S Esituled paremaks???

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
Holari
Tsikkel: 2x SV650s

SV 650S Esituled paremaks???

Lugemata postitus Postitas Holari »

Tere!
Kuna kevad ei ole enam mägede taga siis peab hakkama nata mõtlema asjale,et teatavasti on antud mudeli Esituled VÄGA halvad, nii pool, kui lähi. Kuidas saaks need paremaks? Ostsin ka uue ümarlaud Esituled, et viskas kõik minema, aga vist ei taha. Siis on olnud mõte, et paneks mingi auto optika sinna sisse, mis kasutab nii lähi, kui kaug tuld ühes(H4) Opelil vist sellised ja muidugi BMW omad, mis näitavad hästi, paneks sinna sisse bi-Xenon pirni Nu selle hiinaka. Mis ise valgusvihku jaotab, Optikast peab aina mingi plekk ära murdma, mis valgusvihku jagab.
Optika paneks siis nii lähi, kui kaugele, et mõlemad jääks võrdselt tööle.
Pakkuge veel keegi ideid ja laidke mu enda omad maha. Parajt peamurdmist pimedatele õhtuteks:)

Head uut aastat
Holari

Kasutaja avatar

Snuffit
Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 8 korda

Re: SV 650S Esituled paremaks???

Lugemata postitus Postitas Snuffit »

ise julgeks küll bi-xenoneid soovitada. Mul läks kohe öösel nägemine korduvalt paremaks.

Paigalduse osas ei oska kahjuks aidata, minu tsiklil läks nii hästi et kõik sobis originaalpessa ja ka see vihku suunav ümbris mahtus sisse ära. Ühendus läks ka originaalpistiku külge. Kõige suurem jebimine oligi plokkide ja juhtmete paigutusega 8)

igatahes edu :bsmile:

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 122 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

On sul vanem või uuem generatsioon? MK2 (2003+) tulede kohta küll väga ei kurdaks, et kehvad on.

Joel
Kasutaja avatar

Masinsist
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Masinsist »

H4- st vanema generatsiooni puhul USA tulede varianti või siis N mudelit.
S mudelil (gondliga olid pirnid H3-d)
2002 sv650s mudelil oli ka pimedas kehva sõita ning tegin vahepeal nii, et panin mõlemale (kaug kui lähi) hiinaka ksenooni ja omakorda veel ühendasin nii, et kaugtule korral töötas ka lähituli lisaks. Olukord nõudis sellise lahenduse.
Kuna need HID-id peaks olema kuskil 35W, siis korraga töötades ei ole generaatorile probleem. Originaalis 1x 55w h3

Teema algataja
Holari

Minul on vanem generatsioon, aastast 2001.
Tuled on korralikud ja klaarid, aga kuna mul on kaks selleist ratast, siis on see viga neil mõlemil. Vahepeal sõitsin ühe vanema Yamuga, sellel olid küll tuled nagu autol, ikka väga hea oli. Aga minuarust kui lülitan sisse täistule,siis jääb poolik põlema, aga tolku ei ole ikka. Just huvi olekski saada mõlemad tööle ja nii pooled, kui kauged

Kasutaja avatar

Masinsist
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Masinsist »

endiselt on selgusetu, kas tegu S või N (1 latern) mudeliga.

Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Nagu pealkiri ja ka kasutajainfo viitab, siis on tegemist S-mudeliga.

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Masinsist kirjutas:

endiselt on selgusetu, kas tegu S või N (1 latern) mudeliga.

Tundub ,et aastavahetus on pikale läinud! :mrgreen:

Teema algataja
Holari

Nujah, vabandan, arvasin,. et kui pealkirjas on olema, siis ei ole vajadust teemasse kirjutada:)

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Holari kirjutas:

Nujah, vabandan, arvasin,. et kui pealkirjas on olema, siis ei ole vajadust teemasse kirjutada:)

Kõik ju õige ,lihtsalt mõni ei oska lugeda! Teemasse ka ,nimelt mu rattal oli eelmine omanik keeranud reguleerimiskruvidest tuled taevasse ,ilmselt sellepärast et paremini märgatakse (ta oli linnas sõitja). Kui su rattal selline võimalus on siis võid vaadata seda varianti!

Teema algataja
Holari

Njah. nende tulede valgus tugevus on suht niru.....see reguleerimine ei päästa suurt midagi, ma kardan.

Kasutaja avatar

Kauri
Tsikkel: VN 750 custom
Tänanud: 77 korda
Tänatud: 81 korda

Lugemata postitus Postitas Kauri »

Oled muidu mõõtnud ka palju reaalne pinge on pirnile? Seda siis mõõtes kui pirn põleb.
Ma olen eriti autodel saanud tuled läbi releeühenduste ikka kõvasti paremaks. Juba 0,5V võimalikku pingetõusu on vägagi arvestatav tulemus.
Ja Osrami nightbreakerid on ka päris head pirnid.

Teema algataja
Holari

Kauri kirjutas:

Oled muidu mõõtnud ka palju reaalne pinge on pirnile? Seda siis mõõtes kui pirn põleb.
Ma olen eriti autodel saanud tuled läbi releeühenduste ikka kõvasti paremaks. Juba 0,5V võimalikku pingetõusu on vägagi arvestatav tulemus.
Ja Osrami nightbreakerid on ka päris head pirnid.

jah, seda relee värki kaalusin isegi, usun, et see võimalikest varjantidest lihtsaim ja korralikud pirnid samuti.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”