põrusin eksamil

hannes1337

Re: põrusin eksamil

Lugemata postitus Postitas hannes1337 »

lextastic kirjutas:
hannes1337 kirjutas:

Keegi paide kohta ei oska midagi öelda? mul seal varsti sõit .. mis lemmik kohad on arki kuttidel?

ma tegin paides, eks seal see ringtee ole. peab teadma kuidas reastuda ja millal, et eksamineerijale meeldiks. ja siis muidugi need ühesuunalised(pikk, vainu, posti, kitsas, veski) ja jalgtee ots kuhu kogemata sõita võib(suur-kaare to pärnu), muud rasket nagu polegi. maanteesõidus tuleb tänu uuele teesüsteemile lihtsalt märke vaadata.

scally kirjutas:
lextastic kirjutas:

täpsustaks veel, et kõige parem on seda teha nii et vasaku käega vasakust käepidemest kinni ja paremaga kuskilt tagant otsast, eksamiratastel on seal tavaliselt mingi toruraami osa. ma ei tea võibolla mõni hakkab kahe käega juhtrauast kinni seda tegema...

Miks mitte kahe käega juhtrauast? Mina just nii tegingi, ratta toetasin puusale (puus vastu paaki) ja sain hakkama küll. Tugeval inimesel pole ilmselt erilist vahet, aga ma üsna nõrguke ja minu jaoks oli väga oluline, et kaks kätt saaksid juhtimisega tegeleda ja sisuliselt kogu ülejäänud keha ratast toetaks.

Kes Tartus oma eksamit teevad, parkige ARKi maja juurde sõites ratas kohe võimalikult platsipoolsesse parkimiskasti (need diagonaalsed, mis seal maja küljel on), mitte ärge jääge vahetult peale tõkkepuud seisma, on vähem lükkamist :ner:

kahe käega kinni tundub jah mugavam, aga kui üks käsi sabast hoiab on palju parem näha, kuhu sa tagurdad, ja üldiselt lükata on ka kergem. aga ilmselt ja kuidas kellelegi sobib.

okei.. kuskilt saaks selle ringtee kohta rohkemi infi ?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”