Moto Gp Malaysia R.I.P Simoncelli
Moderaator: Moded
Re: Moto Gp Malaysia R.I.P Simoncelli
Kahju,väga lahe vend oli. Kuidas küll kiiver nii kergelt peast lendas ,aga äkki sai talle saatuslikuks juuksepahmakas ?
Z1000 2014a-GSXR750-MT07 2018- Z900 2020a
-
- Tsikkel: Kawa zr7s;zx9r
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Kurb, kurb
Aga arusaamtu kuidas ta hakkas kurvi sisekülje suunas libisema?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
vb pidamine kadus,läx risti ja siis tuli pidamine tagasi,aga oli juba risti sõidusuunas.,...
mx77 kirjutas:Kurb, kurb
Aga arusaamtu kuidas ta hakkas kurvi sisekülje suunas libisema?
Hetkeks läks pidamine ära, hakkas libisema ja kohe tuli pidamine taas tagasi. Trajektoori muutus libisemise ja haakimise ajal viis ta teistele ette. Muidu oleks tsikkel koos mehega lihtsalt vasakule ära sõitnud.
Esimene löök tuli aga Edwardsi esirattast talle selga/kuklasse, see pühkiski kiivri minema.
Rossi jaoks võis see olla tema karjääri viimane võistlus. Ja võib olla ka Edwardsile.
A.
Eriti kahju on sellest,et väga kiire sõitja,seejuures väga värvikas ja ere kuju ei rikasta enam seda sarja,kus oli ju Honda tehasetiimi koht järgmiseks aastaks ootamas.Me kaotasime tulevase maailmameistri, R.I.P.
-
- Tsikkel: honda/suzuki
- Kontakt:
R.I.P
Päevel olid FB-s veel videod üleval, kus oli iga nurga alt näha seda sõitu, aga mingi aeg võeti maha. Mina pole spets, seega kommenteerida ei oska , aga oli tõesti uskumatu näha, kuidas kiiver tuli peast ära . mehed ei saanud kuidagi seda õnnetut otsasõitu vältida
-
- Tsikkel: Yamaha FZS600 -03
Selles videos on kukkumishetk tagasõitja kaamerast (ca 0:30 peal)... Kaotas lihtsalt tasakaalu ja ei saanud tsiklile tagasi...?!
http://www.youtube.com/watch?v=ccte0NjH ... re=related
R.I.P.
mx77 kirjutas:Justkui tõesti ei läinud päris alt ära.
Puhas lowside, gp sarjas on selliseid esiratta altminekuid tihtipeale õnnestunud päästa -
Motosport on kahjuks ohtlik ala ja õnnetusi juhtub - ka traagilisi.
RIP Marco - MotoGP jääb igatsema ühte hullu sõitjat, kellest oleks olnud tulevikuks kindlasti maailmameistri materjali!
Jah justnimel hullu. Ega Rossi ka ju algaastail väga sadulas ei püsinud. Kahju vennast igaljuhul.
miskipärast arvan, on tõenäoline, et Edwards ja Rossi lõpetavad selle pulli ära.
Huvitaval kombel on mul just üks Edwardsi low-side-save alati meeles.
Ei tea, kas see just oli nüüd täpselt see, mis juhtus (ei taha neid pilte ja videosid uurida), aga mul jääb mulje, et
yamaha ja honda poolt pealesurutud "ohutumad" 800cc masinad, mis tõid kaasa
suurema kurvekiiruse ja ohtralt esiotsa kaotamisi, võtsid oma ajastu eelviimasel võidusõidul ka inimelu.
Äärmiselt kurb lugu
RIP ja austus.
aga ma ei tea miks te siin spekuleerite ja arvate, et edwards ning rossi nüüd "selle pulli" lõpetavad? kas siin peab olema nagu delfi kus kommentaator paneb mingit täielikku umbluud?
see on motosport, õnnetusi juhtub ja kui kõnealused nüüd lõpetavadki oma karjääri siis nii olgu aga ootaks ennem ära mis neil endil öelda on.
sellises olukorras oleks võinud isegi 125-tes samalaadne asi juhtuda... ja nüüd netist lugeda kuidas "motogp on ikka niii ohtlik ala, midagi peaks ette võtma" on täiesti uskumatu.
selles tagantsõitja kaamerast on selgelt näha ,et kallutas liialt ja sõites jäi kanter--teeperv liialt kyynarnuki kintsu peale pidama--kaaluma-lohisema,
see tõstis nats tagaratast-esiratast ja nii ta alt ära läkski, sest kui kanterit poleks olnud ees--oleks niikui muudki sõitjad sellest läbi tulnud.
kummid olid ju alles kulumata.

RIP Marco
Üks sümpaatsemaid sõitjaid moto gp.
Paraku sai selga laksu Edwardsilt ja kiivri sõitis peast Rossi.
Alates neljandast sekundist näha, kuidas kiiver murul lendab. Mitte, et pähe jäänud kiiver oleks kuidagi päästnud sellisest matsust selga.
Kinnitusrihm ripub ühest servast nii pikalt, et võib eeldada selle kinnituse purunemist mis iganes moel teiselt küljelt.
RIP
madone kirjutas:RIP ja austus.
aga ma ei tea miks te siin spekuleerite ja arvate, et edwards ning rossi nüüd "selle pulli" lõpetavad? kas siin peab olema nagu delfi kus kommentaator paneb mingit täielikku umbluud?
see on motosport, õnnetusi juhtub ja kui kõnealused nüüd lõpetavadki oma karjääri siis nii olgu aga ootaks ennem ära mis neil endil öelda on.
sellises olukorras oleks võinud isegi 125-tes samalaadne asi juhtuda... ja nüüd netist lugeda kuidas "motogp on ikka niii ohtlik ala, midagi peaks ette võtma" on täiesti uskumatu.
päris kohatu võrdlus ja seisukohavõtt. Võik isegi öelda, et delfilik.
Kui vaadata CE ja VR karjääri hetkeseisu (üks läheb olude sunnil vana mehena pea ees tundmatusse koos seniteadmata CRT-kooslusega, saades nimetatud õnnetuses ka muljetavaldava multitrauma, teine on kaotamas lootust Duc käima saada ja sõiduisu - kuidagi nadi asjade käik 9-kordsele maailmameistrile), pluss asjaolu, et Rossi ja Simo suured semud olid ning VR-l on ilmselt elu lõpuni silme ees Simo pea ja esiratas, siis ma ei peaks kumbagi mehe puhul seda välistatuks.
Ja ma ei maininud kuidagi, et motosport on ohtlik, välja arvatud kinnitatud fakti, et 800cc oma 21L kütusega oli/on vastupidiselt soovitule ohtlikum.
madone kirjutas:RIP ja austus.
võtaks äkki rahulikumalt..
inimesed lihtsalt arutavad edasise üle, mis on tegelikult väga loogiline lahendus asjale.. eriti kui ta oli väga hea tuttav/sõber neile. see pole lihtsalt seina sõitmise vms tagajärel hukkumine, vaid selline õnnetus siiski lööb psüühika väga sassi..
keegi ju kellegagi ei vaidle v sõimu ei kasuta. ise moderaator ja sellises teemas tuled delfi kommentaariumist rääkima..
Sügav kaastunne lähedastele! Olid vaieldamatult tippklassi sõitja!
M.K. kirjutas://päris kohatu võrdlus ja seisukohavõtt. Võik isegi öelda, et delfilik.//
//Ja ma ei maininud kuidagi, et motosport on ohtlik, välja arvatud kinnitatud fakti, et 800cc oma 21L kütusega oli/on vastupidiselt soovitule ohtlikum.//
Päris delfilik ta vast otseses mõttes ju ei olnud, kuid kaudses mõttes küll - mehed öelge oma lause kadunud sõitja kohta, mitte ärge spekuleerige teemal kes ja kus ja miks nüüd loobuma hakkab. Kui loobuvad, siis loobuvad - nende enda valik. Olen enam kui kindel, et kui se nii läheb - siis me saame sellest ka kuulda.
Kuidas on kinnitatud fakt et 800cc just oma Kütusepaagi? pärast ohtlik on? Seda fakti võiksid täitsa selgitada. Arvestades, et kütusepaak on motogp klassi pillidel sadula all ja arvestades, et ükskõik mis klassis on ta sõidu lõpuks nagunii pea et tühi. Mina ei näe antud õnnetusel küll kütusepaagiga mingit seost . . .
M.K. kirjutas:päris kohatu võrdlus ja seisukohavõtt. Võik isegi öelda, et delfilik.
Kui vaadata CE ja VR karjääri hetkeseisu (üks läheb olude sunnil vana mehena pea ees tundmatusse koos seniteadmata CRT-kooslusega, saades nimetatud õnnetuses ka muljetavaldava multitrauma, teine on kaotamas lootust Duc käima saada ja sõiduisu - kuidagi nadi asjade käik 9-kordsele maailmameistrile), pluss asjaolu, et Rossi ja Simo suured semud olid ning VR-l on ilmselt elu lõpuni silme ees Simo pea ja esiratas, siis ma ei peaks kumbagi mehe puhul seda välistatuks.
Ja ma ei maininud kuidagi, et motosport on ohtlik, välja arvatud kinnitatud fakti, et 800cc oma 21L kütusega oli/on vastupidiselt soovitule ohtlikum.
Rossit oleks liiga vara veel maha kanda( jättes selle õnnetuse hetkeks kõrvale). Uus mootor ja uus ratas tuleval hooajal oleks kõik kaardid korralikult segi löönund. Aga öelda, et Rossi nüüd sõiduisu on kaotanud, siis mille põhjal? Hiromant? Olen lugenud intervijuusid VR ga, kus ta räägib Duc-ist ja selle seadistamisest, ning kuidas ühe asja seadistamiseks tuleb veel ülejäänud kolme asja muuta. Mis on teinud kogu selle asja ta jaoks keeruliseks. Lisaks oli tal hooaja alguses veel ka õlaopist taastumine. Kuidagi nii imelik tundub see, et kohe esimese aastaga kaotada lootus, et mees ratta jooksma saab. Aga nüüdne õnnetus võis kõigile mõjuda, sellegipoolsest loodan veel VR esikohtade pärast võistlemas näha.
Austus Marcole ja langetan leinas pea.
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
„Marco oli staar ning ma ei unusta teda kunagi,” ütles musta nokamütsi ja T-särki kandnud Rossi lennujaamas AP-le. „Temast jääb maha palju mälestusi. Me olime kõik koos iga päev, võidusõit oli meie kirg. Teadsime, et midagi sellist võib alati juhtuda.”
Ühtlasi lükkas Rossi ümber spekulatsioonid, nagu kavatseks ta pärast õnnetust karjääri lõpetada. „Ma pole seda kunagi öelnud. See oli ilmselt välja mõeldud ajalehtede paremaks müümiseks,” sõnas ta.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
vabandust härrad kui natukene järsk olin ennist... ei mõtelnud midagi pahaga.
asi lihtsalt selles, et kõiksugu infokanalid on olnud lähipäevil täiesti umbes igast ulmejuttudest, youtubes tehaske fake videosid ja ei tea veel mida, et odavalt vaatajaid võita - sisuliselt scam. Kõiksugu foorumid ja kohad on täis linke a´la "edwards afterthoughts, stopping racing for good" blabla kus siis visatakse sind mingile porri saidile koos 10 tuhande popup reklaamiga.
see lihtsalt natukene ärritaski.. ja nii need interneti bitid raisatud saidki.
RIP Marco. Mälestus aastast 2009 SBK Imola wildcard. Race 1 DNF, Race 2 3. koht.
Aprilia foorumi kohaselt "There is a story that before the weekend Vale texted Sic to say whatever he did he had to beat Max!" Max lõpetaski 4ndana.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.