Kiiruse ületamine
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Kiiruse ületamine
reimps kirjutas:macintosh kirjutas:Kui sa tahad liikluseeskirju painutada, fine +10, +20 no +30 ja kiirel möödasõidul pisut enam aga lihtsalt lambist "anda" 2x lubatust kiiremini on lihtlabaselt ülbus.
Mis mõttes ülbus, kui tee on heas korras, teistest liiklejatest tühi ja isiklikud oskused lubavad sirgel teel 200+ sõita? Normaalne ju. Mis te ostsite ratta selleks, et kohviku ees poosetada ja 50/70/90/110 km/h sõita, kus lubatud?
Absoluutselt, mulle meeldib kohvikus käija. Poosetamine on nüüd järgmine küsimus.
Ma pole kindlasti mingi ingel ja +20/+30 no ehk ka +40 on selline aktsepteeritav lõtk (niikaua kui vahele ei jää), edasi läheb võiduajamiseks ilma rada kõrvalistest isikutes tühjendamata. No ei ole normaalne.
Kutsu mind siis vanamoodsaks, aga 200+ kuulub ringrajale. See, et tee on heas korras (alati kaheldav), liiklejatest tühi (kust sa tead, et järmise kurvi taga midagi ei oota) ja isiklikud oskused lubavad (kus neid lihviti, teel Tallinast Rakveresse?) ei anna sulle õigust/õigustust avalikel teedel üle mõistuse suurte kiirusega kihutada (no ma saan soovist aru küll, aga ei saa kuidagi sellega nõus olla). Sinu või ükskõik millise teise liikleja viga sellisel kiirusel muutub koheselt fataalseks.
Mine ringrajale ja ela end seal välja. Niikaua, kui sa ainult iseennast ohtustad ei pane see mul südant kiiremini põksuma. Mees teab mis mees teeb. Kui rahakott seda ei võimalda, siis leia endale mõni teine, pisut ohutum hobi või liikle enam-vähem aktepteeritavas kiirustevahemikus. Seega, kontollitud oludes kihutamine on sinu risk (ringrada), kontrollimatutes oludes kihutamine on meie risk (tänav, maantee) ja sa pole minult selleks luba küsinud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.