Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: BMW 1150GS Adventure
Re: Õnnetused mootorratastega
T.T. kirjutas:crazy83 kirjutas:Olin üsna kohe pärast õnnetust seal ja olin sunnitud tõdema, et rattur kahjuks surnud kuigi jutu järgi olevat ta veel hetk peale õnnetust elus olnud. Ratas oli sõitnud rekkale eest sisse ja siis rattur omakorda rekka esiratta alt läbi käinud. Ausaltöeldes mina küll ei oska öelda kes süüdi võis olla, võibolla mõlemad, igastahes tundub, et paugu hetkel oli rekka alles pööret alustanud ning pidurdusjälgede järgi oleks nagu tsikkel end külili pidurdanud ja siis auto ette libisenud.
Luige poolt tulles ei jäänud küll mitte mingit kahtlust, et rekka on lihtsalt tsiklistile ette keeranud. Pidasin ka kinni aga siis oli juba kiirabi oma otsuse teinud ning pidurdusjälgede järgi ja tsikli vigastuse järgi jäi kül mulje, et seal erilist paugutamist ei toimunud, vaid tsiklist kulges enne matsu rahulikult. Ju siis oli üllatus suur kui nägi, et rekka seisma jäämise asemel oma teekonda jätkab. Tsiklist pidurdas aga....., mis täpselt juhtus ei tea, fakt on see, et väga õnnetu lõpuga see lugu nüüd on. Rapla poolt tulles sellel ristmikul väga palju ruumi ka nö. põdra testi jaoks ei ole
. Kaastunne lähedastele
Pealtnägijad väitsid, et kiirus oli tsiklistil ikka üsna suur olnud. Kuna ise otseselt ise ei näinud ja vahest on selle kiiruse hindamisega nagu on, siis ei teeks eriti ennatlike otsuseid. Muidugi huvitav on lugeda kuidas siin bikeris on esmane järeldus reeglina et autojuht süüdi, loed postimeest, delfit vms siis jälle vastupidi, tsiklist süüdi kuid tegelikult ei tea kumbki pool midagi reeglina. Reegleid rikuvad ja eksivad ühtemoodi mõlemad.
BMW 1150GS Adventure