Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850

eerikkarts
Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS

Re: Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850

Lugemata postitus Postitas eerikkarts »

kusjuures XTZ ja TDM'i paisupaagist ma pole õieti aru saanudki, see paak ainult täitub kuid tühjaks ta ei lähe!ehk siis paisupaagist tuleb üks voolik mis läheb jahutusvedeliku sissevalamise korgi juurde kust see vedrukork ülerõhu e.vedeliku liig paisumisel lihtsalt laseb selle paisupaaki ja seal paagis see vedelik lokusb igaviku. Kui mõõdukalt oled seda vedelikku sisse kallanud oma süsteemi siis sinna ei tule suurt midagi sisse. Ei mõista milleks seal Max ja min kriipsud... Paaki ise ei asu kõrgemas punktis kah et sealt vedelik tagasi süsteemi jookseks tühjenemisel. Arusaamatu kuidas see tühjaks jookseb?

Kolvi vahetamise vajadus sõltub hülsi mõõdust. Ja üldiselt hülsid puuritakse ja hoonitakse kolvide järgi mõõtu.

Ma nagu ikkagi aru ei saanud, sa avastasid õli vahetades enda mootorist kreemjast ollust? Või sul kaob lihtsalt vedelik? ja arvad et läheb mootorisse? Kui lihtne vedeliku kadu ma vaataksin väljaspoolt! Kusjuures tüüpiline koht ongi seal plekpõlv mis läheb silindripeasse, ja immisev vedelik lihtsal kuumal silindril aurustub ära. Alles jääb justkui roosa/valge/sinakas pilbrjas jääk sültuvalt jahutusvedeliku värvist.
Kui vedelik kaob silindrisse ehk põleb ära, see puhastab silindri tahamast siis vaata üle küünlad üks küünaldest peaks välja nägema puhtam kui teine.Samas kui vedelik satub silindrisse siis ka tekib rõhk veesüsteemim mis aga suht kindlalt täidab sul paisupaagi vedelikuga!

Ja nii see Yamaha XT900Z FI (SuperTenere) sündiski:
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi

5Okuus856üheksa

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”