Kiiruse ületamine
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Kiiruse ületamine
rumbold kirjutas:sain siis ka täna otsuse kätte. 105 km/h üle ja 1000 eur trahvi, juhtimisõigus jäi alles, niiet soojalt soovitan tõseise nutulaulu panna ja kui vähegi võmalik ka tööandjalt kiri, et load on töö jne jne
ootooot,
105km/h üle lubatu või mismoodi?
90km/h alas sõitsid 105km/h ja väänati 1000eur ?

-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
rannamees kirjutas:rumbold kirjutas:sain siis ka täna otsuse kätte. 105 km/h üle ja 1000 eur trahvi, juhtimisõigus jäi alles, niiet soojalt soovitan tõseise nutulaulu panna ja kui vähegi võmalik ka tööandjalt kiri, et load on töö jne jne
ootooot, 105km/h üle lubatu või mismoodi?
90km/h alas sõitsid 105km/h ja väänati 1000eur ?![]()
Pisut fookust ja tähelepanu. Mees ütles, et 105km/h üle, seega 90 alas 90+105=195km/h.
Kui mu mälu ei petta, siis kiirus oli üle 200 (varasema juttu järgi) seega ta sõitis 110 alas ehk 215km/h+
macintosh kirjutas:rannamees kirjutas:rumbold kirjutas:sain siis ka täna otsuse kätte. 105 km/h üle ja 1000 eur trahvi, juhtimisõigus jäi alles, niiet soojalt soovitan tõseise nutulaulu panna ja kui vähegi võmalik ka tööandjalt kiri, et load on töö jne jne
ootooot, 105km/h üle lubatu või mismoodi?
90km/h alas sõitsid 105km/h ja väänati 1000eur ?![]()
Pisut fookust ja tähelepanu. Mees ütles, et 105km/h üle, seega 90 alas 90+105=195km/h.
rumbold kirjutas:selleks hetkeks, kui tagasi oma sõiduritta sain, olid härrased saanud 212 radarisse. Kiirus läks ka suureks, kuna autod sõitsid üksteisel väga läheduses ja enne kurvi ei tahtnud nende vahele pidurdada, äkki poleks üks märganud või reageerinud ja selga sõitnud, sestap otsustasin hoogu juude panna ja kõikidest mööda. Hetkel rikkumisi polnud. Käin ka rinkal, mitte ei sõida ainult tallinn-narva mnt-d, niiet ka sealt kogemused tulemas.
ok aitab küll
-
- Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7
kiirus oli 212 radaris ja +-7 eksimus. Ma ei tea küll, et kohe lausa 15 oleks pidanud maha arvama???? aga see selleks, ja rikkumine siis 100 alas.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
reimps kirjutas:Hmm, aga ma ei näe mingit rikkumist ses episoodis
No siin ma ei saa nõus olla. (ma saan aru küll, et sa provatseerid tüli hetkel)
Rikkumine oli ja päris räige. Aga vend võttis karistuse sirge seljaga vastu ja ei vingunud. Minu poolt selle est kiit-kiit.
[et siis kiit-kiit mitte rikkumise vaid sirge selja eest]
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
eestis ka päris korralikult antakse ma vaatan..sain 1560,kui 74 oli üle..soomes siis
macintosh kirjutas:reimps kirjutas:Hmm, aga ma ei näe mingit rikkumist ses episoodis
No siin ma ei saa nõus olla. (ma saan aru küll, et sa provatseerid tüli hetkel)
Rikkumine oli ja päris räige. Aga vend võttis karistuse sirge seljaga vastu ja ei vingunud. Minu poolt selle est kiit-kiit.
[et siis kiit-kiit mitte rikkumise vaid sirge selja eest]
Mis siin ikka kiita, ju siis oli karistus liiga leebe, kui kannatas "sirge seljaga" seda taluda. Tihti puhku ei kipu nii moodi mõte kupu alla jõudma, et mis valesti tehtud sai.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Tuono kirjutas:Valesti käitusid autojuhid ,kes liikusid "hanereas" olematu pikivahega!
Muidugi. Ikka on mõni teine süüdi.
Mine käi tiir maanteel ära siis näed ise olukorda ,mitte ära targuta siin arvuti! Pole väitnud ,et keegi süüdi või mitte ,lihtsalt autojuhtidel meeldib "hanereas" sõita!
Tüübil jäid load vaevu alles (tänu abile, kuigi võis neid kaotada, mis oleks tähendanud suurt jäma), ja 1k tuleb veel maksta... mis karistust sa veel tahad??
Sellest piisaks igaühele, et kupu alla üht teist jõuaks et.............. järgmine kord tuleb kõrgemalt lennata, et bike nr poleks näha
FireMan kirjutas:Mis siin ikka kiita, ju siis oli karistus liiga leebe, kui kannatas "sirge seljaga" seda taluda. Tihti puhku ei kipu nii moodi mõte kupu alla jõudma, et mis valesti tehtud sai.
Tuono kirjutas:Mine käi tiir maanteel ära siis näed ise olukorda ,mitte ära targuta siin arvuti! Pole väitnud ,et keegi süüdi või mitte ,lihtsalt autojuhtidel meeldib "hanereas" sõita!
+1
-
mis siin ikka, härrased andsis 5 kuud aega tasuda ka, niiet kohe päris tonni välja käima ie pea. kuid jah, eks maanteel on see "hanerida" ikka tavaline, autogagi sõites on olnud halbu olukordi ees, kus Tallinn-Pärnu mnt´l Paldiskist tulnud veokid üksteisel "perses" sõidavad. Kõige tähtsam, et juhiluba alles jäi.
Kas keegi teab, et mis hetkel peab uuesti ARK´s teooria tegema? Vist vahtralehed (kui on sellel ajal õigus käest nopitud)?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Väike vihje järelmaksuga arvete tasujaile - viimase rikkumise aegumine või kuidas seda ka nimetada, algab sellest hetkest, kui on tasutud viimane osamakse. Seega lükkub kehtiva karistuse lõpp käesoleval juhul 5 kuud edasi.
-
kui aus olla, saigi seda alguses natuke tehtud, kuid seal haapsalu-tallinna peal oli see suhteliselt värkselt miski kiviklibune kate peale pandud ja mõned korrad võttis raja keskel ikka vibama, noja see superb tuli ikka väääääga jõudsalt sappa, korra vahe pikem ja siis jälle väiksem. liiklus polnud õhtul just väga tihe ka, niiet said väga ilusti sabas lennata. Ütlesid veel, et moto natuke lahja, targutasin kaasa, et oleks pidanud ikka kohe tonnise võtma aga jah, ehk järgmine kord jälle targem.
Ivoonu kirjutas:Väike vihje järelmaksuga arvete tasujaile - viimase rikkumise aegumine või kuidas seda ka nimetada, algab sellest hetkest, kui on tasutud viimane osamakse. Seega lükkub kehtiva karistuse lõpp käesoleval juhul 5 kuud edasi.
Seda küll, samas ma mõistan ka seda, et ei lao kohe 1000 euri letti:D
-
Ivoonu kirjutas:Väike vihje järelmaksuga arvete tasujaile - viimase rikkumise aegumine või kuidas seda ka nimetada, algab sellest hetkest, kui on tasutud viimane osamakse. Seega lükkub kehtiva karistuse lõpp käesoleval juhul 5 kuud edasi.
Jah, seda ma tean. Eks järgmine aasta tuleb enivei suvel väga korralik olla
macintosh kirjutas:(ma saan aru küll, et sa provatseerid tüli hetkel)
Kusjuures ei provotseeri, ma olen paadunud liiklusvärd, kes ka maanteel 150 ja sinnakanti lendab. Mis siis? Tee on ju tühi, kui ma seda teen, päris nina ette ka ei vahi, liiklusolukorrast on pilt ees, üleliigseid riske sedasi paugutades ei võta, süümepiinu ei tunne, trahve maksan, kui kätte saadakse, veits sõidukoolitust on ka all ja kahtluste korral võtan hoo maha. Ikka veel ei provotseeri tüli, vaid nendin, et tsiklit tuleks ikka sihtotstarbeliselt kasutada.
Enda jaoks hakkab kerge kiiruseületamise tunne peale tulema kuskil 160 juures. No mis teha, kui maanteel saab..
Muidugi, ega see normaalne pole, sest enamus sõidab ikkagi korralikult, seega olen erand. Kui kõik nii teeks, siis oleks ma hall mass
Hmmm, kardan, et ikkagi hakkab siin kohe siuke materdamine pihta, et juba praegu tõmbub noku hirmust kõhuõõnde
-
rumbold kirjutas:Ütlesid veel, et moto natuke lahja, targutasin kaasa, et oleks pidanud ikka kohe tonnise võtma
aga jah, ehk järgmine kord jälle targem.
krt need superbid pidid parajad kohvid olema ju. endal oli mondeoga tegemist,seda ei näinud üldse peeglist,aga eespool passis motoment ja siis oli targem lihtsalt seisma jääda
-
- Tsikkel: V4
- Tänatud: 7 korda
pyta kirjutas:endal oli mondeoga tegemist,seda ei näinud üldse peeglist,aga eespool passis motoment ja siis oli targem lihtsalt seisma jääda
Kas siis ilma kohvriteta, et nii nobe v?
krt raske tunnistada, aga ise samasugune. Kui tee tühi, siis saab niisama kulgetud + mõned kümned ja veel mõned kümned, aga kui kolonnidest möödasõiduks läheb, siis lahendan tavaliselt need olukorrad võimalikult kiiresti ning kui oma ritta tagasi reastun ja spidot vaatan, siis .... ega sealt midagi "rõõmustavat" vastu ei vaata
reimps kirjutas:macintosh kirjutas:(ma saan aru küll, et sa provatseerid tüli hetkel)
Kusjuures ei provotseeri, ma olen paadunud liiklusvärd, kes ka maanteel 150 ja sinnakanti lendab. Mis siis? Tee on ju tühi, kui ma seda teen, päris nina ette ka ei vahi, liiklusolukorrast on pilt ees, üleliigseid riske sedasi paugutades ei võta, süümepiinu ei tunne, trahve maksan, kui kätte saadakse, veits sõidukoolitust on ka all ja kahtluste korral võtan hoo maha. Ikka veel ei provotseeri tüli, vaid nendin, et tsiklit tuleks ikka sihtotstarbeliselt kasutada.
Enda jaoks hakkab kerge kiiruseületamise tunne peale tulema kuskil 160 juures. No mis teha, kui maanteel saab..
Muidugi, ega see normaalne pole, sest enamus sõidab ikkagi korralikult, seega olen erand. Kui kõik nii teeks, siis oleks ma hall massHmmm, kardan, et ikkagi hakkab siin kohe siuke materdamine pihta, et juba praegu tõmbub noku hirmust kõhuõõnde
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
kohvritega või ilma aga kuni 10 aastat vana tonnnisega motohiire vastu kangutama ei lähe , tema on igapäev ratastel ja tagasõitjalon oma eelised, aga kui lc4 versus superbike siis risti ette ei löö põllupeal või metsavaheteel
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
pontus kirjutas:pyta kirjutas:endal oli mondeoga tegemist,seda ei näinud üldse peeglist,aga eespool passis motoment ja siis oli targem lihtsalt seisma jääda
Kas siis ilma kohvriteta, et nii nobe v?
kohvrid olid,aga oma vana ninja raipega poleks vast kaugele jõudnud selle uue fazeri(vist oli) eest. ja soomlastest töökaaslased ka rääkind,mis tasemel motopolitseinikud on,siis pole erilist mõtet jebida
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.