Kiiruse ületamine

Kasutaja avatar

Busajan
Tsikkel: HD Street Glide
Kontakt:

Re: Kiiruse ületamine

Lugemata postitus Postitas Busajan »

Kusjuures ei provotseeri, ma olen paadunud liiklusvärd, kes ka maanteel 150 ja sinnakanti lendab. Mis siis? Tee on ju tühi, kui ma seda teen, päris nina ette ka ei vahi, liiklusolukorrast on pilt ees, üleliigseid riske sedasi paugutades ei võta, süümepiinu ei tunne, trahve maksan, kui kätte saadakse, veits sõidukoolitust on ka all ja kahtluste korral võtan hoo maha. Ikka veel ei provotseeri tüli, vaid nendin, et tsiklit tuleks ikka sihtotstarbeliselt kasutada.

Enda jaoks hakkab kerge kiiruseületamise tunne peale tulema kuskil 160 juures. No mis teha, kui maanteel saab..
Muidugi, ega see normaalne pole, sest enamus sõidab ikkagi korralikult, seega olen erand. Kui kõik nii teeks, siis oleks ma hall mass :P

Hmmm, kardan, et ikkagi hakkab siin kohe siuke materdamine pihta, et juba praegu tõmbub noku hirmust kõhuõõnde :mrgreen:[/quote]
Ma olen ka selline ja ei tunne ennast üldse halvasti sellepärast. Olen terve, kainelt mõtlev(enamus ajast :bsmile: ) noor eesti mees, mul on norm ratas ja avatud maantee, mille kuradi pärast ma peaks endale seda kõike keelama. Sellel kõigel on ka oma hind (viimast hinda ootan hekelgi veel) aga nii kaua kui seda hinda mina maksan ei ole see mitte kellegi teise asi :nono:
Nii et rull lõppu kui tunne tuleb :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”