valiku ees:Susuki gsxr-1000,yamaha R1,kawasaki ninja
Moderaator: Moded
Re: valiku ees:Susuki gsxr-1000,yamaha R1,kawasaki ninja
Selle "peab hästi vastu" jutuga käige küll kuu peale. Otsite Fun-i või hübriid-diisel-öko-püssi, mis kunagi katki ei lähe! Löö potensiaalsed kuulutused lahti ja mine proovi koha peal. Istu selga, ja tee väike tiir. Omanik ei luba,siis põrise ise juurde või otsi teine masin proovimiseks.
Naise lased ka sõpradel valida, et kes enne proovinud ja teab et talle meeldib ja oli hea või otsid sellise, kes endale ka meeldib?
-
Teema algataja
Ehk siis vahekokkuvõttena - ära osta ühtki R4 ratast, vaid võta V2, sest nende kohta pole keegi julgenud midagi sitasti öelda
Muide, mul signatuuris kah veits infot
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
reimps kirjutas:Ehk siis vahekokkuvõttena - ära osta ühtki R4 ratast, vaid võta V2, sest nende kohta pole keegi julgenud midagi sitasti öelda
Võta ikka rida 4(R1 ntx).
Need kuradi V2-d on ikka parajad peldikud
Tramaivõi
Ilmselgelt AUSTUS ka järgmisele postitajale muidugi (kui see ülevalt kolmas just ei ole)...
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Nigga kirjutas:Tramaivõi
Ilmselgelt AUSTUS ka järgmisele postitajale muidugi (kui see ülevalt kolmas just ei ole)...
Kui sul midagi teemakohast öelda ei ole , siis hoia oma suu kinni!
Mina soovitaks 1000 hondat.
Ei ütle ninja kohta ühegi halba sõna - väga mugav, loogilise käitumisega bike ja seda ka kehvadel teedel. Kui saad siis istu selga ja proovi ära - vahe ja tunnetus võib olla uskumatult suur.
- Tsikkel: Erinevad
- Kontakt:
Võta V 2 võin sulle isegi ühte 1000 Hondat pakkuda.
-
- Kontakt:
margus. kirjutas:Parim valik oleks 2002 cbr-945
Vast ikka 954.
R1 on väike. Käigukastis jamasid olnud rohkem, kui muude tsiklitega. Gixxer norm. Ninja nojah klõbiseb ja koliseb, kuid vist enamvähem. Honda on kergelt suurem ja vastupidavam.(Mina fännan Hondasid)
Mine istu rataste selga, vaata mille peal ise ennast hästi tunned ja see võta. Sinu jutu järgi võiks järeldada, et sa väga suur motohuviline minevikus ei ole olnud, seega kas 1000 on ikka see mida sa kohe tahad? Äkki alustad 600 vähemalt. Neid mehi on olnud kes nädala või paariga end kasti sõidavad uue tonnise rattaga.
Kui esimese rattaga saad vastu pükse siis teisega tead mida vaadata ja tahta. Alusta kuskilt peale ja vaata kuidas asi sujub. Kõike need rattad liiguvad vägevalt edasi, et sa foori tagant viimaseks ei jää. Arvatavasti sa põlve ka kohe maha ei hakka kallutama nii, et sa neid päris erinevusi ikka üles ei leia. Kui sõidad viimase piiri peal siis võid järeldusi ühe teise kohta teha aga niimoodi on lihtsalt IT'S ALL ABOUT TASTE.
-
Teema algataja
Whitebalance kirjutas:margus. kirjutas:Parim valik oleks 2002 cbr-945
Neid mehi on olnud kes nädala või paariga end kasti sõidavad uue tonnise rattaga.
Või neid kes sõita ei julge ja käivad niisama Viru Ringil oma Power Ranger kostüümidega seismas, sest sõita on liiga hirmus
Aga nagu juba normaalsed inimesed on öelnud. Minu istu peale, vaata ja proovi sõita. Siis leiad omale südamelähedase masina ja saad parimas seisukorras oleva turult välja vaadata.
Mulle tundub mu 929 just hoopis pisem kui GSXR ja R1, Ninjast rääkimata. Teistega võrreldes on 929 ja 954 nagu musklisse aetud 600sed.
Whitebalance kirjutas:margus. kirjutas:....Parim valik oleks 2002 cbr-945
Sinu jutu järgi võiks järeldada, et sa väga suur motohuviline minevikus ei ole olnud, seega kas 1000 on ikka see mida sa kohe tahad? Äkki alustad 600 vähemalt. Neid mehi on olnud kes nädala või paariga end kasti sõidavad uue tonnise rattaga.
Kõike need rattad liiguvad vägevalt edasi, et sa foori tagant viimaseks ei jää.....
Ei midagi isiklikku, aga see jutt on täielik möga ehk keegi "tark mees" kuskil kunagi ütles sellist asja ja siis üldsus on millegipärast hakkanud seda juttu edasi rääkima. Juba selles jutus oli ju vasturääkivus - mehed sõidavad ennast tonnistega kasti ja kõik rattad liiguvad vägevalt
Kõikidele nendele kes jagavad Whitebalance'iga sarnast arvamust esimeseks rattaks midagi "väiksemat" või "nõrgemat" siis võtke nüüd vähe loogiliselt - erilist vahet pole, kas sõidad 250kmh või 280+kmh ennast vastu puud pulbriks. Kasti või urni suurus jääb ikka samaks...
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
Nigga kirjutas:bla,bla,bla
Loe eelmiselt leheküljelt mu viimast postitust!
selle asjaga on jah täpselt nii et kellele ema kellele tütar, blond või brünett. olen sõitnud ninjaga, minujaoks ebamugav ja kole ratas, mõra raami kõige laiema kohapeal on natuke kahtlane, aga jah kolmel olen näinud. käigukastiga on nii selle kui ka R1-ga probleeme, siduriga sammuti, aga sellepeale öeldakse et bikel vahetatakse käike ilma sidurita ja nii on. 929 ehk honda, paljud kiidavad, et vastupidav ja mitte nii väga bikeliku sõiduasendiga, jah oli küll hea sõita. gsxr ka paljud kiidavad, sõitnud vähe ei oska rääkida. enda R1 kohta on vist natuke vara rääkida, tundub et probleeme on, aga ratas vana ka jne, mis omanik jne ?
mina iseenesest soovitaksin Honda või GSXR
-
- Tsikkel: Veereb..
- Tänanud: 1 kord
Ninja FTW!
Muidu kas 600stega sõidetakse alguses kasti end oluliselt harvem?
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Ma ei ole saanud kunagi aru soovitusest, et ära võta 1K esimeseks, et sõidad kasti.
600-ed liiguvad suhtkoht samamoodi.
Mõttetu on osta alguses 600 ja siis natukese ajapärast hakata seda suurema vastu vahetama.
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Sry for OT aga..
600sed on üldjuhul pisemad ja õpitakse paremini õigeid sõiduvõtteid
julgeks väita, et mul kulus 2 aastat, et oma 600-ne lõplikult tühjaks keerata, jalaraudu vastu maad lohistada ja wheelisid foori alt poppida, ei kahetse, et kilost ratast esimeseks ei võtnud.
kasti sõitmist ei kommentaari, saab ka 125-sega väga hästi kukutud... been there, done that.
-
- Tsikkel: KTM 1290SAR
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Ma ise soovitaks kawasaki zxr9 ninjat alates 2000. aastast. Suhteliselt mugava istmeasendiga ja võimsust on piisavalt, mida aastatega tundma õppida. Sobib ka väga hästi matkamiseks. Nagu on kombeks öelda, et eks ikka iga lits kiidab oma tutti. Tee oma valik ära ja võta see, mis sulle meeldib ning kas varem või hiljem saad teada, kas tegid õige valiku.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Ma ei saa sellest kunagi vist aru miks soovitatakse vanu rattaid.
-
Teema algataja
Tuono kirjutas:puna kirjutas:Ma ei saa sellest kunagi vist aru miks soovitatakse vanu rattaid.
Loe siis esimest posti!
Ma koguks pigem suveni raha ja siis võtaks ka midagi värskemat. Olen 175cm pikk ja 2000 aasta zx9r ja 2002 aasta cbr 954rr olid jube ebamugavad rattad minujaoks.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
Teema algataja
aga kuidas varuosade kättesaadavusega ja hinnaga neil ratastel on??????
tänud
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
tommy530 kirjutas:aga kuidas varuosade kättesaadavusega ja hinnaga neil ratastel on??????
tänud
Hinnad on ju riisirakketidel soodsad, eriti yamu on üsna odav, selle raha eest tsiklit ju küllaga.
Varuosadega pole probleemi, kui mujalt ei saa siis esindusest saab vajaliku osa kindlasti.
Vot ei saagi nüüd täpselt aru, kus sa selle beigiga sõitma hakkad, kui tänaval siis pole mingit vahet eriti, üle sa pole nendest mainitutest ühestki, kui aga rinkale asja, siis võta kõige võimsam ja kõige ebamugavama sõiduasendiga bike, millel on jalarauad võimalikult kõrgel jne.
Mugavaks läheb beik alles suurtel kiirustel
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
Dali kirjutas:mis loom see beik on muidu!?
Baik noh
IZH kirjutas:Dali kirjutas:mis loom see beik on muidu!?
Baik noh
Vot mehejutt a muidu emme ja emme!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.