Yamaha Virago 1100 86`
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Yamaha Virago 1100 86`
Et siis lõpuks tahaks ühte võimsamat chopperit soetada ja silma jäi üks 1100ne Virago 1986 aastast. Kas keegi on sellisega sõitnud ja oskab soovitada või maha laita? Olevat Ameerikast toodud ja ülikorras. 30000 läbisõitu ja puha. Vähemalt pildi pealt näeb tõesti hea välja.
Tänud
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Re: Yamaha Virago 1100 86`
Läbisõitu ei maksa küll arvesse võtta, kui see õige on, siis mitmes ring odomeetril? Lisaks, arvesta, et odomeeter näitab ilmselt miile, kui hakkad küttekulu arvutama ja see esimese hooga meelest läheb mis ühikud ees tiksuvad, ehmatab korraks ära (isiklik kogemus )

-
Teema algataja
daub kirjutas:Läbisõitu ei maksa küll arvesse võtta, kui see õige on, siis mitmes ring odomeetril? Lisaks, arvesta, et odomeeter näitab ilmselt miile, kui hakkad küttekulu arvutama ja see esimese hooga meelest läheb mis ühikud ees tiksuvad, ehmatab korraks ära (isiklik kogemus
)
Hea tähelepanek, tänud
-
Teema algataja
karlkonrad kirjutas:Et siis lõpuks tahaks ühte võimsamat chopperit soetada ja silma jäi üks 1100ne Virago 1986 aastast. Kas keegi on sellisega sõitnud ja oskab soovitada või maha laita? Olevat Ameerikast toodud ja ülikorras. 30000 läbisõitu ja puha. Vähemalt pildi pealt näeb tõesti hea välja.
Tänud
Ei tea, kas sihuke võtab metsikult kütust
Olen sõitnud sellisega ca 35000 km. Teele pole tehnilistel põhjustel kordagi jäänud. Vastu peab ratas igat pidi väga hästi. Manööverdamisvõime on ka hea tänu väiksele teljevahele. Kaal kerge ja edasi liigub ka täitsa meeldivalt. Mis mul probleemideks on olnud, et elektrooniline reservivärk ei toimi. Ja siis olen mõned korrad tühja paagiga tee äärde jäänud. Kütust võtab keskmiselt 5,5l/100km. Miski 130-140ga kulgedes võtab ca liitri rohkem. Miinustest niipalju, et võiks olla pikemad käigud ja varasematel mudelitel on starteriprobleemid.
-
Teema algataja
MadisT kirjutas:Olen sõitnud sellisega ca 35000 km. Teele pole tehnilistel põhjustel kordagi jäänud. Vastu peab ratas igat pidi väga hästi. Manööverdamisvõime on ka hea tänu väiksele teljevahele. Kaal kerge ja edasi liigub ka täitsa meeldivalt. Mis mul probleemideks on olnud, et elektrooniline reservivärk ei toimi. Ja siis olen mõned korrad tühja paagiga tee äärde jäänud. Kütust võtab keskmiselt 5,5l/100km. Miski 130-140ga kulgedes võtab ca liitri rohkem. Miinustest niipalju, et võiks olla pikemad käigud ja varasematel mudelitel on starteriprobleemid.
Tänud, tundub igati positiivne
-
- Tsikkel: xvz 1300 ; xv 1100 ; zx9r
oman virago 1100 -93 (euroopa isend) viimased viis aastat. sõita igati hää. esineb viperusi aga teele ei ole jätnud (kui välja arvata lõhkine taga rehv,oma viga )
levinumad vead on reservi lyliti ei toimi korralikult ja pendiks (mitte starter) klappe on regullida ka väga ebamugav.ratas on lihtsa ehitusega,ise remontijale lihtne teha.
vidinaid sellele rattale on ka päris palju myygil. mina tegin paagi kohe alguses suuremaks ja viisin jalad ette.
-
Teema algataja
gumduck kirjutas:oman virago 1100 -93 (euroopa isend) viimased viis aastat. sõita igati hää. esineb viperusi aga teele ei ole jätnud (kui välja arvata lõhkine taga rehv,oma viga )
levinumad vead on reservi lyliti ei toimi korralikult ja pendiks (mitte starter) klappe on regullida ka väga ebamugav.ratas on lihtsa ehitusega,ise remontijale lihtne teha.
vidinaid sellele rattale on ka päris palju myygil. mina tegin paagi kohe alguses suuremaks ja viisin jalad ette.
Tänud info eest! Käisin ratast proovimas, aga juhtus nii, et kuigi pill käivitus hästi, kadus mingi 2500/3000 pöörde juures üks pütt tagant ära ja jäigi tõrkuma. Ei julgenud nii osta seda ratast praegu. Kuigi ilmselt tegemist mingi filtri- või küünlaprobleemiga? See ratas on siiski Ameerika variant, vähemalt omanik ütles, et Motodepoost ostis ja need tõid sealt
Eduks,
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
karlkonrad kirjutas:.....kuigi pill käivitus hästi, kadus mingi 2500/3000 pöörde juures üks pütt tagant ära ....
Leidsid müügi põhjuse ilma müüjalt küsimata
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.