Hepco & Becker küljekohvrid
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 39
- Tsikkel: Moto Guzzi Griso 8v
Hepco & Becker küljekohvrid
Kas keegi oskab anda infot, kes Eestis Hepco & Beckeri kauba müügiga tegeleb.
Nimelt soovin oma Moto Guzzi Griso 8V-le plastikust küljekohvreid. Givi kahjuks minu rattale plastikust kohvreid ei paku. Järsku oskab keegi veel mingit korraliku brandi peale nende kahe soovitada, kes plastikust küljekohvreid koos kinnitustega valmistavad. Info eest tänud ette.
Re: Hepco & Becker küljekohvrid
Kawasaki KFX 700 -> Suzuki KingQuad 750axi
Teeline kirjutas:Kas keegi oskab anda infot, kes Eestis Hepco & Beckeri kauba müügiga tegeleb.
Nimelt soovin oma Moto Guzzi Griso 8V-le plastikust küljekohvreid. Givi kahjuks minu rattale plastikust kohvreid ei paku. Järsku oskab keegi veel mingit korraliku brandi peale nende kahe soovitada, kes plastikust küljekohvreid koos kinnitustega valmistavad. Info eest tänud ette.
Kas AP moto tõesti ei aita ses osas? Kuigi jah, enda Grisole sain sealt ostetud nailonist küljekad.
PS. Esiklaasi ei soovi Grisole? - mul jäi 1 üle
-
AP pakub jah ainult tekstiilist, kuid plastik on minumeelest ikka nagu parem variant.
Tänan pakkumast, aga esiklaasi ei soovi. Mulle meeldib ratas ilma klaasita rohkem.
Kui Motomarketist sobilikke (Guzzi kirjadega ) ei saa, siis soovitan Soome maaletooja käest uurida. Neil võib üht-teist ka pisut kasutatuna saadaval olla. http://www.motoitalia.fi/www/
Vaata seda ka, järsku see on kohvrikandur.
https://www.tlm.nl/magazijn/webshop/acc ... ails/18044
Kui nii, siis on see väga soodne.
Tegemist siis ühe hollandi Guzzi-spetsialistiga. Huvtav pood veel ka selle poolest, et praktiliselt selle kõrvale (Düsseldorf-Weeze, 50 km, saab bussiga) käib Tallinnast Ryanair.
-
Re: Hepco & Becker küljekohvrid - Kohvrid olemas
Tänud kõigile heade soovituste ja juhiste eest.
Ostan siiski kohvrid ja ka paagikoti (MG logodega!) AP Motorsist.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.