Pingeregulaator põles maha (jälle)
Re: Pingeregulaator põles maha (jälle)
mina kirjutas:Nonii jõudis lõpuks siis ratas minu kätte(oli teine minust kaugel ja toimus telefoniremont)
Mõõtsin geneka takistused oma multimeetriga üle: kõigil ühtlaselt 0.6 oom.
kui käima panna siis tuli genekalt voolu tühikäigul ca. 4.5V 4.5V ja 0.6V Pööret andes kukkusid näidud hoopis 1.midagi iga kollase juhtme pealt. Kusjuures aku pealt mõõtes oli ilus 14.5V ilma tuledeta.
Kui tuled põlema panin siis kukkus näit aku originaal näidust isegi allapoole.
Kusjuures läksid juhtmed geneka ja pingeka vahel kuumaks!!!
Võtsin siis ültse pingeka tagant, et mida siis näitab näit(käiva mootoriga) Siis ei näidanud ültse midagi ehk voolu kenekast välja ei tulnud.Küll ma ka mõõtsin takistusi juhtmetel ja pistikutel jne. Juhtmete takistused olematud (0.1 aga enamus ühenduste 0.0)
Ise ikka kahtlustan süüdlaseks genekat mis on migi nipiga lühises.
PS. genekal peal pole ühtegi kõrbemis jälge ja muud sellist.
mina kirjutas:Käisin mõõtsin kollaste juhtmete vahelist voolu 10,...V ja teised 2 olid tunduvalt pisemad näitajad ja kui gaasi anda siis kukkusid näitajad veel madalamale.(mõõtsin vahelduvvoolu)
minutilise käimisega olid juhtmed kuumad.
Tuleb vist ikka genekat otsima hakata!
Omanik, päästa kähku ratas sellise mehe käest ära, kes ei erista voolu (A) pingest (V), ei oska neid mõõta ja ei jaga selle skeemi töötamise põhimõtet. Arvatavasti on generaatori mähised veel korras, aga kui kauaks.....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.