omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
YZ 250 2t kirjutas:Ma ei tahaks uskuda et neil teistel pole kooskõlastusi vallaga, muidu seal lihtsalt ei sõidetaks, iseasi on see, kas Sa sinna infole ligi pääsed neti kaudu, on teine küsimus... Näiteks Paikuse liiva auk on kindlasti vallaga kokku lepitud, kuna vald ise andis selle maa kasutada selleks otstarbeks, seda tean raudselt, kindlasti pole aga seda kusagil nii ametlikult kirjas, et saaksid seda mingi katastri lehelt uurida... Ja kas Holstre rada ripub õhus tahad öelda... ära tule nalja tegema...
Kooskõlastus vallaga, mis asi see on? Sisuliselt ajutine kasutusõigus ainult. Tuleb sinna mingi Papsik elama ja kaebab kohtusse, et kuskil maatulundusmaal on ebaseaduslik rajatis (loe krossirada) ja võibki Kiileri kaasusele rõhudes selle siledaks lükata. Ja seda ma võin sulle öelda, et see mingi katastrimärge ongi lõpuks otsustav, mitte mingi valla kooskõlastus.
Holstre raja kinnistu on muuseas kaitsealune maa, nii et ma ise kah imesatasin kuidas seal üldse sõita saab (väljavõte Riigiteatajast: 010. Kaitsealune maa (H) - maa-ala, millel majandustegevus on õigusaktiga keelatud.).
Sa oled ikka lahe tüüp, kui Tuula rada pannakse kinni on see sinu arust õige aga mingi silt kuskil posti küljes teeb sinu jaoks raja kohe legaalseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.