põrusin eksamil
-
- Tsikkel: ZX600-D3 (ZZR600)
- Kontakt:
Re: põrusin eksamil
macintosh kirjutas:Linki pole. On ARKi kodanike korduv suuline kinnitus. Küsisin oma korda kümme erinevate ametnike käest, et millal mul siis juhtimisõigus tekib. Vastus oli kogu aja sama. Vaatasin spetsiaalselt paberivabast ARKist, sest see tundus mulle piisavalt ajuvaba - seal oli kogu perioodi mil load kätte andmata kategooria osas ikka seesama B,B1 ja kui lubade ajalugu vaatasin, siis nägin, et seal olid ühed ilma numbrita load, mille staatuseks oli "laos". Seadus ja ka ministeeriumi määrus ütleb ikka sama, et juhtimisõigus tekib koos juhtimisõigust tõendava dokumendi väljastamisega.
Mulle seletas ARK'i eksaminaator asja nõnda (loodetavasti on õigesti meelde jäänud).
Kui teed esmaseid lubasid, siis algab juhtimisõigus peale eksami sooritamist ning nad võivad ka ajutise loa välja kirjutada, kuni plastiku saabumiseni.
Kui sul on varemalt juba load olemas ja teed lisa kategooria, siis vanad load jäävad su kätte kuni uute väljastamiseni ning neil uut kategooriat pole. Uued aga enne kehtima ei hakka kui on vanade vastu vahetatud, kuna kahte kehtivat juhiluba ei saa samal hetkel eksisteerida.
Vihjati, et arvatavasti politsei peedistama ei hakka, kui ilma uue plastikuta liigelda, aga loota sellele ei tasu ning võid ka täie rauaga ära saada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.