Yamaha Virago 1100 86`

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
karlkonrad

Yamaha Virago 1100 86`

Lugemata postitus Postitas karlkonrad »

Et siis lõpuks tahaks ühte võimsamat chopperit soetada ja silma jäi üks 1100ne Virago 1986 aastast. Kas keegi on sellisega sõitnud ja oskab soovitada või maha laita? Olevat Ameerikast toodud ja ülikorras. 30000 läbisõitu ja puha. Vähemalt pildi pealt näeb tõesti hea välja.
Tänud

Kasutaja avatar

daub
Tsikkel: F6C 1500
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 39 korda

Re: Yamaha Virago 1100 86`

Lugemata postitus Postitas daub »

Läbisõitu ei maksa küll arvesse võtta, kui see õige on, siis mitmes ring odomeetril? Lisaks, arvesta, et odomeeter näitab ilmselt miile, kui hakkad küttekulu arvutama ja see esimese hooga meelest läheb mis ühikud ees tiksuvad, ehmatab korraks ära (isiklik kogemus :D)

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt

Teema algataja
karlkonrad

daub kirjutas:

Läbisõitu ei maksa küll arvesse võtta, kui see õige on, siis mitmes ring odomeetril? Lisaks, arvesta, et odomeeter näitab ilmselt miile, kui hakkad küttekulu arvutama ja see esimese hooga meelest läheb mis ühikud ees tiksuvad, ehmatab korraks ära (isiklik kogemus :D)

Hea tähelepanek, tänud :)

Teema algataja
karlkonrad

karlkonrad kirjutas:

Et siis lõpuks tahaks ühte võimsamat chopperit soetada ja silma jäi üks 1100ne Virago 1986 aastast. Kas keegi on sellisega sõitnud ja oskab soovitada või maha laita? Olevat Ameerikast toodud ja ülikorras. 30000 läbisõitu ja puha. Vähemalt pildi pealt näeb tõesti hea välja.
Tänud

Ei tea, kas sihuke võtab metsikult kütust :)

MadisT
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas MadisT »

Olen sõitnud sellisega ca 35000 km. Teele pole tehnilistel põhjustel kordagi jäänud. Vastu peab ratas igat pidi väga hästi. Manööverdamisvõime on ka hea tänu väiksele teljevahele. Kaal kerge ja edasi liigub ka täitsa meeldivalt. Mis mul probleemideks on olnud, et elektrooniline reservivärk ei toimi. Ja siis olen mõned korrad tühja paagiga tee äärde jäänud. Kütust võtab keskmiselt 5,5l/100km. Miski 130-140ga kulgedes võtab ca liitri rohkem. Miinustest niipalju, et võiks olla pikemad käigud ja varasematel mudelitel on starteriprobleemid.

Teema algataja
karlkonrad

MadisT kirjutas:

Olen sõitnud sellisega ca 35000 km. Teele pole tehnilistel põhjustel kordagi jäänud. Vastu peab ratas igat pidi väga hästi. Manööverdamisvõime on ka hea tänu väiksele teljevahele. Kaal kerge ja edasi liigub ka täitsa meeldivalt. Mis mul probleemideks on olnud, et elektrooniline reservivärk ei toimi. Ja siis olen mõned korrad tühja paagiga tee äärde jäänud. Kütust võtab keskmiselt 5,5l/100km. Miski 130-140ga kulgedes võtab ca liitri rohkem. Miinustest niipalju, et võiks olla pikemad käigud ja varasematel mudelitel on starteriprobleemid.

Tänud, tundub igati positiivne :)

Kasutaja avatar

gumduck
Tsikkel: xvz 1300 ; xv 1100 ; zx9r

Lugemata postitus Postitas gumduck »

oman virago 1100 -93 (euroopa isend) viimased viis aastat. sõita igati hää. esineb viperusi aga teele ei ole jätnud (kui välja arvata lõhkine taga rehv,oma viga )
levinumad vead on reservi lyliti ei toimi korralikult ja pendiks (mitte starter) klappe on regullida ka väga ebamugav.ratas on lihtsa ehitusega,ise remontijale lihtne teha.
vidinaid sellele rattale on ka päris palju myygil. mina tegin paagi kohe alguses suuremaks ja viisin jalad ette.

Teema algataja
karlkonrad

gumduck kirjutas:

oman virago 1100 -93 (euroopa isend) viimased viis aastat. sõita igati hää. esineb viperusi aga teele ei ole jätnud (kui välja arvata lõhkine taga rehv,oma viga )
levinumad vead on reservi lyliti ei toimi korralikult ja pendiks (mitte starter) klappe on regullida ka väga ebamugav.ratas on lihtsa ehitusega,ise remontijale lihtne teha.
vidinaid sellele rattale on ka päris palju myygil. mina tegin paagi kohe alguses suuremaks ja viisin jalad ette.

Tänud info eest! Käisin ratast proovimas, aga juhtus nii, et kuigi pill käivitus hästi, kadus mingi 2500/3000 pöörde juures üks pütt tagant ära ja jäigi tõrkuma. Ei julgenud nii osta seda ratast praegu. Kuigi ilmselt tegemist mingi filtri- või küünlaprobleemiga? See ratas on siiski Ameerika variant, vähemalt omanik ütles, et Motodepoost ostis ja need tõid sealt :)

Eduks,

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

karlkonrad kirjutas:

.....kuigi pill käivitus hästi, kadus mingi 2500/3000 pöörde juures üks pütt tagant ära ....

Leidsid müügi põhjuse ilma müüjalt küsimata :bsmile:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”