Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: Õnnetused mootorratastega
Minu järeldus on see, et kõvatama on vennad kõvad, aga vahale jäämiseks füüri pole. Ja kirsturaha ei pea ka ju endal olema, võivad ju sugulased ka sinu matmise orgunnida.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Kri§to kirjutas:Minu järeldus on see, et kõvatama on vennad kõvad, aga vahale jäämiseks füüri pole. Ja kirsturaha ei pea ka ju endal olema, võivad ju sugulased ka sinu matmise orgunnida.
Hetkel ei leia üles, aga nägin kusagil statistikat selle kohta, kui paljud põgenejad siis tegelikult ikkagi kätte saadakse.
Tulemused olid midagi sellist:
- põgenejad autodega, 99,9% põgenejatest kätte saadud;
- põgenejad mootorratastega, 97% põgenejatest kätte saadud.
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
jbob kirjutas:Divikas kirjutas:siis peaks tegema politseile soovituse, "võimalik maksta ka järelmaksuga trahve"
see võimalus on kogu aeg olemas olnud. Trahvi maksmise saab hajutada pikema aja peale ja teha seda osamaksetena. Kardan ainult, et see teadmine ei muuda nende "eest ära sõitjate" suhtumist. Aga võibolla peabki mingi tegur olema, mis looduslikule valikule kaasa aitaks.
minu teadmatusest, aga kas mitte kohtutäitur ei tekita järelmaksuskeemi? või on võimalik politseiga ka ajatada asju otse?
kohtutäituriga saad teha siis, kui pole trahvi õigeaegselt ära maksnud ning sinule potsatab postkasti kiri temalt + lisakulud. Politseiga saad ajada asju peale vahele jäämist 14 päeva jooksul. Tuleb kirjutada kahetsuskiri ( mis mõningatel isikutel aitab ka trahvisummat vähendada ) ja ära mainida, et sooviksid osamaksetena seda tasuda. Mina olen alati nii saanud, kui olen jõudnud selle kirjutada.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
macintosh kirjutas:Kri§to kirjutas:Minu järeldus on see, et kõvatama on vennad kõvad, aga vahale jäämiseks füüri pole. Ja kirsturaha ei pea ka ju endal olema, võivad ju sugulased ka sinu matmise orgunnida.
Hetkel ei leia üles, aga nägin kusagil statistikat selle kohta, kui paljud põgenejad siis tegelikult ikkagi kätte saadakse.
Tulemused olid midagi sellist:
- põgenejad autodega, 99,9% põgenejatest kätte saadud;
- põgenejad mootorratastega, 97% põgenejatest kätte saadud.
99,9 % see teeb siis tuhandest üks minema pääsenud .
97 % teeb sajast 3 minema pääsenud .
Ei kiida heaks aga niipalju kui mina tean on rattaga enamus ära saanud ja autoga saab ära vast 20 % . Iseasi on muidugi see kas numbrit nähakse või mitte ja kas hiljem tullakse ust kraapima ...
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ei usu mina, et rattaga enamus eest ära saab. Suurem osa pole nii kõvad sõidumehed, kui ise arvavad. Ja kes on kõva sõidumees, see tavaliselt ei põgene.
Enduuro-mees kusagil kodutanumal maastikul ehk veel, aga need poisid maanteel väga ei painuta.
Mina ei annaks neile põgenejatele küll mingit armu. Muidu ongi: number maha ja sigatsema. Rollumeestega ju küll jamasid olnud - jalakäija vigaseks ja minema ja neid ei saa siis tõesti keegi kätte.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Tsikkelröövel kirjutas:Ei usu mina, et rattaga enamus eest ära saab. Suurem osa pole nii kõvad sõidumehed, kui ise arvavad. Ja kes on kõva sõidumees, see tavaliselt ei põgene.
Enduuro-mees kusagil kodutanumal maastikul ehk veel, aga need poisid maanteel väga ei painuta.
Mina ei annaks neile põgenejatele küll mingit armu. Muidu ongi: number maha ja sigatsema. Rollumeestega ju küll jamasid olnud - jalakäija vigaseks ja minema ja neid ei saa siis tõesti keegi kätte.
Kui oled mees tegema, siis ole ka mees vastutama. Muidu on selline tüüpiline lasteaia mentaliteet, alguses ollakse kõvad mehed, seejärel keeratakse jama kokku, ning siis ei võeta vastutust oma tegude eest ja lõpetuseks kiideldakse veel enda poolt kokku keeratud sigadusega sõprade ees. Mina ütlen, et ainuke õige lähenemine sellistele trollidele on: ja-maha, ja-taha.
Aga üldiselt kisub selliseks natuke off-topicuks kätte. Selle teema jaoks on eraldi vestlusring, arutaks äkki seal edasi.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3 ... &start=640
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... 6&l=fplead
Paistab päris korralik pauk olevat. Tee samas kuiv.
Jääb loota ,et juhil vigastused pole tõsised ja muidugi kiiret paranemist
Ratta tulevik on kahjuks tume (kallis taastumine).
hannesve kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... 6&l=fplead
jbob kirjutas:ma nüüd küll neid trahve ei tea, aga kas mingi 600EURi on kellegi elu väärt?
Minu arust on point pigem selles, et kui inimene peatumismärguande peale seismajäämise asemel talda annab, siis pole põhiküsimus enam selles, et mis oli algne rikkumine, vaid see, miks ta ei peatunud - on ta joobes, tagaotsitav, on auto pagasnikus värskelt vaiba sisse rullitud laip või paar kilo narkootikume või misiganes. Ehk et vägagi tõenäoliselt on tal mitte seisma jäämiseks mõni olulisem põhjus kui see, mille pärast teda kinni pidada üritati.
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
macintosh kirjutas:Aga üldiselt kisub selliseks natuke off-topicuks kätte. Selle teema jaoks on eraldi vestlusring, arutaks äkki seal edasi.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3 ... &start=640
-
- Kontakt:
Tundub nagu oleks tagant otsa sõidetud. Kuidagi imelik mats. Rattur lendas ise otse aknasse. Loodetavasti oli tal peale naha veel midagi seljas.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Whitebalance kirjutas:hannesve kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... 6&l=fplead
Paistab päris korralik pauk olevat. Tee samas kuiv.Tundub nagu oleks tagant otsa sõidetud. Kuidagi imelik mats. Rattur lendas ise otse aknasse. Loodetavasti oli tal peale naha veel midagi seljas.
Rattur peab olema veokale otsa sõitnud, vaata kuidas kahvel on ära kooldunud ja tsiklijuht on veokale ilmselt aknasse lennanud. Sisuliselt laupkokkupõrge, seega üks halvimatest variantidest mis juhtuda saab.
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
Kui juba spekuleerimiseks läks, siis tänav teeb seal väikese S-jõnksu (elasin kunagi ammu samas majas)
Ehk siis ei võtnud kurvi välja või tegi möödasõitu vastassuunavööndi kaudu.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
macintosh kirjutas:Whitebalance kirjutas:hannesve kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... 6&l=fplead
Paistab päris korralik pauk olevat. Tee samas kuiv.Tundub nagu oleks tagant otsa sõidetud. Kuidagi imelik mats. Rattur lendas ise otse aknasse. Loodetavasti oli tal peale naha veel midagi seljas.
Rattur peab olema veokale otsa sõitnud, vaata kuidas kahvel on ära kooldunud ja tsiklijuht on veokale ilmselt aknasse lennanud. Sisuliselt laupkokkupõrge, seega üks halvimatest variantidest mis juhtuda saab.
Müts maha! Tõeline Sherlock oled ikka
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
muideks seal on 30km/h, pisike valearvestusega möödumine arvan mina
O: Sinu katkise ratta. PSi.
http://www.saarlane.ee/uudised/uudis.as ... &kat=1&y=0
saaremaal ka juhtub
-
- Tsikkel: Honda CB600F HONET
Juht hetkel intensiivis ja seisund pidi paha olema.
Kiiret paranemist Dimkale
-
- Tsikkel: Veereb..
Tegu oli tuntud kulturisti Dimitri Uiba´ga,, luumurde ja põrutusi hulgi ja mitu OPi ka seljataga nüüd aga vast saab terveks!
Kristiines sealsel suurel Tulika ristmikul oli ca tund tagasi valus laks.. Sõitsin sealt ise ca kl 13:05 mööda ja olukord tundus üsna värske, inimesi oli palju ümber ja ei hakanud end asjasse segama, politsei sireene oli ka juba kuulda.
Igaljuhul oli hall audi asendi järgi otsustades tulnud kesklinna poolt ja oli vasakpööret sooritamas tulika tänavale (see mis läheb tondi poole), risti selle ees oli tsikkel. Tundus nagu oleks bike tulnud mustamäe või õismäe poolt punasega üle ja nii see laks käiski.
13:05 oli mees veel poolenisti auto all pikali kuid nägin et suutis liigutada. Ei saanudki aru, kas oli täisvarustuses või mitte.. Mustamäe poole edasi sõites tormas sinnapoole kiirabi. Ca 13:30 tegin sinna uuesti ringi, siis oli 2 patrulli kohal ja audi mees andis selgitusi ja tehti pilte. Tundus, et kannatanu oli juba ära viidud.
Masinaks oli tumepunane Yamaha (võin margis eksida).
Jõudu paranemisel!!!
muusik kirjutas:Masinaks oli tumepunane Yamaha (võin margis eksida).
Tundus suzuki gsx f olema

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
See siis: http://www.tallinnapostimees.ee/560242/ ... haiglasse/
Edu enese remondil
muusik kirjutas:Tundus nagu oleks bike tulnud mustamäe või õismäe poolt punasega üle ja nii see laks käiski.
«Esialgsetel andmetel liikus mootorratas Sõpruse puisteelt linna poole ning linna poolt tulnud sõiduauto keeras Tulika tänavale. Autojuht tunnistas oma süüd,» sõnas Annama.
Douchebag kirjutas:muusik kirjutas:Tundus nagu oleks bike tulnud mustamäe või õismäe poolt punasega üle ja nii see laks käiski.
«Esialgsetel andmetel liikus mootorratas Sõpruse puisteelt linna poole ning linna poolt tulnud sõiduauto keeras Tulika tänavale. Autojuht tunnistas oma süüd,» sõnas Annama.
Mhm, lugesin ka.
Sel juhul pidi audi väga-väga hilise punasega vasakpöörde sooritama ristmikule, kuna laks ei olnud ristmiku keskosaski mitte (auto oli ehk stop joonest ehk 7-8 meetrit üle).
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
muusik kirjutas:Sel juhul pidi audi väga-väga hilise punasega vasakpöörde sooritama ristmikule, kuna laks ei olnud ristmiku keskosaski mitte (auto oli ehk stop joonest ehk 7-8 meetrit üle).
Sa vist pead silmas väga "hilist rohelist" mis tegelikult on päriselt punane?
Nii või teisiti on küsimus, et millal lõpeb ära see jama liikuses, kus mõned arvavad, et märgid, foorid ja eeskirjad kehtivad vaid siis, kui politsei kõrval seisab? Et nagu kõik see oleks lollidele, kes pole piisavalt osavad mööda hiilima? Suuremalt jaolt juhtudel keegi teine kannatab.
Paar näidsipoomist aitaks ehk?
Ma olen üsna verine nende "hilise rohelisega" rismikule kimajate suhtes: mul naine sai kannatada ühes sellises õnnetuses - paar kuud vana auto kuulus pärast seda mahakanadmisele. Täna, 6 aastat hiljem annab see tal kohati ikka veel see tunda, et tõsine avarii oli. Õnn, et keegi püsivalt vigaseks ei jäänud.
Vabandus, et off-topik, aga mul ajab lihtsalt harja punaseks.
http://www.reporter.ee/2011/09/11/audil ... haiglasse/
Seal küll tsükkel selline, et Endlast vasakpööre (mida Audi tegi) algab peale sõpakale mineva tsükli lõppu, seega pigem tuli tsikkel veel "varase roosaga", kui Audi juba startinud oli.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Commix kirjutas:Vahvad Red Bulli purgid
, aga paistab et sõitjaga kõik ok.
Vist küll, ühel pildil paisatab tsiklist politseiga vestlevat. http://pilt.delfi.ee/picture/12067213/
Kas mulle ainult tundub või on selle ratta esirehv täiesti sile??