Yamaha Aerox 100
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Yamaha Aerox 100
ostan kohe kohe endale jolleri aga ei tea kas on hea pill. kiirus?,v6imsus? kes on kokku puutunud selle rolleriga oleks suur abi kui aitaksite 

100'ne aerox on tõesti väärt masin. Ja see et ta õhkjahutus on ei ole just väga paha.
Lihtsam ehitus pluss kui pauk käib kusagil siis jahtutuses ei saa midagi ästi otsa anda. (talvel ei ole radika katkikülmumise ohtu)
Kiirus ja võimsus on suhteline
seda väljendab rahakotipaksus(tuuning)
Ja veel et asi käib A1 kategooria alla (liikluskindlustus, arvel olek ja numbrid) aga on ka alternatiive millest siin foorumis kõve häälega ei räägita.
Edu!

Lihtsam ehitus pluss kui pauk käib kusagil siis jahtutuses ei saa midagi ästi otsa anda. (talvel ei ole radika katkikülmumise ohtu)
Kiirus ja võimsus on suhteline

Ja veel et asi käib A1 kategooria alla (liikluskindlustus, arvel olek ja numbrid) aga on ka alternatiive millest siin foorumis kõve häälega ei räägita.

Edu!
-
Teema algataja
Re: Yamaha Aerox 100
edu... seda saab ka ise toota, nii et ei ole mõtet raha raisata.EI-keegi kirjutas:ostan kohe kohe endale jolleri
nii endal oli, õhkjahutuse kohalt seda et sai passida kuumal suvepäeval 2h ummikus ja ei olnud mitte mingit ülekuumenemist, taga trumelpidur pidurdas nii et vabalt plokki sai pidurdada, mootorikohalt et 6kW(8hj) ja kiirust arendas mingi 110-120, muidugi ma ise kaalun ka 120kg ja mul oli ka pandud leovince zx ka külge.
We ride together, we die together...
-
miks kõigil rollerite foorumis on arusaam, et õhkajahutus tähendab ülekuumenemist?
väga huvitavaid ja naljakaid asju kuuleb siit ikka:D
lihtsalt vesijahutus on parem seetõttu, et ta hoiab temperatuuri ilmastukust sõltumata ühtlasemana. Vesijahutus kuumeneb ummikus võibolla ennegi üle, kuna enamus vesijahutusega rolleritel pole jahutus ventikat, õhkjahutusega rolleritel on aga sundjahutus.
Muidu aerox 100 igati tegija pill minuarust. korra olen sõitnud, seal olid küll mingid tuuningjubinad küljes. Kui võimalus osta siis kindlasti soovitan.
väga huvitavaid ja naljakaid asju kuuleb siit ikka:D
lihtsalt vesijahutus on parem seetõttu, et ta hoiab temperatuuri ilmastukust sõltumata ühtlasemana. Vesijahutus kuumeneb ummikus võibolla ennegi üle, kuna enamus vesijahutusega rolleritel pole jahutus ventikat, õhkjahutusega rolleritel on aga sundjahutus.
Muidu aerox 100 igati tegija pill minuarust. korra olen sõitnud, seal olid küll mingid tuuningjubinad küljes. Kui võimalus osta siis kindlasti soovitan.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.