Mootorratta rent USA-s
Re: Mootorratta rent USA-s
95-125 taala päev on täiesti normaalne. hinda saad reguleerida kui on ettebronnitud pikaajalisem rendiperiood. läbirääkimise küsimus.
lisaks on ka veel ca 1k taalane deposiit, mis võetakse su kreditka pealt. ahjaaa... inimesed, vaba tagasimaksega krediitkaardid ei ole krediitkaardid
lisaks veel ka täiendav kindlustus ca 10 taala tuleks kaasa võtta, mis katab ka sinu poolt sõidukile tehtud väiksemad kahjud. olen ise aastal 2008 märtsis santa cruzi lähedal ühe harrika mahakandmisele sõitnud.
teiseks - kus kohas sa USAs oled? ei ole võimalik soovitada ühtegi renti ilma seda teadmata. ega see eesti ei ole, kus sa sõidad 4 tunniga ühest riigi otsast teise.
tavaliselt kui olen San Franciscos ja sealkandis olnud, siis olen kasutanud seda firmat: http://www.pacificcyclecompany.com/ - hea teenindus, meeldiv suhtumine.
kiiver antakse kohapealt. jope olen ise kaasa võtnud. GPSi saab ka alati 5.- päev juurde ja see on soovituslikult kohustuslik.
meie lubadega saab sõita, selles ei ole probleemi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.