Uued plastikud Honda CBR 929RR FireBlade'ile.(REPSOL)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Uued plastikud Honda CBR 929RR FireBlade'ile.(REPSOL)
Kas kellelgi on kogemusi ebays müügis olevate plastikutega?(Mis ei ole originaalid).
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/00-01-HO ... 0739799253 <näiteks sellised.
Tasub osta?
Seal on odavamaid ka müügil,kuid arvan et kvaliteet on hullem.
youtube'is ja googles on pilte, kus on ka 929RR-id selliste plastidega.
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Uued plastikud Honda CBR 929RR FireBlade'ile.(REPSOL)
Hinna järgi valides on selline soovitus, kui nii odavamad kui ka kallimad plastikud on ABS, siis vahet pole.
-
Teema algataja
Ma pakun,et odavamatega on see jama,et kinnitused ei sobi bike'i omadega...
Kuna ühel ABS faring kitil (odavamal) oli kirjas,et kinnitused ei pruugi hästi sobida vms
-
Teema algataja
tommy975 kirjutas:Ma pakun,et odavamatega on see jama,et kinnitused ei sobi bike'i omadega...
![]()
Kuna ühel ABS faring kitil (odavamal) oli kirjas,et kinnitused ei pruugi hästi sobida vms
On su vanad siis nii pilbasteks, et kokku lappida, vähe lihvimist-pahteldamist-värvmist, ei kannata?
-
Teema algataja
Esimese gondli ja esitule vahele jääb paremalt alt äärest oma 5mm vahe sisse...see mulle ei meeldi
värvimine peaks minema mingi 260€ kanti maksma... Seega natuke juurde maksta ja saab terved plastid,kleepsudega ja puha
Ning vanad terved ja katkised saab maha müüa.
-
- Tsikkel: fireblade,gixxr,999
ma ise vaatan 900rr , repsoli replika gondleid, eestisse kohale nii 400 euri eest peaks norm kvaliteedi saama. kui vaadat feedbacki positiivset vastukaja e-bay myyja paremas nurgas. paistab asjalik aga igaksjuhuks kasutage alati pay-pal-i.
Millega kindlasti pead arvestama on see, et "king-kongi" detailid ei pruugi hästi kokku sobida ning pead neid ise "rappima" hakkama
ja muidugi värv ei pruugi ühtida.
Toon siinkohal näitliku video mille leidsin youtubist. On küll 600rr aga see mida öelda tahan on kõik näha.
Leidsin veel ühe Bikepointis müügis oleva ratta, mis paistab ka olema "king-kongi" plastidega ehitud. Seal on ju reaalselt kvaliteeti võimalik vaadata.
http://www.mototehnika.ee/kasutatud/aut ... _missing=1
-
Teema algataja
No ma ei tea,feedbackis kirjutavad kõik et super asjad on
http://www.upload.ee/image/1728558/Pilt0061.jpg <<praegune esiots.
http://www.upload.ee/image/1728561/2K.JPG <<selline oli 1 osa
http://www.upload.ee/image/1728563/2K-1.JPG <<vaikselt ladusin kokku
http://www.upload.ee/image/1728568/2T-1.JPG << enam-vähem koos,aukudega veel,hiljem valasin epoga täis.
Loodan,et uued plastid on siis paremad, kui mu lapitud
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
aftermarket gondleid on erinevaid (sh ka euroopas toodetuid), hiinakaid ei tahaks küll kellegile soovitada, sest:
a) materjal on pas*k - isegi kui reklaamitakse, et "sama materjal mis OEM gondlitel" - see jutt on hülgemöla. Gondel on nii jäik, et ei paindu suurt (originaal gondli saab tihtilugu "rulli" kasvõi keerata enne kui murduma hakkab), seega keerulisem normaalselt paigaldada ning kuna selline rabe siis tekivad ka mõrad kergesti ning kõikvõimalikud kinnitus kõrvakesed jms on neil tavaliselt kuidagi odavalt sinna külge liimitud - tulevad ära, lähevad katki jne.
b) värv - esmapilgul tundub jubelahe, ilus ja läikiv. Tegelikult 99,99% ei vasta nö õigele originaal värvitoonile, tihtilugu on toon NII mööda, et ajab lausa naerma (või nutma - kui juhtud ise sellise mootorrattaga asju ajama mingil põhjusel). Teiseks probleemiks on värvitöö (eeltöö) ja / või värvi kvaliteet - hakkab kooruma mingi aja pärast.
c) kinnituskohad, augud jms mittesobivus on kah normaalne nende juures, kohati on gondel ise ka mõõdust mööda tehtud.
Inimlik lahendus - pole mõtet omale näiliselt kasulikuna tunduva asjaga peavalu tekitada, hiina saast on ja jääb alati hiina saastaks, kahjuks oma teiste elualade tegevuste tõttu nende "toodanguga" pidanud tihti kokku puutuma, kasutatavad asjad on ainult mittehiina firmade omanduses olevates tehastes toodetud asjad (aga neid ei müüda ka üldjuhul hiina kohalike pähe), muu kipub ikka väga jama olema.
Soovitus - otsi ja osta kasutatud orig gondlid, kasvõi kriimulised kergelt, kasvõi nõks kallimalt ja lase Eestis korralikus kohas värvida, garanteeritult kordades parem tulemus ja hilisem peavalu puudub.
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
Teema algataja
hello Toomas
As far as fitment issues go,you will have a few areas that will pose a problem.This goes for any fairings that you buy from Hong Kong or China.I had the most problems with bolt holes not being large enough,although it was an easy fix.It did add a little more time to the install.The paint work on the fairings was outstanding though.I was very impressed by the paint job.I am a motorcycle mechanic here in the USA and I have installed about 15 sets of fairings from various sellers from China or Hong Kong.All of them had minor fitment issues,but were easily resolved.The time frame to recieve the painted fairings was about 30-45 days though,since they send them out to get painted,which adds about 2 weeks to the shipping time.I do have 1 pic of the 929 that I installed the fairings on,but ebay doesnt allow me to attach any files to the email.
Hope this answers your questions,if you have any more,feel free to email me again.
Jorge
- reefgrl
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Sain sellise vastuse ühelt tüübilt,kes ostis ka 929RR-ile plastid.
Ja seda ka, et ma pole leidnud veel kuskilt pilte,kus on värv maha koorunud vms.
Samas lugenud olen, et mõnel on need jupid küll pragunema hakanud/küljest ära tulnud vms (mitte just selle ebay kasutaja saadetavad jupid vaid lihsalt mingid "Kink-Kongi" omad).
Seega kes on need inimesed,kes on nende asjadega mega rahul ja kellel need asjad katki lähevad peale esimest sõitu.....vot seda ma ei oska nüüd öelda.
Plaanis oli varsti-varsti need plastikud ära osta,aga no nüüd ma ootan veel ja uurin, mis värk on.
Lõpuks värvin siis vb oma masina läikivmustaks??Punaseks oleks hea värvida,kuna paak on juba punane
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.