Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Re: Rumalad küsimused
Kysimus akugeeniustele.
Et kui siin hooaja lopus oli margatavalt tunda, kuidas aku norgukesemaks jaab (olid kyll lyhikesed koju-tööle otsad, aga siiski jarjest vaevalisemalt kaivitus, akki lihtsalt ei tommand selle törtsutamise peale piisavalt tais akut), kas tasuks pigem uuele moelda voi yritada vana miskiga turgutada? Kuidas?
võll kirjutas:Kus virisemise ja vigisemise teema on
Siin: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... &start=480
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Kas ARK-s, registritoimingute tegemiseks, kõlbab juhiluba isikut tõendava dokumendina?
piloot kirjutas:Kas ARK-s, registritoimingute tegemiseks, kõlbab juhiluba isikut tõendava dokumendina?
Jah!
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
erkop kirjutas:piloot kirjutas:Kas ARK-s, registritoimingute tegemiseks, kõlbab juhiluba isikut tõendava dokumendina?
Jah!
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Kuidas torm Patrick ka foorumlaste tegemisi mõjutas, mina Viljandis olin elektrita üle 8 tunni!
Kehv on ilma elektrita, eriti pühade ajal, kuid kuidagi saab hakkama.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
miilits kirjutas:Kuidas torm Patrick ka foorumlaste tegemisi mõjutas, mina Viljandis olin elektrita üle 8 tunni!
kell 7 ärkasin, läpaka piiksumise peale,vool kõikus sisse-välja ja siis oli pime,vett ei tulnud,kütet polnud ja elektrit netu..aga heimtalis oli umbes lõuna paiku tagasi
Sama siin 9 tundi igavust linnas poleks vast hullu aga maal------ mine või lolliks iiiiigav! kui voolu pole.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Kullisilm kirjutas:... aga maal------ mine või lolliks
iiiiigav! kui voolu pole.
Ahah.
...seepärast siis mul naine vahest ütlebki et lollakas... nuh et maal elan ja siin vahel vool ära käib. Täna oli küll ainult mõne minuti ära ja sedagi uneajal, ehk väga ei mõjunud...

-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
miilits kirjutas:Kuidas torm Patrick ka foorumlaste tegemisi mõjutas, mina Viljandis olin elektrita üle 8 tunni!
kell 12 oli viljandi maantee mitmes kohas langenud puudega kaetud nii et ainult vaevu-vaevu läbi sai. paistab et eestis peab mootorsaag alati pagassis omal olemas olema.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänatud: 79 korda
miilits kirjutas:Kuidas torm Patrick ka foorumlaste tegemisi mõjutas
Linnarahva ärgitusel läksime Ristna neemele tormilaineid vaatama... Ei midagi erilist - on jämmelt paremat nähtud.
Aga eelmise tormi ajal leidsime rannast Maersk Venice päästerõnga
ps: kas just tuule tõttu, aga ära jäi tänaseks plaanitud kruusa-metsa "safari"
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 224 korda
Kullisilm kirjutas:Sama siin 9 tundi igavust linnas poleks vast hullu aga maal------ mine või lolliks
iiiiigav! kui voolu pole.
Häh,maal just lihtsam-puupliit,ahi jne,linnas sõltud ainult elektrist.mida imet linnas teha kui kuskil midagi ei vunka.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Kas ostu-müügi foorumis võõra kuulutuse vastuseks info postitamine, et identne toode on saadaval kusagil uuena ja oluliselt soodsamalt on taunitav või mitte?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 458 korda
macintosh kirjutas:Kas ostu-müügi foorumis võõra kuulutuse vastuseks info postitamine, et identne toode on saadaval kusagil uuena ja oluliselt soodsamalt on taunitav või mitte?
Potentsiaalse ostja poolt vaadatuna on see tervitatav, müüja poolt ilmselt mitte
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
macintosh kirjutas:Kas ostu-müügi foorumis võõra kuulutuse vastuseks info postitamine, et identne toode on saadaval kusagil uuena ja oluliselt soodsamalt on taunitav või mitte?
Pigem tervitatav ju!
-
- Kontakt:
Aga miks ka mitte? Kui tahad niisama müüa, siis selleks on osta.ee, kuldne börs, soov jne.
Siin on ikka vahest näha, et müüja soovib oma asja eest absurdset hinda. Tegemist võib-olla ka müüja teadmatusega, aga samas võib ka ostja olla mitte kursis analoogsete asjade hindadega meil ja maailmas. Miks peaks laskma teisi tsiklivendi pügada?
Vastupidine tegevus ehk info enda teada jätmine on füüsiliselt karistatav
Täna häiris sõitmist küll veidi. Tsikliga tagarattal tekkis tunne nagu oleks tuulelipp.
Ema on maal ilma elektrita, linnas ei anna kuidagi tunda.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mx77 kirjutas:macintosh kirjutas:Kas ostu-müügi foorumis võõra kuulutuse vastuseks info postitamine, et identne toode on saadaval kusagil uuena ja oluliselt soodsamalt on taunitav või mitte?
Aga miks ka mitte? Kui tahad niisama müüa, siis selleks on osta.ee, kuldne börs, soov jne.
Siin on ikka vahest näha, et müüja soovib oma asja eest absurdset hinda. Tegemist võib-olla ka müüja teadmatusega, aga samas võib ka ostja olla mitte kursis analoogsete asjade hindadega meil ja maailmas. Miks peaks laskma teisi tsiklivendi pügada?
Huvitav... miks minu teade siis haihtus (kustutati) ... meil on siin üks selline kuulutus ...
macintosh kirjutas:mx77 kirjutas:macintosh kirjutas:Kas ostu-müügi foorumis võõra kuulutuse vastuseks info postitamine, et identne toode on saadaval kusagil uuena ja oluliselt soodsamalt on taunitav või mitte?
Siin on ikka vahest näha, et müüja soovib oma asja eest absurdset hinda. Tegemist võib-olla ka müüja teadmatusega, aga samas võib ka ostja olla mitte kursis analoogsete asjade hindadega meil ja maailmas. Miks peaks laskma teisi tsiklivendi pügada?Huvitav... miks minu teade siis haihtus (kustutati) ... meil on siin üks selline kuulutus ...
Mõni mode on jälle uljaks läinud. Minu postitusi kaob ka juba rohkem kui tavaliselt kombeks. Üks teemagi haihtus.
Foorumis võiks olla ka nurk kus saaks näha, mida moded teevad või teinud on. Et keda kiita ja keda laita. Muidu käibki suur tsensuur üle nagu NSVL elaks.
Või äkki oli mõne mode müügi teema? Mis teemast muidu jutt käib, anna julgelt teada
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Või äkki oli mõne mode müügi teema? Mis teemast muidu jutt käib, anna julgelt teada
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=548191#p548191
Loodusinvestist -40% allahindlus Rukka toodetele, uue saab 267€ eest ja kasutatu mie foorumist 380€ eest.
Puhas võit seega 113€.
-
- Tsikkel: V4
- Tänatud: 7 korda
mx77 kirjutas:väidab et UUS?
Aus vastus oleks kahtlemata ,et asjad, millel pole silte küljes on minimaalselt kasutatud. Kuna uutel asjadel on sildid minu teada...
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Sa mac võiksid selle info ja lingi uuesti panna sinna müügiteemasse ja vaatame, mis edasi saab. Konkreetse jope omanikule see muidugi tore uudis ei ole aga selline tsensuur ajab ka kopsu üle maksa.
-
- Kontakt:
modede tegevus võiks üldse olla loogilisem. vahest lastakse igasugu läbu tekkida ja siis keeratakse vint jälle tesitpidi üle.
Mina olen juba 30 tundi ilma elektrita, elan ka maal ja suht igav on.
Vahepeal käin naabri juures kellel aind ühes toas elekter olemas. Hommikul käisin samas kohas endale nuudleid tegemas.
Soomes Hämeenlinna ja Helsinki vahel olevad motopoode/mootorratta remondikohti teab keegi? Või mõni suurem Helsinkis?