Pärnu/Pärnumaa motorratturid
Moderaator: Moded
Re: Pärnu/Pärnumaa motorratturid
kõrtsmikumolu kirjutas:Kõpust Tori poole on ligikaudu 5 kilti mustkate, sealt edasi Riisani korralik kruusatee. Riisalt alates jälle mustkate kuni Jõesuuni, siis juba asfalt. Meeles peab pidama veel seda, et Tori vallavalitsuse otsusel, ei tohi Jõesuust läbi sõita ilma kohalikku kõrtsi külastamata.
Tänan info eest, krt siis tuleb otse Tori peale minna.
Kuna seal algselt plaanitud teel on kruus, siis tegelikult Hardrockeri plaan parem ja teeks selle tee läbi (häädemeeste jääks ära siis). Panen esialkse aja ja koha ka paika, siis jõuab veel vajadusel seda muuta.
Laupäeval Kell 16:00 Suure Maxxxima parkla foori poolsema külje juures(Riia mnt. ääres).
Tuleb selline rahulik ring ja oodatud on kõik!
You Bastard!
Hea, kui on otsustajaid, aga kas Laupäeval või Pühapäeval?......igatahes annan endast kõik, et kaasalüüa. Tegelt oleks vast seline huvitavam ring ka Vändra Viljandi ja käisin täna seal ja kena uus tee vähemalt Alles valmissaanud. Muidugi oleks ka tore kuskil kenas paigas peatus teha...
Holari
Holari kirjutas:Hea, kui on otsustajaid, aga kas Laupäeval või Pühapäeval?......igatahes annan endast kõik, et kaasalüüa. Tegelt oleks vast seline huvitavam ring ka Vändra Viljandi ja käisin täna seal ja kena uus tee vähemalt Alles valmissaanud. Muidugi oleks ka tore kuskil kenas paigas peatus teha...
Holari
Väike täpsustus:
Laupäeval Kell 16:00 Suure Maxxxima parkla foori poolsema külje juures(Riia mnt. ääres).
You Bastard!
Väga kahju, aga läupäeval kell 16.00. mulle ei sobi kuna hakkan siis sõitu lõpetama, mõni teine kord proovin ühineda.
Head teed ja toredat aja veetmist.
-
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Päris huvitav kurviline musta kattega tee on Talilt Kilingi-Nõmme ehk siis Häädemeestelt K-Nõmme peale, sealt poole tee pealt Talile ja Talilt Nõmme peale. Tali alevik samuti huvitav vaadata, kuidas külaelu maal välja sureb.

-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
nolev kirjutas:Päris huvitav kurviline musta kattega tee on Talilt Kilingi-Nõmme ehk siis Häädemeestelt K-Nõmme peale, sealt poole tee pealt Talile ja Talilt Nõmme peale. Tali alevik samuti huvitav vaadata, kuidas külaelu maal välja sureb.
Aitähh pakkumast
Selle teega olema hästi kursis ja huvitav on see tee tõesti
Aga me on homme käpp
MaXXXimas näeme...raisk
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Kui Nõel jõuab oma plaanitud töödega ( loomad talitada, loog lahti, sõnnikuvedu jne. ) selleks ajaks hakkama, siis liitun seltskonnaga kruiisimiseks.
-
Kuulge Ässad!
Tuli selline väike uitmõte. Kui me läheme kulgema lõuna suunas, ehk siis mööda vana Riia maanteed pidi piirini. Sel juhul võiks ju minna ja juua oma kohvi ca. 20 km Lätimaa sügavuses. Teiselpool Salacgrivat on tee ääres mõnus söögikoht. Reklaamid igaljuhul tee ääres lubavad seda. Või ka miks mitte Salacgrivas endas "Pootsmani" kõrtsus.
Sel juhul kindlasti kaasa ID ja tsikli dokumendid. Neil ju meie uus liiklusseadus ei kehti.
Hr.Nõel kirjutas:Kuulge Ässad!
Tuli selline väike uitmõte. Kui me läheme kulgema lõuna suunas, ehk siis mööda vana Riia maanteed pidi piirini. Sel juhul võiks ju minna ja juua oma kohvi ca. 20 km Lätimaa sügavuses. Teiselpool Salacgrivat on tee ääres mõnus söögikoht. Reklaamid igaljuhul tee ääres lubavad seda. Või ka miks mitte Salacgrivas endas "Pootsmani" kõrtsus.![]()
Sel juhul kindlasti kaasa ID ja tsikli dokumendid. Neil ju meie uus liiklusseadus ei kehti.
Ei oska küll teiste eest rääkida, vast õigem oleks kohapeal vaadata ja küsida mis teised arvavad.
Kuid hea et oma kurjatest plaanidest teada antsid, viskan plastiku ka dok. vahele.
You Bastard!
m2ikret kirjutas:Ai kurjam olen ka käpp
![]()
Võtke uus ka punti
Selleks neid sõidud ju toimuvad!
Tule ainult kohale!
Tanel
You Bastard!
Mirko kirjutas:Olen ka üle pika aja taas käpp!
Sellise ilmaga teistmoodi ei saagi
Palju juttu vahpeale tulnud niiet viskan aja uuesti ülesse: Laupäeval(täna 01.10.11) Kell 16:00 Suure Maxxxima parkla foori poolsema külje juures(Riia mnt. ääres).
You Bastard!
-
Palju juttu vahpeale tulnud niiet viskan aja uuesti ülesse: Laupäeval(täna 01.10.11) Kell 16:00 Suure Maxxxima parkla foori poolsema külje juures(Riia mnt. ääres)
Ja võtke igaks juhuks Pass või ID ja tsikli dokustaadid ka kaasa. Äkki põikame Lätakate maale ka .
Tervitus
Tuleks ka, kuid ma olen Tallinna lähedal koolis ja jõuaksin Maxxxima juurde kuskil kella 16.30 paiku. Kas te 30 minutit edasi ei taha lükata trippi? Ma saaks hakata koolist tulema kella 14.25 paiku, aga kella 16.00 ma sedasi Maxxxima juurde ei jõuaks, kuid 16.30 olen kindlasti valmis. Kui te tahaksite ikkagi 16.00 alustada, siis võiksite natuke oodata äkki. Ma arvan, et mul päris 16.30 ka aega ei lähe. Igatahes olen valmis tulema 100% ja teen nii kiiresti kui võimalik. Tallinn-Pärnu peal tuleb aga vähemalt x3 sõita lubatud kiirusega
-
Ikka on vaja teil sõita siis kui mul sõitvat ratast pole, jobud
Mis sa nutad öiekene. Näed sa, Nõelal on just sulle midagi sobivat pakkuda-
http://www.auto24.ee/used/876896
No jgati normaalne sõit oli. Tervitused kõigile kes kohal olid.
Silver
Super oli Teede valik mulle meeldis.Tänud ka minupoolt meeldiva seltskonna suhtes
Minugi pärast võib kasvõi homme teha veel sõidu kuna siis vist ka viimane ilus päev tuleva nädala jooksul :S
Andke aga aeg ja koht.
Tänaks jällegi kõiki kohale tulijaid ka enda poolt. 14 ratast (oli vist) Pärnu kohta igati korralik punt ja mis kõige tähtsam sõita oli nii hea, et ei pannudgi neid kilomeetreid tähele.
Tervitades,
Tanel
You Bastard!
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Penny kirjutas:Tänaks jällegi kõiki kohale tulijaid ka enda poolt. 14 ratast (oli vist) Pärnu kohta igati korralik punt ja mis kõige tähtsam sõita oli nii hea, et ei pannudgi neid kilomeetreid tähele.
Kas keegi teekonda Google kaardile ei tahaks joonistada? Ma ise selline 1/4 jagu pärnakas...koguks vähehaaval erinevaid teekondi üle eesti Gkaardile kokku ja jagaks edaspidi üldsusele välja...
Tänud meeldiva sõidu ja super seltskonna eest . Eriti lahe oli Tali kurviline tee,
mida mööda sõitsin esimest korda. Nii et siis järgmise korrani.
Paluks pilte kes tegid :DMul pole enda seebikarbi pilte mõtet panna kuna seal olid asjalikumad pildistajad
JA millal siis uue tiiru teeb Saavad otsa need ilmad
Pangu keegi jälle kindel aeg paika ja kes tuleb see tuleb
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Igati äge värk
Isiklikult tunnen rõõmu ka selle üle,et selline sõit ei tekita elevust mitte ainult neis,kes sõidus osalevad
Kui veel ennem lund jõuab,siis oleksin taas käpp
Ma ennem sõittu naisega arutasin, et nuh healjuhul 5 ratas tuleb, et see suht hea saavutus juba, aga kui Raeküla Stati jõudsime, oleksin rattalt maha kukkunud
Mina enam Kilingi-Nõmme teelt Paikusele ei keeranud, aga kilomeetreid tuli mulgi mingi 175 vist. Lõpus puges külm kah juba nahavahele.
Aga Tänud õigile ja järgmise korrani, kas siis veel see aasta või juba järgmine.
Holari
Kurat kuidas kõigil nii palju km tuli
Mul tuli 166 :Dja kusjuures ma veel panin lõpuni raja (maxxxima juurde välja ):D
Kes täna linna ?:D
Holari kirjutas:Ma ennem sõittu naisega arutasin, et nuh healjuhul 5 ratas tuleb, et see suht hea saavutus juba, aga kui Raeküla Stati jõudsime, oleksin rattalt maha kukkunud
![]()
Mina enam Kilingi-Nõmme teelt Paikusele ei keeranud, aga kilomeetreid tuli mulgi mingi 175 vist. Lõpus puges külm kah juba nahavahele.
Aga Tänud õigile ja järgmise korrani, kas siis veel see aasta või juba järgmine.Holari
Siis me sõitsime koos Pärnusse sisse. Meeldiv nüüd panna kokku ratas, nimi ja nägu. Edaspidi tean ka kellele käppa viskan Täna olen ka valmis tiirutama. Panin just aku ka laadima peale eilset sõitu, kuna Maxxxima juurde tulles oli vaja ratas käima lükata
Väga vägev üritus oli. Esimest korda sõitsin nendel teedel kus käisime ja väga head teed olid:)
Tervitan kõiki.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.