Moto Gp Malaysia R.I.P Simoncelli
Re: Moto Gp Malaysia R.I.P Simoncelli
M.K. kirjutas:päris kohatu võrdlus ja seisukohavõtt. Võik isegi öelda, et delfilik.
Kui vaadata CE ja VR karjääri hetkeseisu (üks läheb olude sunnil vana mehena pea ees tundmatusse koos seniteadmata CRT-kooslusega, saades nimetatud õnnetuses ka muljetavaldava multitrauma, teine on kaotamas lootust Duc käima saada ja sõiduisu - kuidagi nadi asjade käik 9-kordsele maailmameistrile), pluss asjaolu, et Rossi ja Simo suured semud olid ning VR-l on ilmselt elu lõpuni silme ees Simo pea ja esiratas, siis ma ei peaks kumbagi mehe puhul seda välistatuks.
Ja ma ei maininud kuidagi, et motosport on ohtlik, välja arvatud kinnitatud fakti, et 800cc oma 21L kütusega oli/on vastupidiselt soovitule ohtlikum.
Rossit oleks liiga vara veel maha kanda( jättes selle õnnetuse hetkeks kõrvale). Uus mootor ja uus ratas tuleval hooajal oleks kõik kaardid korralikult segi löönund. Aga öelda, et Rossi nüüd sõiduisu on kaotanud, siis mille põhjal? Hiromant? Olen lugenud intervijuusid VR ga, kus ta räägib Duc-ist ja selle seadistamisest, ning kuidas ühe asja seadistamiseks tuleb veel ülejäänud kolme asja muuta. Mis on teinud kogu selle asja ta jaoks keeruliseks. Lisaks oli tal hooaja alguses veel ka õlaopist taastumine. Kuidagi nii imelik tundub see, et kohe esimese aastaga kaotada lootus, et mees ratta jooksma saab. Aga nüüdne õnnetus võis kõigile mõjuda, sellegipoolsest loodan veel VR esikohtade pärast võistlemas näha.
Austus Marcole ja langetan leinas pea.
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.