Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
leko kirjutas:mx77 kirjutas:ma olen vist ikka loll, aga ma ei kujuta ette kust need eesti rataste hinnad tulevad. Eelmine kevad Austrias suusatades oli ühes spordipoes (oli juba aprill ja tegemist siis just hooaja algusega) sama kõva ratas nagu alumisel pildil ja hind oli ilma aledeta 1990,-.
Kui oled 100% kindel, et see 1990€ ratas on täpselt samade komponentidega, siis võtan kuulutuse maha ja bikeri foorumisse seda ei paku.
sepp kirjutas:hetkel nende aledega koos isegi uk-st tellides tuleb siiski odavam. kahju on nendest kes on selle algse letihinnaga ostnud omale
Sooviks näha antud netilehte, kust saab neid soodsamalt kui Eesti maaletooja käest
PS. Kui eelistad osta ratast Inglismaalt ilma proovimata/katsumata siis loomulikult on Interneti kauplustes selline asi odavam (muidugi vaevalt see üle 30% on)
Kui aga eelistad ratast kaaluda, vaadata, uurida, spetsialistilt nõu küsida, proovisõitu teha ja vajadusel see koheselt ära osta saada - on kauplusest tunduvalt kindlam toode osta.PS. Zaskar peaks nüüdseks juba müüdud olema
kirjutan siia vastulaused, et inimestel ei tekiks eeldus, et midagi siga odavalt kätte saadud ja 1000% otsa pannes mingi räige kasum teenitakse. Kes leiab odavamalt, siis edu aga jätaks selle hinnaarutelu ära. Alati võite PS-i saata
Ära nüüd põe, eesti elu on lihtsalt kallim, mis teha, rikas rahvas nagu me oleme , jaksame ainult kõige paremat osta.
Siia lihtsalt mõned random näited (paluks siis mitte hakata tagumise parema poldi mõõtu võrdlema, näited on lihtsalt ligilähedastele ratastele)
http://www.ebay.de/itm/Corratec-X-Vert- ... 9195wt_929
http://www.ebay.de/itm/geiles-Haibike-M ... 9391wt_929
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.