ARK järjekorrad eri kohtades
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: ARK järjekorrad eri kohtades
Mis ma veel soovitan, et kui on väga närvis inime, siis räägi liiklusskeemid valjusti kiivrisse, keegi seda niikuinii ei kuule ja pealegi aitab see ajul jahtuda.
Näiteks: "aha 30km/h ja oi siin tuleb ülekäigurada, kedagi pole, siis võin üle sõita", "nii suund sisse manööver ja manöövri lõpus suund välja"," aha ühesuunaline, niikuinii on vasak manööver tulemas, pean seda tegema vasakult poolt","märk keelatud peatuda/parkida, see mind ei koti" jnejne.
alati püüa oma pisieksimust märgata, mida valesti tegid ja seda hiljem eksaminaatorile põhjendades, päästab su nahka natuke, kuna teadvustad oma eksimust ja järelikult mõtled ikka kaasa liiklusele.
Minul oli eksamit tehes case kus oli kaks rida ja paremas tegi troll pissi-peatust. Enne trolli peatumist sain käsu minna paremale. Veaks loeti seda, et ma ei teinud trollist vasakult manöövrit. Ja lisasin sellele selgituse, et kuna ma kedagi ei seganud ja mul oli vaja niikuinii parempööre teha siis liikluse rahu säilitamiseks ootasin kannatlikult seni kuni troll oma peatuse lõpetas ja seejärel tegin peale trolli manöövri. Pealegi oli mul piiratud nähtavus kui kaua ja millal lõpetab troll oma peatuse ja kas ma jõuan üldse ümber reastuda, sest jällegist ma pean ühistranspordile 50 alas andma teed.
Selle peale öeldi, et OKEI arusaadav.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.