Modelli Ilumessile. 7 oktoober, kl 10.00
Moderaator: Moded
-
mufista
Teema algataja - Postitusi: 439
- Tsikkel: Honda CBR
Modelli Ilumessile. 7 oktoober, kl 10.00
Niih....
Mure on.
Vaja on meesmodelli. 7 oktoobril toimub ilumess ja selle raames on mul vaja luua fantaasiategelane. Tegemist on väga meheliku tegelaskujuga. Testosterooni pritsib ninast ja kõrvast välja. Tulevad grimm, soeng... selline tume, õline, tahmane... ja oluline on see, et laval on vaja ülakeha paljastada. Nii et füüsis peab olema ka hea.
6 oktoobri õhtul on eelviimistlus ja 7 oktoobril kl 10.00 - 15.00 on vaja viibida Ilumessil, mis toimub Pirital.
Nagu päriselt - mul on abi tarvis. Igasugune lämisemine võib toimuda kuskil mujal. Ma igatahes ei kavatse sellele reageerida.
Küll aga reageerin inimestele, kes mulle oma kontaktid saadavad.
Kindlustatud on ka see, et me viibime väga paljude ja kaunite naiste keskel... ![]()
Pai@pai.ee
või
56 22 96 97
Re: Modelli Ilumessile. 7 oktoober, kl 10.00
Lämisen korra ikkagi - kas Sa seda kuulutust ei taha panna fitness.ee või kuskile mujale kodulehele, kus on hea füüsisega noori mehi kindlasti jalaga segada.
Ehk siis kordades rohkem kui siin
Või on tingimus see, et modell peab oskama mootorrattaga hästi läbi saada?
-
mufista
Teema algataja - Postitusi: 439
- Tsikkel: Honda CBR
Tänan hea mõtte eest.
Ma lihtsalt panin selle kuulutuse keskkonda, mida ma tunnen.
Yerba kirjutas:Lämisen korra ikkagi - kas Sa seda kuulutust ei taha panna fitness.ee või kuskile mujale kodulehele, kus on hea füüsisega noori mehi kindlasti jalaga segada.
Ehk siis kordades rohkem kui siin![]()
Või on tingimus see, et modell peab oskama mootorrattaga hästi läbi saada?
"Lämisemise" asemel võiksid hoopis end kandidaadiks pakkuda ![]()
marko233 kirjutas:Yerba kirjutas:Lämisen korra ikkagi - kas Sa seda kuulutust ei taha panna fitness.ee või kuskile mujale kodulehele, kus on hea füüsisega noori mehi kindlasti jalaga segada.
Ehk siis kordades rohkem kui siin![]()
Või on tingimus see, et modell peab oskama mootorrattaga hästi läbi saada?"Lämisemise" asemel võiksid hoopis end kandidaadiks pakkuda
Ma ei saa kallis sõber - ma kaalun juba 110 kilo ![]()
Aga marko233 sobib küll ideaalselt - põhimõtteliselt pole ju Sul ka noorte ilusate naiste keskel viibimise vastu midagi? ![]()
-
reimps
Ma olen küll triksis-traksis-kõhulihased-on-eristatavad, aga mul on jalg kipsis ja ma olen veits miniatuursem kui stereotüüpne 2mx2m testosteroonipundar. Rääkimata multifilmist seljal ja muudest bad-ass tätoveeringutest ![]()
Iseenesest aga olen ekshibitsionist küll ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.