kiire küsimus
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
kiire küsimus
tre raffas
küsimus kiire ja lühike... noh kiivreid on eri suuruses (duh) aga mai tea millist mul vaja nagu kirjas kah pole kuskil. Kas pean ise pähe proovima vä? ma ull noor (15) muidu ja mul arvatavasti väike pea .Sis mingi XS või S vä?
küsimus kiire ja lühike... noh kiivreid on eri suuruses (duh) aga mai tea millist mul vaja nagu kirjas kah pole kuskil. Kas pean ise pähe proovima vä? ma ull noor (15) muidu ja mul arvatavasti väike pea .Sis mingi XS või S vä?
http://www.motopood.ee/pood/sizes.php?o ... b7f5384569
Siin olemas suurused vastavalt pea ümbermõõdule, aga üldjuhul alati soovitatav kiivrit enne ostmist ikka proovida, erinevate tootjate kiivrite suurused võivad vähesel määral erineda, aga kiiver peaks ikka tihedalt peas istuma. Misiganes varustust minu arvates õige ikka enne proovida, mitte mingite umbkaudsete suuruste järgi kusagilt tellida.
Siin olemas suurused vastavalt pea ümbermõõdule, aga üldjuhul alati soovitatav kiivrit enne ostmist ikka proovida, erinevate tootjate kiivrite suurused võivad vähesel määral erineda, aga kiiver peaks ikka tihedalt peas istuma. Misiganes varustust minu arvates õige ikka enne proovida, mitte mingite umbkaudsete suuruste järgi kusagilt tellida.
Kiiver valitakse ikka vastavalt oma pea suurusele ja kujule, mitte aga tabelist ja standard numbrite alusel. Vabalt võib juhtuda, et ühe tootja kiiver sobib sulle ja teine ei sobi, kuigi mõlemal on samad suuruse tähised sees. Seega siit soovitus, mine ja külasta motopoode ning proovi rahulikult erinevaid mudeleid pähe ja usu mind, sa tunned ära selle õige. Kohe selline mõnud tunne tekib kui kiiver sulle kenasti pähe istub. Parim viis oleks loomulikult teha enne ostu ka väike tiir, aga see on suht küsitav ja ilmselt ka suht lootusettu juhtum meie maal veel. Kuigi jah tean, et on lastud ka proovisõitu teha.
Edu igatahes ja osta korralik kiiver, mitte mingi munakoor millest kasu pole.
Erki
Edu igatahes ja osta korralik kiiver, mitte mingi munakoor millest kasu pole.
Erki
Kiivri raha jätad tagatiseks ja saad enamus poodides proovisõitu teha.esaarik kirjutas:Parim viis oleks loomulikult teha enne ostu ka väike tiir, aga see on suht küsitav ja ilmselt ka suht lootusettu juhtum meie maal veel. Kuigi jah tean, et on lastud ka proovisõitu teha.
Aga ilma proovimata ei soovita osta.....eriti hea kui proovid koos sukaga.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.