MMM 2011 ja Tanel Leok & Sõbrad
Re: MMM 2011 ja Tanel Leok & Sõbrad
MMM teemaks küll,aga seekord päästsid selle ürituse siiski sadakond EHKK sarja sõitjat.
Ka mina olen seda meelt,et 50.-€ osavõtu raha on selgelt üle pingutatud.
Kahjuks on kunagi üllal eesmärgil ellu kutsutud üritus muutunud raha teenimise eesmärgil tehtavaks ürituseks.
Oleksin selle 50.-€ koha pealt isegi silma kinni pigistanud ja sõitma tulnud.Kahjuks aga on enamus harrastajaid palgatöölised ja reede on siiski täispikk tööpäev.
Seda enam,et reedel sõidetud hobi eelsõidust lohutussõitu jäänud said oma sõidu ära sõita alles pühapäeval
Ma olen seda meelt,et jäägu need üritused ikkagi eraldi toimuvateks.Siis täidavad nad oma eesmärki täiel määral.
Peale ürituselesisse pressitud hobi sõitude oli organisatoorne pool jätkuvalt tasemel ja üritus vägev.
Hoidke üritused eraldi , osavõtutasu kontrolli all ja sõidud ikka puhkepäevadel.
Siis on ka sõitjaid rohkem,pidu suurem ja palju rahulolevaid nägusi igal sammul(mis tegelikult ongi MMM eesmärk ju).
Ehk järgmisel aastal olen minagi jälle sõitjaterivis.Kolmel korral olen seal olnud,egas see neljaski tulemata jää
Tervitades
A.
To Lang,Laupäeval 08.10.on Maardus EHKK etapp,millele vihjati.Tule siis lihtsalt kaema,kui sõita veel ei riski
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.