MMM 2011 ja Tanel Leok & Sõbrad
-
- Tänatud: 27 korda
Re: MMM 2011 ja Tanel Leok & Sõbrad
To:mx77
Puudutasid teemat,et "krossimehi on rohkem kui mõtetuid suusahüppajaid-suusatajaid jne"...või midagi sarnast.Lihtsalt repliigi mõttes...siis meie praegune suurem suusahüppe lootus Jens Salumäe,hoiab just motokrossiga ennast suvisel ajal vormis ning on selle ala suur fänn!Minu teada sõidab ta 250cm3/4t rattal ja üsna kiiresti.Asi on pigem selles,et mehel on sellised kas sponsori või suusaliidu lepingud,et ta ei tohiks põhimõtteliselt saada muult alalt traumat ja see krossi värk on omal riskil e tegelikult lausa keelatud(aga kui väga meeldib...pigistatakse nii kaua kui miskit ei juhtu...silm kinni)...siit meenub kohe kunagine Kristiina Smigun,i kukkumine ja trauma mootorsaaniga Otepääl,kus ta vist rangluu murdis...siis oh seda lärmi ja arutelu pärast,et "mis ta õige mõtles ja kus olid isa-treenerite silmad,et sellist asja üldse lubati"
Aga mis puutub MMM,i populaarsust või selle tõstmist(vähenemist),siis minu üks ettepanek või mõte oleks just Eesti elu kuulsusi selleks üheks nv meelitada ja sõitma panna.Ma nii mäletan kui sõitis selline mees kui Sepo Seemann ja seda just MMM,i..kahjuks küll ebaõnnestunult,sest mees väänas õnnetult juba esimeses nn vabatreeningus jala välja,kuid hiljem kohtusin temaga Sõmerpalu Leok,ite krossil.Sattusime koos raja ääres vaatama ja nägin kõrvalt mehe sära silmades...kuidas ta hüppeid kommenteeris ja ohkas,et "kuradi ilus vaadata kuidas profid sõidavad"...oli näha,et talle meeldib,siis miks-mitte lasta korraldajatel jälle omad tutvused ja veenmisoskus valla ja meelitada järgmise aasta MMM,iks jälle rajale tuntuid sportlasi(kuskilt teiselt alalt nt kui motokross)...muusikuid-näitlejaid...minu pärast ka poliitikuid ja vb õnnestuks neid mehi-naisi terve puutäis starti saada(ok olen väga optimist...no pool puud nt).Ma nüüd täiesti spekuleerin,aga miks mitte proovida rajale saada Andrus Veerpalu?Mehel on suusataja karjäär läbi...seega on ta riskidest vaba ja ma tean kuidas talle meeldib kiirus(on ju mees teada-tuntud)raske jalaga auto roolis...ja juhtusin korra nägema kuidas ta istus ühel Lõuna-Eesti rallil hr:Marko Märtin,i kõrval kui Märtin tegi nö VIP-idele ühel kinnisel katsel sõitu...Andrus oli suht sõnatu kui ajakirjanikud talle vahetult kohe mikrofoni näkku surusid...aga näha oli seda sädet ja emotsiooni,mis meest valdas.
Mäletan,et too kord kui võistlema pidid Koit Toome-Summer-Sepo...jne,oli ka publikut terve ülemine platoo ja raja äär täis...üritus oli väga populaarne,tehti laineid,mis ka starti ootavatest meestest üle jooksis....see kõik oli võimas ja sinna poole tuleks asi uuesti käima saada.
Edu!!!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.