põrusin eksamil

t6niz
Tsikkel: suzuki bandit gsf 400

Re: põrusin eksamil

Lugemata postitus Postitas t6niz »

Põrusin eksamil, kaheksaga läksin alt, teist korda tegin ilusti kaks korda 8 ära ja jäin tema ees seisma ja ütles, et oled läbi kukkunud. küsisin, et miks? Vastas sellepeale, et oleksid pidanud välja sõitma kastsist. õnneks mees oli inimlik ja andis uue katse, siis põrusin, panin jala maha. Asi mis mind tõsiselt endast välja viis oli see, et sõidueksami algus venis pool tundi. Sain 1 september 21 ja läksin siis 2 septembril eksamiaega panema, eelnevalt olin teooriaeksami ära teinud, ainult et A2 kohta, küsisin, et ega see probleeme ei tekita ja sain eitava vastuse, kõik tore hea jal äksin oma eksami ajaga siis minema. Lähen täna kohale ja näen seina peal, et minu nime taga on A2, mitte A, nagu ma registreerusin. Raiskasime pool tundi ära ja hea hulga minu närve, sellepärast ei suutnud platsisõitu normaalselt ära teha. Ütleks siinkohal ära, et umbkeelne inimene ei tohiks töötada sellisel kohal, kui ta minust aru ei saa hästi. Eksaminaator ütles ka, et ma pean ikka ise ka veenduma, et õige kategooria saab, aga no andke andeks, kui ma ütlen selgesõnaga teenindajale, et A kategooria, siis mina ei tea kuidas ma seda veel enam peaksin saama kontrollida... Igastahes olen ma tartu arki klienditeenindajate peale väga vihane ja kogu see bürokraatia tekitab sügavat masendust minus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”