Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

davidsoniharald kirjutas:

Ma hetkel elan ühe pulgaga interneti otsas. See on aga hirmus hirmus aeglane. Iseenesest näitab ikka enamasti 3G võrgu ühendust. Helistasin ja kurtsin muret klienditeenindusele ja mulle väideti, et mu arvuti on vana ja Firefox võtab palju resurssi ja Microsofti "taustal jooksvad asjad" aeglustavad mu ühendust kõvasti, kuigi reaalselt ei loe ma kuskilt välja, et mingi liiklus oleks. Reaalselt ei pidanudki see liiklusena paistma.

Kas see jutt on tõene või BS?

Olen suht kõgest, mis võiks ennast ise uuendada või kontrollida oma uusi versioone lahti saanud ja suurt muutust ei ole ikka. Varsti saan ehk pulka teises arvutis testida ja öelda, kas siis on sama aeglane. Mingeid soovitusi veel?

Pulgal võib 3G/H-A levi küll olla aga operaatori prioriteediks on seatud siiski telefoni kõned, mitte andmeside. Et kui sul on näiteks mingi Elisa Mint ja läheduses on palju Elisa kliente kes armastavad lobiseda siis su nett jääbki aeglaseks. Võtsin vanematele kah ühe ja noh linnas enam-vähem aga maal jookseb päris hästi.. kiirus oleneb ka sellest palju rahvast lähedal netipulga otsas ripub.. Nii et põhjus ei pruugi olla sinu arvutis, aga siiski võimalik. Proovi samas arvutis mõne teise operaatori netipulka kasutada..

Hei! Mure sellega et ei saa kuidagi Vistale Service Pack 1-te peale. Ei ole ise hull arvutikuru ja ootaks veidi abi. Kui keegi on valmis mind Skype teel juhendama, oleksin väga tänuväärt. Võib skype kasutaja mulle postkasti saata, võtan ühendust.
Ette tänades.

Kui sul mitteametlik Vista peal siis nii lihtsalt ei saagi.. Ametlikuga on mul sama mure kunagi olnud aga see oli nii ammu et ei mäletagi põhjust, vist miski update või programm segas installimist.. kas ta miski errori kah viskab ette?
Üldiselt hästi ära seadistatud Vista on ok, aga tegelt paras psk ja soovitaks võimalusel millegi muule üle minna :bsmile:

Viimati muutis Bad Boy, 30 Nov 2011, 10:52, muudetud 1 kord kokku.

http://badtolka.tumblr.com

Mine “Ajaviiteks...”