Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Jannes kirjutas:

Väga rumal küsmus, kuid kui politseiametnikud on ebaausad, siis keda saab veel usaldada?

Täna hommikul oli liiklusõnnetus, kus mingi tibin tõmbas üle pideva joone mu tuttavale ette ja jäi foori taga pidama nii, et minu tuttav enam pidama ei saanud.
Alguses tunnistas too tibin, et arvas selle inimese auto kaugemal olema, siis oli aga mingi polt kõrvalistmelt välja roninud ja paukuma hakanud, et kirjutagu mu tuttav kähku alla, et neil olevat kiire mingile koosolekule. Tuli välja, et autos olid mingid politseiametnikud, kes olid omavahel kokku leppinud, et nende auto ei sooritanud mingit manöövrit ja ei põhjustanud õnnetust. Tuttav oli üksi autos ja kohalejõudnud avariibrigaad ütles, et neil ei ole mingit võimalust tuttavat uskuda, kuna too on üksi.
Kuna mul ei ole põhjust oma tuttava aususes kahelda ja loogiline on, et neil tegelastel oli motiiv kokku leppida ja ta süüdi lavastada (rohkem tunnistajaid ei ole), siis on mul tõsiselt kahju tõdeda, et see on suur löök minu usku antud ameti esindjatesse. (crash)

Üks põhjus miks venemaal hästi paljud pardakaameraid kasutavad, ka imeodavaid... pärast hea terve seltskond valeütluste eest ntx tingimisi saata

Mine “Ajaviiteks...”