Rumalad küsimused

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas piloot »

yeekim kirjutas:

Nüüd tuleb mingi 3lk. seda autode teemat (togi)
See on niiiiiii mõttetu vaidlus, et.. :nono:

Endiselt- osta see auto, mis endale meeldib!
Kellegi arvamus ja miski statistika Sinu eest sõitma ei hakka :!:

Tea kas see arutelu nii mõtetu ongi, kui seda isegi kolm lk koguneb. Tegelikult tark õpib teiste vigadest ja ilma aruteluta või küsimiseta seda teiste kogutud tarkust kipub äkki napiks jääma. Isegi üritan arvestada alati nende arvamusega, kes kahe jalaga maa peal on ja oma kogemust lahkesti jagavad. Eks seda mõtetut bla-bla-blad tekib iga arutelu käigus, tuleb lihtsalt kasulik välja selekteerida. Ma mitmed sõiduriistad, mis omale meeldivad, tänu kellegi halvale kogemusele, soetamata jätnud ja kindlasti hulga peavalu sellega ära hoidnud.
Aastaid tagasi olin vahetamas oma 735 bemmi, mis oli mul viie aastaga väga edukalt ja probleemideta 400000 km läbi uhanud. Sõber soovitas soojalt Peugeot 406 mudelit, 2,0 hdi mootoriga 80kw. Kuidagi "pika mokaga" (ikkagi, istu suurest bemmist peakotti) sai see siis lõpuks soetatud. Lõpuks käis see auto minu käes 317000 kolme aastaga ja julgeks iga kell sellise soetada sest vaatamata mõnele väiksele kulule, mis tuli teha iga ca 70000 km järel tundus see paras igiliikur olema oma 5,4 l küttekuluga. Siit järeldus, et vahel tasub kuulata neid, kellel mingi tehnikaga head või halvad kogemused tagataskust võtta :bsmile:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Mine “Ajaviiteks...”