algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

426, mis sinu asi üldse on mida ma üritan. Vaata mis mul tsikliks kirja on pandud, mõni mees hoiaks seda aparaati nähes kahe käega peast kinni ja karjuks appi ka vist.

dudikov kirjutas:

Ja ise olen jõudnud äratundmisele ,et on vaja ikka kahte masinat.See poolkõva masinaga sõitmine ei kasvata eriti sõiduisu.Proovisin ka esialgu krossirattaga endurot sõita,no ei tule välja.Ratas haige ja ise veel haigem.Eriti veel võistlustel,seal on esimese ringiga käed vedelad ja edasine ei meenuta võistlemist.Tegelikult peaks enda jõud masinast üle käima.Muidu lehvid teisi ohustades sadula ja porilaua piirimail.See su endine neljataktine oleks endurotamiseks ikka parem olnud.Kütusekulu on muidugi eraldi teema.

Lisaraskus käiks kindlasti süütemängu poolele, nagu ebays silma jäänud raskused käivad. Kusjuures see grammikene süütenurga muutust muutis tegelt juba oluliselt mootori iseloomu.
MINU endine neljataktiline oli viimane naljanumber kui päris aus olla. Põlve otsas tuunitud hiinakamootor sai olla ainult selle pärast hea, et viie liitriga võis vabalt terve nädalavahetuse igal pool sõita. Samas sellega oli teistpidi häda kui praegu - ei saanud jõudu rakendada seal kus vaja oleks läinud, sest polnud ju midagi rakendada.

Kahte masinat oleks vaja jah, tegelikult isegi tänavasõiduks kolmandat. Tuleb töötada edasi selle kallal et kunagi need ressursid võtta oleks mida masinate soetamiseks vaja. :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”