Pildikogu ilusatest naistest tsiklitega.

Teema algataja
reimps

Re: Pildikogu ilusatest naistest tsiklitega.

Lugemata postitus Postitas reimps »

Jeesus maria, mis pussy'de armee jälle kivi alt välja ronis..

Guugeldage, mis on emotikon. Vaadake, mis foorumiosas te olete. Lugege hoolikalt mu kommentaari, kasvõi 4-5 korda, justnimelt sõnastuse pärast ja avastage üllatusega, et ma olen kahemõtteline ja terava keelega.

Ja lõpuks, mida ma siis valesti ütlesin jälle? Et tsikk on kobe (=ponks) ja teadupoolest valge teeb paksuks, juba vanarahvas ja mu ema on seda kogu aeg öelnud.

See on internet, käesolevas foorumis on isegi hea, et päris paljud tunnevad neid larhve, kes siin postitavad, seega anonüümsus on suhteline. Ma võin sellesama killu tsiklie näkku ka öelda, killuks ta jääbki. Minu arvates üpris hästi õnnestunud huumor (mingi 80% või siis 15 experience punkti), aga jällegi - igal inimesel on õigus oma arvamusele ja mu huumorimeelt hmm.. mitte nii heaks pidada.

Ja kui sihukest pisiasjade peale nagu sõbralik lõõpimine hakatakse solvuma, siis minu poolest "good riddance" :nono:

PS Tahtsite võrdsust ja võrdõiguslikku kohtlemist, naised? Saite nüüd, ma kohtlen nii mehi kui naisi võrdselt :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”