Rumalad küsimused

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

davidsoniharald kirjutas:

Ma hetkel elan ühe pulgaga interneti otsas. See on aga hirmus hirmus aeglane. Iseenesest näitab ikka enamasti 3G võrgu ühendust. Helistasin ja kurtsin muret klienditeenindusele ja mulle väideti, et mu arvuti on vana ja Firefox võtab palju resurssi ja Microsofti "taustal jooksvad asjad" aeglustavad mu ühendust kõvasti, kuigi reaalselt ei loe ma kuskilt välja, et mingi liiklus oleks. Reaalselt ei pidanudki see liiklusena paistma.

Kas see jutt on tõene või BS?

Olen suht kõgest, mis võiks ennast ise uuendada või kontrollida oma uusi versioone lahti saanud ja suurt muutust ei ole ikka. Varsti saan ehk pulka teises arvutis testida ja öelda, kas siis on sama aeglane. Mingeid soovitusi veel?

Niisiis. Kõige pealt märgin ära, et ma ei resideeru hetkel Eestis vaid UKs ja tiheasustusega alas. Eile tegin pikema õhtu ja mida kaugemale õhtu jõudis, seda kiiremaks nett muutus. Kahe aegas öösi võis vabalt jõutuubi videoid vaadata samas kui õhtul 19.00 ja 21.00 vahel on suht võimatu meilikastigi lahti saada :wack: .

Täna panin arvuti käima lõuna ajal ja kõik toimib päris hästi. Paar tundi hiljem asi enam nii roosiline ei ole, kuid täitsa talutav siiski. Paistab, et siis õhtu on see aeg kus võrk kõige koormatum ja nett kõige aeglasem. Esindus pakub ka "uuemat ja kiiremat" pulka mulle muidugi müüa. Muidu nende soovitud arvuti puhastamine on mu kogu arvuti kiiremaks teinud ja Microsoft Essentialsi nimelist viirusetõrjet ei soovita ma mitte kellelegi. Sööb megalt resurssi mida vanematel arvutitel just jalaga segada ei ole.

Mine “Ajaviiteks...”