õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Ilmateade lubab siiani head. Pakuks välja homme 12.00 Laagri statoil.
Mina ole tulija, kui minek toimub.Punane kostüüm ka ootab.Pidevalt silm teemal peal. Ilmselt homme 26.12 hommikul keegi siiski paneb kindla kella ja koha ülesse, kui ilm lubab.
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Tõenäoliselt 12:00 on veidi vara... pimedaks läheb kusagil 4 kanti vist... seega ühest oleks mõistlikum... laagri statoil muidu täiesti okei koht kust alustada. Üle paari tunni linnavahel pläristada niikuinii ei viitsi ja sellise ilmaga kusagile maanteele vaevalt keegi väga tikub.
...
Hetkel tulin just linnast (Tallinn), no pagan, mõnusalt soe on, +5 ja sigasoe tuul ka, täiesti maika ja lühikeste pükste ilm on
Niih, koguneme siis homme kell 13.00 - aga kohaks mille valime? Laagri statoil või võtaks midagi linnast seest - näiteks Ülemiste keskuse Neste tankla?
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Kontakt:
Ma arvan, et see Laagri Statoil on täitsa hea plaan. Läheb prognoositava logistikaga hästi kokku
meph kirjutas:Ma arvan, et see Laagri Statoil on täitsa hea plaan. Läheb prognoositava logistikaga hästi kokku
Ära prognoosi seal midagi - homme on vb -10 kraadi ja paksu lund sajab. Aga praegu on sigahea ilm - võtan rõdul õlut lahti ja hea olla
-
- Tsikkel: honda cbr900rr suzuki gsf600
- Tänatud: 4 korda
Ilm on tõesti hea, Laagri statt.on igati OK. Kuigi ise ei ole veel kindel, kas sel ajal juba alkomeeter lubab rooli-lenksu taha istuda. Üks probleem on veel,teemakohast riietust pole,hetkel veel.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Mul näitab Mustamäel akna taga 8 kraadi sooja ja asfalt on kuiv. Kadetaks teeb, et ma täna ära pean lendama. Head sõitu ja tehke palju pilte.
Tulge siis laagrist ülemiste nestesse. Ei hakka võrriga piinama edasi ja tagasi.
Võimas, akna taga +8 sooja ja asfalt kuiv. Tuul on küll selline, et viib väiksemad mehed kohe minema Mul lükkas tuul öösel ahjusiibri lahti ja sealt edasi veel tubase jõulukuuse ümber.
Aga siis kella 13 ajaks jääb kumb sihtkoht - Laagri statt või Ülemiste Neste?
Kell 13 sobib (äkki ka tuul nats vaibub - hea unistus) ja tundub, et enamustele sobib Laagri Statoil, jätaks selle .Sealt siis mööda Vabaduse pst - Järvevanale ja Ülemiste Nestesse, et soovijad saaks ühineda.
Kell 13 laagri statis kohal!
Kurat te olete nõmedikud, et ajate siin sõiduisu peale:D Eniveis kõva sõitu teile ja peadse taasnägemiseni
Sai ka sõitmas käidud. Kuna aga sattusin kindlustuse ukse taha täpselt lõuna ajal, mil kedagi kohal polnud, siis ühisele kogunemisele ei jõudnud. Tore sõit aga siiski. Ümberringi palju üllatunud ja rõõmsaid nägusid ning väga mõnus sõiduilm.
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Mmz, vahepeal on internet leiutatud ja seal saab rutem kindlustust
Aga jah, kadedaks teeb rsk.
Kuna täna pühad, siis ei hakanud sellega igaksjuhuks riskima. vb. oleks alles homme saanud.
Salvast vähemalt öeldi, et interneti teelt poleks täna neilt kindlustust saanud.
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Ma loll aravasin et internet automaatne on aga juusiis istub seal ka mingi mutt vahel, kes kangi tombab.
Tore oli üle pika aja lenksus olla. Kahju, et mul ratta signa näkku hakkas panema ja pärast ei leidnud gruppi üles enam:(
Nägin täna tahavaate peeglis külgkorviga siklit Pirital. Tuju oli kohe hea, oleks nii tahtnud sõita - mõtlesin ennast sinna korvi sisse ja sõitsin hästi tema lähedal.
-
- Tsikkel: ---
Overkilla kirjutas:Nägin täna tahavaate peeglis külgkorviga siklit Pirital. Tuju oli kohe hea, oleks nii tahtnud sõita - mõtlesin ennast sinna korvi sisse ja sõitsin hästi tema lähedal.
Sõitis mullegi vastu Pirital. Ma olin jalgrattaga ja viskasin veel talle käppa ka.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
Tänased sõitjad
https://picasaweb.google.com/1087841075 ... qey3lPmBeg
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
Väike video ka http://www.youtube.com/watch?v=MMTRtxW5 ... e=youtu.be