Alternatiiv Hornetile
Re: Alternatiiv Hornetile
erkop kirjutas:Tere kõigile,
olen olukorras mil pean kevadeks uue ratta valima. Käisin bikepointis kaemas müügil olevat 900st Hornetit mis on väga ilus ja mugav sõita. Kuid nähes enda peegeldust aknalt tundusin üpris suur koljat olevat selle ratta seljas(186cm 97kg). Küsimus ongi selline, et mida veel vaadata sarnastest ratastest. Eesmärk oleks muidugi võimalikult palju ja mugavalt sadulas olla, võtta ette mõni pikem reis ning mõnikord rinkal end välja elada. Hinnaklass võiks jääda kuskile 3500euri lähedusse.
Õhtust ja vabandused, aga ei saa kirjutamata jätta. Ära vaata oma peegeldust aknast. Vaata pigem seda, mispidi ratas ise mugav tundub
Ma olen ka oma tsikli otsas nagu karu jalgrattaga (küsitakse a la - misasja, mis mopeediga Sa nüüd sõidad?), aga siiski - mugav olla ja kui suurte peeglite lähedusse ei satu, siis silmad ei saa haiget.
Nii et, kui 900ne hornet meeldis ja mugav olla oli - milles siis küsimus on? Visuaal ja esteetiline vaatepilt? Ma arvan, et need võiksid jääda tahapoole muudest ja olulisematest parameetritest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.