MMM 2011 ja Tanel Leok & Sõbrad
-
- Tänatud: 27 korda
Re: MMM 2011 ja Tanel Leok & Sõbrad
Tere!
Et siis läbi selleks aastaks jälle see MMM.Sai käidud-oldud-nähtud ning võisteldud ja adrenaliini laks saadud(mis vaikselt on praegugi veel tunda).Kuna olen osalenud esimesest MMM,ist saati siis on mida oodata-võrrelda ja vb on ka juba väike kogemus.Kohale sai tuldud juba reede õhtu ja oli oodata,et koha leidmine võib osutuda mitte kergeks ülesandeks ja nii oligi,aga leitud see koht sai ja nii ilmelik kui see ka ei ole,siis juba 3x sama koht!?Telgid püsti(ka see kogemus oli elus esmakordne,et veel sept-okt telgis ööbida...aga kasutuses olid Eesti armees kasutuses olev magamiskott ja spordi soe pesu ja täitsa ok.Külm küll polnud vb tsipa kõhe hakkas vastu hommikut u kl:06.00..või nii).
Melu e seltsielu:mulle meeldib see motokrossi rahvas,sest kõik on üldiselt sellised sõbralikud-asjalikud.Toitlustus võimalused,wc-d,müügiputkad,kõik ok.
Rada(pean silmas mmm,i)igati ok,sest kui harrastajatele oleks sisse jäetud see metsas olev alla mäge hüpe...siis tegev-meedikuna olin ma üsna mures kui reede õhtul rajal kõndisin ja seda hüpet nägin.Harrastajatega(ka ma ise)on ju see lugu,et tihti me arvame,et me "oskame" juba küll tsikliga sõita-hüpata jne...siis tegelikult sõidab paljudel ikka tsikkel oma sõitu ja mees(naine)oma...st,et masina kontroll on väga nõrk.Siit ka minu täiesti loll kukkumine MMM,i 2-sõit e start...kus oli käsil viimane ring,olin täiesti turvalises olukorras st,et mind ei ohustanud keegi ja püüda polnud ka kedagi ja sõber raja äärest ütles pärast,et vist 7 kohal olin tollel hetkel...kui millegi pärast otsustasin seal mäe otsas asuval platoo hüppel(suure ekraani taga)kus kogu aeg sõitsin vasakust äärest...minna äkki paremalt äärest ja viskas nii küünalsse ja kõrgele ja see kõik käis nii kiiresti,et ma ei tea isegi miks...aga otsustasin,et viskan-tõukan masina jalgade vahelt minema ja nii ma siis ennast avastasingi kanderaamilt!Äkki on kellelgi ka foto sellest olemas...või video,või keegi nägi...et mis ma siis valesti tegin?Arstid ütlesid,et minu võistlus on nüüd läbi...et teise starti mitte mingil juhul!!??Jah,tegin pattu ja oma grupi 2 sõidu lõpetasin 13 kohal....aga hüpped lasin(eriti too platoo...nii prõnn-prõnn lihtsalt üle).
Üldmuljed:Korraldajate ees müts maha...nagu alati on oldud tasemel,kuid mul võib olla täiesti vale mulje-või tunne..aga üritus ise on vist tsipa languse trendis,mis on loomulik nähe,sest kõik asjad...üks-kõik kui head nad ka pole,mingi aeg hakkab asi ennast ammendama.Miks nii arvan....aga olen pärit Otepäält ja näen kõrvalt väga suurte massiürituste algust-kestvust ja hääbumist...nt Kalapidu(iga aasta jääb rahvast vähemaks...ning nüüd juba mõeldaks ürituse mujale kolimist)Saku Suverull...sellel aastal enam ei toimunudki,sest oli nii sponsorite kui huvi puudus,Pühajärve Beach Party...seda üritust enam pole..ja ammu jne.Seega korraldajad,on näha,et MMM,i sõitjaid jääb ka üha vähemaks...sellel aastal siis alla 200!!??Aga oli ju üle 300??Siin kuskil on mõtlemise koht.
Aga ikkagi,kõva üritus...tublid sõitjad ja uuel aastal uue hooga!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.