Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Mis kell? Kus?
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
..tuleb välja, et kell 21:30 Turu tn Statoil.
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Stelvio 1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Kas kogunemine on 21.30, v6i start. Ma p6ikaks kh l2bi, aga enne vaja n2gu p2he teha. St habe on pikk...
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
jaanus50 kirjutas:Kas kogunemine on 21.30, v6i start. Ma p6ikaks kh l2bi, aga enne vaja n2gu p2he teha. St habe on pikk...
Kogunemine jah, siis mõtleme, mis edasi saab.
hakkab kohevarsti sõtima (loe: jõuab veits hiljem kui 30)
No sa vana kuramus. Puht juhuslikult trehvasin sellel kellaajal sinna rehvi pumpama kui jube suur seltskond rattureid tuli. Ma mõtsin, et tullakse tiirult juba. Oleks teadnud, et alles minnakse...njah...oleks teise 100km veel teinud
TarmoM kirjutas:No sa vana kuramus. Puht juhuslikult trehvasin sellel kellaajal sinna rehvi pumpama kui jube suur seltskond rattureid tuli. Ma mõtsin, et tullakse tiirult juba. Oleks teadnud, et alles minnakse...njah...oleks teise 100km veel teinud
Sina olidki see helkurlindiga kutt pesu/rehviputka juures? Vaatasi algul, et võmm
äll83 kirjutas:Sina olidki see helkurlindiga kutt pesu/rehviputka juures? Vaatasi algul, et võmm
Jah ma tean...jube rahulik on sõita...keegi mööda ei pressi
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Suur rõõm teatada,et täna minu naine õnnelikult sooritas A kat. sõidueksami
Ja homsest on teda näha meie teedel halli Yamaha R6 (valentino rossi edition) 1999 seljas
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Täna keegi ka sõita plaanib?
Keegi ikka sõitis eile, sest tagaajamine oli linnas:) Tulemus pole kahjuks teada.
Kuna kiire, siis panen ka siia kirja.
Sai oma laupäeva õhtu sisustatud sellega, et lasin trelliga küttetorusse (16mm Alu-plex)
Oleks kiiresti vaja laenata korralike presstange, soovitavalt uponori omi, kuna torud ja liited on selle firma omad
Tartu rendifirmad pakuvad selliseid poollagund tange, millega ei julge seina sees olevaid ühendusi teha.Kui keegi ei julge kalleid tange laenata, siis võib ka ise tulla ja otsad kokku pressida
Abi ei jää tasustamata
PS! Elan Tartust paar km eemal.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Linna peal on mingi reid. Narva mnt-l ja Turu tänavas hansahoovi lähedal passivad.
Muidu, nt 18.00 tiirule?
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: Kawasaki VN2000
- Tänanud: 1 kord
Viimasel ajal tundub üldse, et politsei on hulluks läinud. Nii paljudes kohtades näha neid. Millise tiiru plaan on?
-
Tartu-Saadjärve ümber tiirutada ja Tartu. Pole õrna aimugi, kas saab 360c tiiru saadjärvele teha, aga nn avastama minna seda piirkonda. Kes tahab, see võib tagasitulles ka Äksi jääda. Jääb tee peale.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
küsimus suurele ringile, kas leidub tartus head elektrikku-mehaanikut, kes tuleks kohale ja tuvastaks täpse vea
ise pakun oma peaga starteri mingit osa, aga mis osa täpsemalt? nii pädev ma ikka pole
igasugune abi teretulnud, muidu vaatan kurva näoga hooaja lõpetamist tee äärest
-
Starteri harjased äkki/mõni juhe lahti, kui viga kindlalt starteris. Muidu soovitan üle kontrollida ka aku klemmid, kui kehv ühendus, siis kõik muu nagu töötaks, aga starter ringi ei vea.
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Bayer kirjutas:küsimus suurele ringile, kas leidub tartus head elektrikku-mehaanikut, kes tuleks kohale ja tuvastaks täpse vea
ise pakun oma peaga starteri mingit osa, aga mis osa täpsemalt? nii pädev ma ikka pole
igasugune abi teretulnud, muidu vaatan kurva näoga hooaja lõpetamist tee äärest
Mis need sümptomid on?
kui ilm tõesti lubab ja naine töölt koju last vaatama jõuab, siis teeks küll väikse tiiru. Legaalsetel kiirustel. Kust algus?
-
- Tsikkel: z1000
- Tänatud: 13 korda
Legaalsetel kiirustel. Kust algus?[/quote]
Trehvi juures, prooviks jah selle hooaja puhta lehega lõpedada.
Krt siin minu juures müristab ja sajab (Aovere risti lähedal). Et kas hakkan linna liikuma või mitte? Iseenest suhkrust ma ju ei ole...
EDIT: Ei kannatanud ja tegin ikka ühe pimedatiiru. Väga hea ja rahustav sõit oli. Tark mees see kes tsiklid välja mõtles
ranel kirjutas:Starteri harjased äkki/mõni juhe lahti, kui viga kindlalt starteris.
Starteril on harjad aga sellel elukal,kel on ninas stepsli augud on harjased
-
ibra kirjutas:ranel kirjutas:Starteri harjased äkki/mõni juhe lahti, kui viga kindlalt starteris.
Starteril on harjad aga sellel elukal,kel on ninas stepsli augud on harjased
harjad ikka jah
-
- Tsikkel: kawasaki zx 600
Täna keegi mingit sõitu ei plaani kunagi? Kui ilma on siis võiks teha vöikse ringi!?
-
- Tsikkel: z1000
- Tänatud: 13 korda
Eile oli suht vihmane, tiirutasin linnapeal. Järgmine nädal algab puhkus
-
chadmuska kirjutas:Eile oli suht vihmane, tiirutasin linnapeal. Järgmine nädal algab puhkus
![]()
ma ka siin viimastel päevadel ikka mõned tiirud teinud ja isegi täna juba sõitnud aga jah minu hooaeg lõppeb homs ega vist suht , sest esmaspäevast soome jälle ja ega siis enam väga ei looda sõita saada, sestap mõtlesingi täna või siis homme väike sõit teha
-
Sai just linnas tiiru tehtud ja väga hea oli sõita, ilm ilus ja tuju hea Sai kohatud isegi 5-6 kahe rattalist veel statis ja mujalgi paari.
täna ei plaani keegi kuskil peale 4 sõitu, ilusa ilma jätkudes võiks teha peale tööpäeva ühe ringi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.