põrusin eksamil
Re: põrusin eksamil
Mina tegin eksami ära teisel korral. Esimene kord sattusin kahjuks väga ebameeldiva eksamineerija juurde. Eksamile minnes läksin ilusti ratas käekõrval platsile. Tegin seda siis täpselt antud juhiste järgi. Ometi ei jäänud eksamineerija rahule ja lasi mitu korda ratast erinevasse platsi nurka lükata. Sain sellega ilusti hakkama, mille peale järnes ekamineerija poolt rahulolematu "hõhh.. " Seejärel lasi ta mul ratta üle kontrollida. Vaatasin siis õli, tulesid, ketti jne. Selle peale ütles eksamineerija väga üleolevalt "Pähe õpitud jutt!" ... No selge see, et pähe õpitud, ega muudmoodi ju ei teakski.... Hea küll, ei lasknud ma ennast häirida, vaatasime koos platsi ülesanded ära ja kõik sai tema õnnetuseks ilusti esimese katsega tehtud. Julgesin veel enne linna minekut küsida, et kuidas märku anda, kui mõni käsklus jääb arusaamatuks. Selle peale ütles eksamineerija, et tema pole papagoi ja ennast kordama ei hakka. Põhimõtteliselt sain ma asjast aru nii, et tee mis tahad, kui ei kuule. Sõitsin siis sellise paraja tipptunniga Tallinnas ja lasti mul seal vähemalt 4-5 korda vasakpöördeid teha. Ja ohh õnnetust,ei sõitnud kuskile ette. Peale pikka tiirutamist hakkas vist kell karjuma ja pidime platsile tagasi minema. Platsi juures järgnes pikk loeng, et kõigile ei sobigi tsiklisõit, et noor kõhna naisterahvas võiks omale mõne sellise hobi leida, kust jõud üle käib. Lõpuks pika plärisemise peale ütles, et seekord ta mind ei rõõmusta. Olevat liiga ebakindel olnud ja mis kõige kummalisem- et valgusfooride juurest lahkudes võiks ikka kiirendada. Selle peale ei osanud ma talle tõesti mitte midagi öelda.
Õnneks sain omale kahe nädala pärast sõidu Sauel ja seal oli kohe hoopis teistsugune suhtumine. Lasi mul ilusti platsi teha ja pärast natuke sõita ning siis ütles, et load saad kätte nädala pärast. Ja nüüd ma siis ootan
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.