Adrenalin Arena Cup 2011

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 432 korda
Kontakt:

Re: Adrenalin Arena Cup 2011

Lugemata postitus Postitas mx77 »

jalgrattur kirjutas:
mx77 kirjutas:

Ega see lootus Lätile on ikka kah suht naiivne. Lätis on minu arust veel hullem - Riias pea 1 milj. elanikku ja maakohad veel hõredamalt asustatud kui eestis. Ja Riiast on kah Sõmerpallu 230 kilti.
Eks see on see EAS viga, et ei anta endale aru, milleks teglikult võiks toetusi jagada, see konkreetne toetus ei läinud kahjuks mitte motospordi toetuseks vaid regionaalse (loe. ääremaade) arengu toetuseks. Ilmsete loogikafaktide eiramine võib lõpuks negatiivse stsenaariumi korral tähendada seda, et investeering läheb vett vedama.

Kuule,kallike. Kas sul üldse elus heledaid värve ka on? Parem see hallike seal kui üldse mittemidagi. Kas üldse meie ümbruses olevates ja mitte ainult, riikidel on sellist halli. Jah, sommidel on mingi exheinaküün aga thistle halligi. Nii et olgem ikka Rahul sellega mis on, loodame et noortele on sellest kasu .

Kui arvestada, et halli rajamise projektiga võistlesid EAS ees Nõlvak halli ehitusega Mäole ja Leokid asukohaga Sõmerpallu, sii geograafiliselt sai tehtud ikka vale valik.
Seda, et meil hall on ei ole mõtet mingiks eestlaste suursaavutuseks pidada - raha tuli 100% sellest paljukirutud Euroopa Liidust, oma rahadega poleks seda kunagi ehitatud. Sommidele ei jagata lihtsalt selliseid toetusi.
Üldiselt olen ma suht positiivse maailmavaatega inimene. Hetkel üritan lihtsalt analüüsida situatsiooni ja inffi, et rahvast oli vähe. Aga ühest tuntud viimase aja filmist pärit seisukoht "peab meeldima" ei sobi mulle. Kui raha halli ehitamiseks ei olnud vaja kulutada, siis käigushoidmiseks küll.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”