Kastiõli krossitsiklile.
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 159
- Tsikkel: 2008 VN900
Kastiõli krossitsiklile.
Tere! Oleksin huvitatud, kas SAE 75W-90 täissünt Agipi õli oleks sobilik kasutamiseks KXF250(4t) ja YZ125 käigukastides? Kui ei ole sobilik või nii ja naa, paluks ka põhjendusi.
Õli siin: http://olimaailm.ee/ee/agip-gear-synth-75w-90-1l1.html
Aitäh, kes viitsivad ja oskavad aidata.
-
- Tsikkel: Kawasaki kx 450 f
Re: Kastiõli krossitsiklile.
Krossika käigukasti läheb ikka vedelam õli,10 w 40 või 5 w 40,soovitatavalt täissünt.
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
series kirjutas:Tere! Oleksin huvitatud, kas SAE 75W-90 täissünt Agipi õli oleks sobilik kasutamiseks KXF250(4t) ja YZ125 käigukastides? Kui ei ole sobilik või nii ja naa, paluks ka põhjendusi.
Õli siin: http://olimaailm.ee/ee/agip-gear-synth-75w-90-1l1.html
Aitäh, kes viitsivad ja oskavad aidata.
Siit saad sama õli 13€ eest http://www.motard.ee/varuosa.html?id=138
Naljamees, käigukastiõlide viskoossus on vähe teine tera, 75W-90 ongi ca 10W-40 mootoriõli viskoossussega...
Minu kxf250 käigkastiõli küll eraldi ei käi, mootor ja käigukast sama õli pealt. Kas mõnel kxf250 mudelil on siis eralid?
-
jackson kirjutas:Minu kxf250 käigkastiõli küll eraldi ei käi, mootor ja käigukast sama õli pealt. Kas mõnel kxf250 mudelil on siis eralid?
Naljamees, ma mõtlengi käigukasti õli all seda, mis ka mootoris ka ringi käib.
Asi on naljast kaugel, on ka krossitsikleid millel käibki käigukasti ja mootri õli eraldi. Aga teemasse ka, osta Castrolit, kindla peale minek.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
series kirjutas:jackson kirjutas:Minu kxf250 käigkastiõli küll eraldi ei käi, mootor ja käigukast sama õli pealt. Kas mõnel kxf250 mudelil on siis eralid?
Kahetaktilise kasti võid sa seda panna küll, aga neljataktiline tahab ikka eelkõige MOOTRIõli, mitte kastiõli. Mõlemad on oma omadustelt piisavalt erinevad. Ehk rusikareegel võiks kõlada: mootoriõli asendab kastiõli aga mitte vastupidi.
-
mx77 kirjutas:series kirjutas:jackson kirjutas:Minu kxf250 käigkastiõli küll eraldi ei käi, mootor ja käigukast sama õli pealt. Kas mõnel kxf250 mudelil on siis eralid?
Kahetaktilise kasti võid sa seda panna küll, aga neljataktiline tahab ikka eelkõige MOOTRIõli, mitte kastiõli. Mõlemad on oma omadustelt piisavalt erinevad. Ehk rusikareegel võiks kõlada: mootoriõli asendab kastiõli aga mitte vastupidi.
mx77, mida sina soovitaksid siis? võimalikult hea saadavusega ja kvaliteediga
-
mx77 kirjutas:kummasse?
4 taktilisele, kahesele jääb siis see agip, homme oleks vaja neljasel ära vahetada, täna sai kahetaktisele agip juba sisse pandud.
-
- Kontakt:
Suvaline täissünt mootorratstele mõeldud õli. Ise oma kiiksuga ei taha õli kõrgema speksiga kui SG. ja JASO MA peaks ka kindlasti olema - see määratleb sobivuse märgsiduriga.
Hinna/kvaliteedi osas on pärs hea http://www.mobil.ee/index.php?p=4&q=12&r=58, ise olen kasutanud viimasel ajal Shelli, aga Motul, Liqui ja muudki on head.
-
Oleks hetkel homseks endal saada ''MOTOREX SAE 10W/40 täissünt MOTOR OIL 4T'' Kas peaks see oma eesmaärgi täitma?
Küsimus veel selline, kas seda sama eelpool mainitud motorexi õli tohiks poolsünteetilise õliga segada, segada sellesmõttes et tsikkel veidi võtab õli ja siis poolsünti peale panna.
-
- Kontakt:
sobib muidugi, aga soovitav oleks õli kadumise koht üles leida. kui krossiratta õlivehtusvälp on selline ca 5 tundi siis peab ikka vägevalt võtma, kui selle aja peale on aja juurde lisada (juhul kui sa muidugi Valvoline õli ei kasuta).
series kirjutas:Oleks hetkel homseks endal saada ''MOTOREX SAE 10W/40 täissünt MOTOR OIL 4T'' Kas peaks see oma eesmaärgi täitma?
Küsimus veel selline, kas seda sama eelpool mainitud motorexi õli tohiks poolsünteetilise õliga segada, segada sellesmõttes et tsikkel veidi võtab õli ja siis poolsünti peale panna.
Tekkis selline küsimus, et mis aja tagant sa 250 4T õli vahetad, et vahepeal pead juurde valama?
-
korrapäraselt 10 tunni tagant. ta lihtsalt võtab natuke õli, iga paari sõidu tagant lisan veidi juurde.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.