Suur SALE, mega ALE! Biker24.ee hirmus tühjendusmüük!

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Suur SALE, mega ALE! Biker24.ee hirmus tühjendusmüük!

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

pontus kirjutas:

1)Siis soovitan motoüritustel roosa prill eest ära võtta ja siis ilmuvad ka mahedate motomeeste nägude asemel veriste suudega mardid, kel nuga taskus ja püstol põues, iga teine sõna,tvaju mat. 2)Tavaliselt =suur postituste arv sisuväheste postitustega või siis ITImehega kel jawa kuuri all, mis vene ajal töötas aga präegult puudub aint siduri tross tagumine ratas. Ehk siis ega siin foorumis kõik inimesed pole ainult motomehed.

See who's talking. Eeldan et, sa räägid endast. Kena mõistukõne. Armas sinust.
No anname tõele au: verine oled sa tõesti (käitumisest järeldan). Noa ja püstoli kohta ei oska öelda, sest teiste taskusse (ja hinge) ei näe. Aga sinu tugevaid teadmisi selles vallas silmas pidades olen sunnitud küsima: kas sa lisaks needmisele foorumis harrastad kodus ka voodood ja okultismi ka või pakud lihtsalt lambist? Ole palun nüüd ikka niiplaju kena ning ära mõõda kogu maailma enda mõõdupuu järgi, ma arvan, et kodanikel kes pisut eelpool ladenenud saasta pärast muret tundsid (kauri, madjs, oxide, reimps [irooniline], zx12r, joel) on tuline õigus.

PS. Kuigi olen panustanud mingil hetkel siia teemasse vähe kurjema sõnaga kui otstarbekas, siiski leian, et selle saasta võiks tõesti kinni panna/minema pühkida. Iga järgmine lupard kes tuleb, üritab omalt poolt mingit roppust lisaks valada ja vaenu juuurde lõõtsutada. No tõesti, pole tark.

Kaukaaslane kirjutas:

...ja ei saa avaldamata jätta, et traa, kus mulle ei meeldi ahvid...

@kaukaaslane.
ma ei tea, mis põhjusel sa neid vägisõnu tarvitad, aga eeldan, et sinu katkematu vajadus mainitud kehaosade järele tingib selle, et isegi verbaalselt hoiad sa neid igal hetkel suus.
Ai, ai. Pole ilus. Ole armas tegele seksuaalsete küsimustega pisut mujal, see siin on motofoorum.

Meeletult toredat päeva teile ka, eesel ja Kaukaaslane.

Oh. Ja kõigile, kelle piiratud intellekt või kõrvus kohisev viha ei lasknud aru saada: kogu ülalolev postitus on 100% puhas iroonia (va PS ja see koht, kus ma kena päeva soovin).

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”