Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Re: Rumalad küsimused
Kus kohast saaksin oranži värvi istme nahka? Hea, kui selline erksam (väga oluline pole)
Nuki kirjutas:Kus kohast saaksin oranži värvi istme nahka? Hea, kui selline erksam (väga oluline pole)
Noor Tehnik abiks, neil igat värvi
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Bayer kirjutas:Nuki kirjutas:Kus kohast saaksin oranži värvi istme nahka? Hea, kui selline erksam (väga oluline pole)
Noor Tehnik abiks, neil igat värvi
Noor Tehnik kahjuks selle värviga aidata ei saa ...
Nuki kirjutas:Kus kohast saaksin oranži värvi istme nahka? Hea, kui selline erksam (väga oluline pole)
Mina sain sealt head kunstnahka: http://www.sohvameister.ee/index.php?ma ... d=5&type=2
Märksõna "paadi istme katte (kunst)nahk". Ei karda UV kiirgust, kasutustemperatuur -20 kuni +80 - Külmaga ei murdu ja päikse käes ei põleta peed.
Selles kohas on kah ilusaid materjale: http://www.conectra.ee/index.php?page=50&
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Uute rehvide seda libedat kihti õrna liivapaberi liigutusega annab maha tõmmata?
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
extremist kirjutas:Uute rehvide seda libedat kihti õrna liivapaberi liigutusega annab maha tõmmata?
Sajakas peaks ju hea tahtmise korral burnouti ka tegema...
kuidas küüslaugu lõhnast lahti saad? ehk siis ajasin usinasti küüslauku näost sisse ja ootamatult pean kluppi minema
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Suht nutused väljavaated selle küüslauguga! Kui seda ikka kõvasti näost sisse ajasid siis mitu päeva haised. Nii, et järgmine nädal lähed kluppi - täna istu parem sõpradega kodus!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:Suht nutused väljavaated selle küüslauguga! Kui seda ikka kõvasti näost sisse ajasid siis mitu päeva haised. Nii, et järgmine nädal lähed kluppi - täna istu parem sõpradega kodus!
vöi mine pubisse kyylsauguleiba ölle körvale näksima klubi asemel
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
koit kirjutas:kuidas küüslaugu lõhnast lahti saad? ehk siis ajasin usinasti küüslauku näost sisse ja ootamatult pean kluppi minema
Päris lahti e saagi, aga suurtes kogustes sellerit peaks aitama.
macintosh kirjutas:koit kirjutas:kuidas küüslaugu lõhnast lahti saad? ehk siis ajasin usinasti küüslauku näost sisse ja ootamatult pean kluppi minema
Päris lahti e saagi, aga suurtes kogustes sellerit peaks aitama.
Hakka suitsetama ja suitseta tihti. Siis on selline iseloomulik aroom riietel ja koni hais tulvab suust...
No offence kelle suunas iganes.
ty.üks neiu soovitas veel sibulat süüa eks teinekord targem. tossasin kui kurat, sõin igasugust jama pm. kõik mis võimalik, nätsu läks kaks pakki ei mõjunud muidugi miski, istusin nurgas moll seina poole a jääger/tekiila tegid oma töö ning läks väheke käest ära. nüüd selline ahastus peal, et ei julge välja minnagi, raudselt kõik jõllitavad ja näitavad näpuga ala segane küüslauguperv Eestist:)
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Kas taimetoitlased söövad lihasööjaid taimi?

daub kirjutas:Kas taimetoitlased söövad lihasööjaid taimi?
Sama hea kui lihatoitlased söövad taimetoitlaseid loomi
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
daub kirjutas:Kas taimetoitlased söövad lihasööjaid taimi?
Selleks pead teadma taimetoitlaste põhimõtteid, miks nad liha ei söö...
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
koit kirjutas:ei julge välja minnagi, raudselt kõik jõllitavad ja näitavad näpuga ala segane küüslauguperv Eestist:)
Izzandjumal, millised esteedid...
Sa oleks pidanud hoopis küüslauku kluppi kaasa võtma ja teistele ka sisse söötma, ja keegi poleks su haisu tähele pannud.
nii kiire küss krossimeestele - kas võistlustel vahetatakse gaas põhjas ilma sidurita käike?
MX1 kirjutas:nii kiire küss krossimeestele - kas võistlustel vahetatakse gaas põhjas ilma sidurita käike?
Kui raha ja jõudu on, siis miks mitte.
kas eestis müüakse harley evo mootoreid ja mis hinnaga
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
426f kirjutas:kas eestis müüakse harley evo mootoreid ja mis hinnaga
Ikka müüakse, igasuguse hinnaga. Hiljuti keegi pakkus vähesõitnud EVO-t, 3800 euri, kui valesti ei mäleta (oli veel 113" Ultima El Bruto). Samas kui mujalt ei leia ja ilma rahata ei saa, küsi Marekilt Punaselt tänavalt või Fredylt, midagi neil ikka on.

-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
MX1 kirjutas:nii kiire küss krossimeestele - kas võistlustel vahetatakse gaas põhjas ilma sidurita käike?
Võid ju proovida, kui õnnestus, kirjuta siia kah.
Kellelgi ACad 3D juhendit ei vedele? Oleks vaja koolis õpitut veidi meenutada ja uut juurde õppida.
Kas kellegil on kogemusi. Kui ma soovin oma ettevõtte kodulehele lisada Visa/mastercard krediitkaardiga maksmise võimaluse, siis mis %-i pank iga makse pealt endale kraabib? Panga infotelefon ütleb viisakalt, et see sõltub omavahelisest kokkuleppest ja lepingust, aga tahaks mingit suurusjärku teada, et kas on mõtet jamama hakata.
Vastajale 1 õlu minu poolt!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Ei taha õlut aga keskmiselt 1,5 %
Aga õlle võid anda järgmisele vastajale.
Ma võin ennustada ka, et see on Macintosh, kes annab pikema vastuse
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
-Piilu- kirjutas:Kas kellegil on kogemusi. Kui ma soovin oma ettevõtte kodulehele lisada Visa/mastercard krediitkaardiga maksmise võimaluse, siis mis %-i pank iga makse pealt endale kraabib? Panga infotelefon ütleb viisakalt, et see sõltub omavahelisest kokkuleppest ja lepingust, aga tahaks mingit suurusjärku teada, et kas on mõtet jamama hakata.
Sa pead arvestama kahe asjaga, jooksev kulu on vaid osas sellest, algauseks on sul ka nö ühendamiskulu: pisut pangale lepingutasu (varasemalt oli 65€), pisut arendajale 200€ (sõltub väga plaju arendajast ja poe platvormist, võid ka tasuta saada). Jooksev kulu nagu pank ütles kokkuleppel, aga tüüpiliselt 1,5-2% vahemikus. Kui plaanid rahvusvahelisi makseid ja volüümid väikesed, siis asja võib ära ajda ka PayPal, ühendamiskulud madalad, aga samas lõikavad tehingust suurema ampsu 2,9%.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
selline küsimus, et kuidas ma teada saaks mis mõõtu mulle jakki vaja on...nt netist vaatan et mingi jakk size 56 (see aga ei ütle mulle midagi)...et tahaks teada mis pikkusele see size vastab...milline on kätte sisekülje pikus ja rinna ümbermõõt jne ei tahaks mingit asja tellida omale mis kole väikseks jääb
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Äkki on abiks.
http://en.wikipedia.org/wiki/EN_13402
Suurus 56 peaks olema 112.
elbastardo16 kirjutas:selline küsimus, et kuidas ma teada saaks mis mõõtu mulle jakki vaja on...nt netist vaatan et mingi jakk size 56 (see aga ei ütle mulle midagi)...et tahaks teada mis pikkusele see size vastab...milline on kätte sisekülje pikus ja rinna ümbermõõt jne
ei tahaks mingit asja tellida omale mis kole väikseks jääb
Igal firmal võivad need asjad varieeruda. Arvan et otsi tootja infot
teab keegi ,kas selline kitarr kannatab mängida või on rohkem mänguasja eest. Ja kas see kitarri suurus sobib meeste rahvale või jääb väikseks?
http://www.anttila.ee/webapp/wcs/stores ... ryId=10172
kitarr läheks isale ,tahab kitarri mängimist õppima hakata, niiet algajale
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
See on jah suht mänguasi. Jumal teab, millest kokku pandud ja kui sa ei taha oma isa kuulmist ära rikkuda, siis ära osta.
Efektne oleks pidudel sellist peale setti näiteks kellelegi pähe puruks lüüa. Suurus tundub muidu standard olema, mulle see 39" käigupeal ei ütle midagi, muidu on nii, et täismõõt on 4/4 ja "naistemõõt" on 3/4 ja siis on veel eraldi mingi lastemõõt.
Kui ma tohin soovitada, siis vähemalt sellist klassikalist:
http://www.kitarripood.ee/komplektid/te ... r-komplekt
või akustiline:
http://www.kitarripood.ee/komplektid/ak ... komplekt-2
Olen neid kõiki kitarrikooli omasid ise näppinud ja algajale ei jää neist ükski liiga lahjaks.
Neilee annab hiljem vähe mõnusamaid keeli peale toppida ka, kui originaalide hääl miskipärast ei meeldi.
Selline pojalt-isale pärandus oleks muidu hea küll
Kiidan ka kitarrikooli kursuseid, nii e-kursuseid kui ka "päris" variante, kus sa ise kohapeal pead käima.