Suvekuulutajad
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 443
- Tsikkel: Yamaha
- Kontakt:
Suvekuulutajad
Noniii... pole mõtet läbustada seda ruumi siin!
Kokkutulek ja suveavamine toimub pühapäeval 3. aprill kl 14:00 ja nagu juba harjumuseks saanud, siis Coca Cola Plaza taguses parklas. Kõik on oodatud oma kalliste rolleritega. Ning vanad tegijad nagu rollerist jne. oodatud kasvõi autodega. Peamine on ikkagi seltskond ja ,et aeg kujuneks võimalikult lõbusaks.
Loodan teid kõiki kohata ja kohustus on kõigil võtta kaasa hea tuju!
PÄIKEST
Kokkutulek ja suveavamine toimub pühapäeval 3. aprill kl 14:00 ja nagu juba harjumuseks saanud, siis Coca Cola Plaza taguses parklas. Kõik on oodatud oma kalliste rolleritega. Ning vanad tegijad nagu rollerist jne. oodatud kasvõi autodega. Peamine on ikkagi seltskond ja ,et aeg kujuneks võimalikult lõbusaks.
Loodan teid kõiki kohata ja kohustus on kõigil võtta kaasa hea tuju!

PÄIKEST
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
-
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
Ma ei tea ,et kust võttis kuuljuss selle teadmise..xzburnoutzx kirjutas:kui rollerit korda ei saa, kas siis on jalamehed(paranduses olevate rolleritega) ka oodatud w?

slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
-
Heh... mnjaa kujutan juba ette kuids rollerist istub maha ja kõik väiksed rolleri sõbrad istuvad ta ümber põlvili ning kuulavad jutte kunagisest rollerielustrollerist kirjutas:Kerge naer tekib vana tegija pealeselline tunne nagu pensionile oleks saadetud juba
aga eks ma ürita kohale veereda ja siis nii öelda järelkasv üle vaadata

Vanadus on käes!
Tuelen ka siis kohale aga arvatavast ka ilma rollerita sest puudub kiiver ja ka see praegu nati lahti
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
-
- Kontakt:
See oli selle aasta parim postitus mida ma näinud olen...justhmike kirjutas:Heh... mnjaa kujutan juba ette kuids rollerist istub maha ja kõik väiksed rolleri sõbrad istuvad ta ümber põlvili ning kuulavad jutte kunagisest rollerielustrollerist kirjutas:Kerge naer tekib vana tegija pealeselline tunne nagu pensionile oleks saadetud juba
aga eks ma ürita kohale veereda ja siis nii öelda järelkasv üle vaadata
Vanadus on käes!

Vabandan juba ette põhjuseta postituse eest
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
tundub et teil oli päris huvitav
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.