Suur SALE, mega ALE! Biker24.ee hirmus tühjendusmüük!

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Suur SALE, mega ALE! Biker24.ee hirmus tühjendusmüük!

Lugemata postitus Postitas M.T. »

ViljarViljandist kirjutas:

Servus!

Käisin ka mina, tühjendusmüügi ajal, uudistamas antud poodi. Ukse peal võttis mind vastu viisakas moto tunkedes klienditeenindaja, kes oli varmalt nõus mind aitama riietuse asjus. Osavalt tegi selgeks, millist tüüpi sõiduvarustust mul vaja on, kappas koos minuga õigele korrusele, aitas selga tekstiil Tschul'i jope, proovisime erinevaid suurusi tekstiilpükse...Kuna poes olin sel hetkel ainukene, koos oma elukaaslasega, siis sai minuga tegeldatud ja kamandati ka allkorrusel oleva mootorratta selga, et ehtsat sõidutunnetust proovida...Lisaks pakkus võimalust vägevaid sõidusaapaid jalga sobitada + mõnusaid kängurunahast kindaid tunnetada...
Hinnad on nii, nagu nad on, ostja jaoks alati kallid, kaupmehe jaoks vähe tulutoovad, vaatasin, et niigi oli letihindadele madalam hind peale kleebitud, hinda oli igalt poolt maha kärbitud, lisaks veel lubatud 5%. Eestlane on naljakas olevus, kui panna sisseostu hinnale katet peale 100% ja teha sellest siis 50% allahindlust, siis tormavad kõik ostma, missest, et hind jääb kallimaks, kui panna sisseostu hinnale katet peale ca 60%, kruvida hinda hiljem maha ja lõpuks peibutada veel lisa 5% allahindlusega. Täpset hinnapoliitikat ma muidugi ei tea, võib-olla on katet max 30-50% ?!? Loomulikult, kui kaup on seisnud juba viimased 2-3a, mingit liikumist ei ole, siis peab tegema allahindlust, et kaupmees jääb tootega miinustesse, kuid vähemalt ei ole raha enam seisva kauba all...
Igatahes ostsin ära nii jope, kui ka püksid, kinnaste+saabaste jaoks pean veel raha varuma, klienditeenindus oli tol päeval väga viis pluss.

Vaatan, et siin hakkab teema väga mõõda minema, kaubeldakse juba küttepuudega. :)

Loomulikult torman esimese näite peale poodi, kauba saab ju sisseostuhinnaga kätte. Ei peaks minema äkki või? :roll:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”