MMM 2011 ja Tanel Leok & Sõbrad
-
- Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750
Re: MMM 2011 ja Tanel Leok & Sõbrad
Ma arvan, et nv topin pilte kuhugi üles, neid mul kuigi palju on, kahjuks muidugi suurem osa aint minu ja vennase sõidust niiet kõiki see ei puuduta, eks paremaid kuhugi lisan.
Videod on sama teemaga. Keda huvitab siis hetkel on Tuusade 1 start ja 2 start peaks ka kohekohe tulema kuhugi (lõpetasin just üles laadimise, GoPro videode kohta pean vähe mõtlema et kuidas ja millega lõigata, sest hetkeprogramm ei tunnista formaati ja tervet kulgemist kohe kindlasti ei taha lisada, kui leian, eks siis saab sealt ka teise vaatenurga startide kohta, vblt saan and kuidagi kokkuliidetud et oleks kergem. Eks näis.
Igatahes Tuusade1 start: http://www.youtube.com/watch?v=ENRS3lbsXU8 , igahetk peaks konto alt teise stardi ka leidma keda huvitab, aga lõviosa asju lisan vast kui aega on, eks siis kisan siia ka, aga kindlasti pildimaterjal veidi sassis, paremaid pilte lisan aint niiet suurt kogu ei tekita!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.