Kiiruse ületamine

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

rumbold
Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7

Re: Kiiruse ületamine

Lugemata postitus Postitas rumbold »

kümme

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

kirjuta kahetsuskiri,vabanda väga ja ütle,et seoses tööga on sul lube jubedalt vaja ja määrake suurem rahatrahv(kole see muidugi on,aga lootus,et load jäävad alles) endal oli sama,kui oli 46km/h üle ja polnud a katti veel käes,sain lihtsalt trahvi

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

rumbold

see kõik tehtud, loodan ise ka, et äkki härrad võtavad seda kergendavaks asjaoluks ja on natuke leebemad. Eks näis.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 460 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Re: Mitu liitrit 100 km kohta kütust võtab?
Postitas rumbold » Kolmapäev Aug 31, 2011 0:41

sõidan ise 2006 arvele võetud R6ga, pidevalt pikad sõidud olnud ja väga alla 110 pole hoidnud (sellel hooajal 14 000 km läbinud), pöörded kuskil 6000-6500 peal (kiirus siis u 120 kanti) ja olen saanud u 6 ja ehk gramm peale. aga jah, kõik võtab ära. Teisel korral panin jälle Laagris täis ja pidin juba Sõmerul (Rakvere juures) uuesti tankima, kuna tuluke hakkas põlema, niiet siis rüüpas 10 ja gramm peale (hoidsin siis kiirust 150-170 vahele). Aga jah, mina olen ise 6 ja 6,5 vahele arvestanud. Väga täpsemalt ei huvita ka, sest 90-ga on ikka väga nutune liigelda

rumbold

Ära palun järgmine kord tule halama oma lubade pärast jne (togi)

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 341 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

yeekim kirjutas:

Re: Mitu liitrit 100 km kohta kütust võtab?
Postitas rumbold » Kolmapäev Aug 31, 2011 0:41

sõidan ise 2006 arvele võetud R6ga, pidevalt pikad sõidud olnud ja väga alla 110 pole hoidnud (sellel hooajal 14 000 km läbinud), pöörded kuskil 6000-6500 peal (kiirus siis u 120 kanti) ja olen saanud u 6 ja ehk gramm peale. aga jah, kõik võtab ära. Teisel korral panin jälle Laagris täis ja pidin juba Sõmerul (Rakvere juures) uuesti tankima, kuna tuluke hakkas põlema, niiet siis rüüpas 10 ja gramm peale (hoidsin siis kiirust 150-170 vahele). Aga jah, mina olen ise 6 ja 6,5 vahele arvestanud. Väga täpsemalt ei huvita ka, sest 90-ga on ikka väga nutune liigelda

rumbold

Ära palun järgmine kord tule halama oma lubade pärast jne (togi)

Päris kasulik vist vahest kaste tõsta (togi)

Kasutaja avatar

rumbold

:D kuradi kõva foorum küll, kõik on nii kõvad kraaklejad. Sõidan palju, järelikult juhtub ka, eks ikka inimene üritab kuidagi trahvist ja muud jamast pääseda. See on ju loomulik, samas keegi küsid teiste arvamust ja kogemust, mis seal siis halvasti on. Kuradi enamus istuvad kodus ja sõidavad hooajas võibolla 2000 km ja aina mölisevad siin. Sry, kuid kedagi solvasin, kuid lihtsalt erinevaid teemasid lugedes jääb mulje, et persetäis idioote on siin koos, nii kui keegi midagi küsib, kohe lendab kümme matsi selga, et kao minema siit ja pane ennast põlema jne jne jne. Selleks see koht ju ongi, et küsida võivad algajad ja kõik teised. Lihtaslt üks ving on koguaeg üleval. :D
rahunege maha ja ärge sõimake teisi. tahate seda teha, tehke omale foorum ja saatke üksteist järjest kõjkale

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Niuniniu, ületasin kiirust, niuniuniu, load lähevad, niuniu mismanüüdteen..
Tuleb tuttav ette?

rumbold kirjutas:

Lihtaslt üks ving on koguaeg üleval. :D

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Rumbold- söö vähem lõvišokolaadi :wack:

Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

ma pole see aasta ühtegi meetrit sõitnud aga ikka mölisen (togi) :wack:

teemasse ka
keegi võiks mingi sellise kena ametlikult vormistatud kahetsuskirja põhja valmis meisterdada, meil siin neid sõnameistreid peaks ikka ohtralt olema :D

eks on endalgi juhtunud ja tulemus kord üht kord teistpidi, kuldreegel on see et never pole ületamise suurus ja karistus kuidagi ootuspärane.

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

rumbold kirjutas:

:D kuradi kõva foorum küll, kõik on nii kõvad kraaklejad. Sõidan palju, järelikult juhtub ka, eks ikka inimene üritab kuidagi trahvist ja muud jamast pääseda. See on ju loomulik, samas keegi küsid teiste arvamust ja kogemust, mis seal siis halvasti on. Kuradi enamus istuvad kodus ja sõidavad hooajas võibolla 2000 km ja aina mölisevad siin. Sry, kuid kedagi solvasin, kuid lihtsalt erinevaid teemasid lugedes jääb mulje, et persetäis idioote on siin koos, nii kui keegi midagi küsib, kohe lendab kümme matsi selga, et kao minema siit ja pane ennast põlema jne jne jne. Selleks see koht ju ongi, et küsida võivad algajad ja kõik teised. Lihtaslt üks ving on koguaeg üleval. :D
rahunege maha ja ärge sõimake teisi. tahate seda teha, tehke omale foorum ja saatke üksteist järjest kõjkale

Lisan siis ka õli tulle, ässitaja ei ole, aga verd tahaks küll näha :-).
Esiteks ära võta kõike isiklikult. Teiseks, no ei ole ving. No ei juhtu ka. Sinu puhul ikka puhas hoiakute küsimus. Mees, kes kinnitab, et 150-170 sõita on normaalne ei peaks halama, et load lähevad ja kaaskodanikud näpuga näitavad. Ole mees ja kannata ära ning ära vingu ja märatse. Normaalne, et lähevad. Õige, et lähevad. Kui sa tahad liikluseeskirju painutada, fine +10, +20 no +30 ja kiirel möödasõidul pisut enam aga lihtsalt lambist "anda" 2x lubatust kiiremini on lihtlabaselt ülbus. Ehk siis teisiti öeldes, normaalne on liikluskeeskirjadest kinni pidada ja mitte vastupidi, sinu fun tuleb tihtipeale teiste ohutuse arvelt. Kui vahele jääd, siis kannata ära nagu mees. Hetkel pole sa pole aru saanud, miks sul load ära võetakse. Muidugi võid sa küsida, kuidas kergemini pääseda, loomulik, aga sa pead aru saama, et teatud tasemsest üle ei lähe see enam enamuse inimeste eetikakoodeksiga kokku ning siis asuvad nad pigem parastama kui kaasa tundma. Kusagil jookseb ju piir. Edukat jalakäimist.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Võtame näitlikustamiseks siis Su postituse üksipulgi läbi, et Sa aru saaksid, mis valesti on asjaga.

• Keegi ei soovitanud Sul end põlema panna või ära kaduda. Soovitus oli seda meelt, et jäid vahele oma kiirusega, siis jäid. Vastuta tehtu eest, mitte ära hakka "persetäielt idiootidelt" küsima nõu, kuidas saab paremini püksid võimalikult allapoole lasta kergema karistuse ootuses. Kas tõesti tuli üllatusena, et kiirust ületades jääb varem või hiljem vahele ning saab oma koosa kätte? Kui tuli üllatusena, siis annan nõu - see asi tõesti toimib niimoodi.
  • Teiste kilometraaz on nende enda mure. Kes tahab, istub kodus, kes tahab, sõidab. Kui küsida tohib, siis palju härra ise sõitnud on? See hooaeg julgelt üle 2000 kilomeetri?
  • Maha rahunemise osas - paljusid asju on mõistlik alustada iseendast. Ning peale seda näib maailm ja inimesed enda ümber kordades toredamad.

Minu postitust ei ole vaja võtta tagantjärgi targutamisena, vaid sellena, et julgesid kiirust ületada, julge ka karistus vastu võtta. Võimalik, et järgmine kord mõtled kaks sammu ette, enne kui endale probleemi kaela tõmbad.

Njah, macintosh võttis juba mu postituse eelnevalt kokku 8)

rumbold kirjutas:

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

ikka juhtub

ma olen andnud rohkemkui korra load ära ja maksnud kokku trahvisd summa jagu mille eest võiks osta tagasihoidlikuma auto

kannatasin ära, maksin ära, käisn jala ja ostsin lõpuks ostsin enduro.

ja arvan et pole siit seltskonnast esimene kes selle tee läbi teinud ega jää ka viimaseks

kui kätt tagasi ei suuda hoida ja ressursi rajale minna pole, siis mõistlikum võtta aeg maha ja
panna ülejäänud energia muu suunitlusega kaherattalisse

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

rumbold palju sul üle oli siis? selles suhtes jahh,et vinguda pole mõtet,tead millega riskid,kui gaasi keerama hakkad,ise olen paari hooajaga juba 30+K eeki trahve maksnud,kurb aga tõsi,oleks võinud olla kõvasti paremaid kohti,kuhu seda raha paigutada,müüsin bike maha,jubedalt hing valutab küll ja igatsus suur,aga kardan,et,kui uue ostan,on varsti seis sama jälle :)
pean vast paar aastat vahet,sõidan enduuroga,siis vaatab mis saab

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

macintosh kirjutas:

Kui sa tahad liikluseeskirju painutada, fine +10, +20 no +30 ja kiirel möödasõidul pisut enam aga lihtsalt lambist "anda" 2x lubatust kiiremini on lihtlabaselt ülbus.

Mis mõttes ülbus, kui tee on heas korras, teistest liiklejatest tühi ja isiklikud oskused lubavad sirgel teel 200+ sõita? Normaalne ju. Mis te ostsite ratta selleks, et kohviku ees poosetada ja 50/70/90/110 km/h sõita, kus lubatud?

Kasutaja avatar

Meeri
Tsikkel: Hornet 600

Lugemata postitus Postitas Meeri »

reimps kirjutas:
macintosh kirjutas:

Kui sa tahad liikluseeskirju painutada, fine +10, +20 no +30 ja kiirel möödasõidul pisut enam aga lihtsalt lambist "anda" 2x lubatust kiiremini on lihtlabaselt ülbus.

Mis mõttes ülbus, kui tee on heas korras, teistest liiklejatest tühi ja isiklikud oskused lubavad sirgel teel 200+ sõita? Normaalne ju. Mis te ostsite ratta selleks, et kohviku ees poosetada ja 50/70/90/110 km/h sõita, kus lubatud?

Õige Reimps :twisted: Ämblikutapjad ruulivad :P

Õnn ei ole muud kui hea tervis ja halb mälu
Kasutaja avatar

rumbold

vahele jäin totralt, kuna tegin möödasõitu ja korraga kolmest autost ja peale kurvet oli ka patrull, sedasi ma neile sisse sadasingi.sõmerule sõites oli tee väga hea (tallinn-narva mnt. kaks rida sõidusuunas, liiklus päeval rahulik, kedagi ohtu ei seadnud).
to Reimps, nii harva, kui ma linnas sõidan...paneb ikka imestama küll see viru ringi juures olevad motomehed. koguaeg on samad näod ja joovad kohvi, sõitmisele nad vist väga hoogu ei pane... tundub, et mõni kommenteerija on sama masti mees. Keegi küsis, et palju läbi sõitnud sellel hooajal- gramm üle 14 000 km. kokku põrganud kitsega, kaks tagumist rehvi, kolm õlivahetust....
selle teema võib ära lõpetada, siin foorumis on lihtsalt see teema, et nii kui küsid, saad laksud ka sisse kohe. võiks olla sõbralikum natuke ja minu küsimus oligi mõeldud nendele, kellel on siinkohal teadmisi ja endalt äkki kogemusi, igasugu sõimajad võiksid lihtsalt lugeda ja oma sõimu endale jätta. seniks rahuliku meelt kõigile ja kilomeetreid :bsmile:

Kasutaja avatar

kotk
Tsikkel: H-D Road King `03

Lugemata postitus Postitas kotk »

Üldiselt olen täheldand,et tsikliga kuni +20 üle lubatu tavaliselt kinni ei peeta, autoga on vähe teisiti olnud.

Yamaha FZR 600/Suzuki GSX 600F/Suzuki RF 900R/Suzuki GSX R-750K1/Kawasaki VN 750 Vulcan/Kawasaki VN900 Custom/Harley-Davidson "Road King"
Kasutaja avatar

Yamsakas
Tsikkel: 2 jalajõudu

Lugemata postitus Postitas Yamsakas »

Kurat, millegi pärast ma näen reimpsi juttus iva...

Eriti kui jutt käib: .....R6&R1, CBR-id, GSX-R-id, Ninja'd ...kõik on SUPER SPORTBIKE ... ja peale poosetamist, nad kõik väärivad "rutshka" keeramist... ja nimelt väärivad, sest neid on tehtud just selleks, et nendega saaks kiiresti liikuda!!

Ainuke asi, et seda peab tegema mõistusega.. ja ideaalses olukorras (ja soovitavalt) teha seda ringrajal... kuigi peab tunnistama, et õhtuhämaruses 200-ga+ lendamisel on oma võlu (normaalsel teel, kus pole liiklust).
Ei õhuta kihutamisele ega ei reklaami seda, sest see on mõnes mõttes lollus/vale (mitte ringrajal), aga kui ma teen seda teadlikult ja olen valmis vastutama (kannatama) tagajärgede eest, siis ma ei hooli mis teised/või reeglid nõuavad.

Jõudu :bsmile:

reimps kirjutas:
macintosh kirjutas:

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

reimps kirjutas:
macintosh kirjutas:

Absoluutselt, mulle meeldib kohvikus käija. Poosetamine on nüüd järgmine küsimus.
Ma pole kindlasti mingi ingel ja +20/+30 no ehk ka +40 on selline aktsepteeritav lõtk (niikaua kui vahele ei jää), edasi läheb võiduajamiseks ilma rada kõrvalistest isikutes tühjendamata. No ei ole normaalne.

Kutsu mind siis vanamoodsaks, aga 200+ kuulub ringrajale. See, et tee on heas korras (alati kaheldav), liiklejatest tühi (kust sa tead, et järmise kurvi taga midagi ei oota) ja isiklikud oskused lubavad (kus neid lihviti, teel Tallinast Rakveresse?) ei anna sulle õigust/õigustust avalikel teedel üle mõistuse suurte kiirusega kihutada (no ma saan soovist aru küll, aga ei saa kuidagi sellega nõus olla). Sinu või ükskõik millise teise liikleja viga sellisel kiirusel muutub koheselt fataalseks.

Mine ringrajale ja ela end seal välja. Niikaua, kui sa ainult iseennast ohtustad ei pane see mul südant kiiremini põksuma. Mees teab mis mees teeb. Kui rahakott seda ei võimalda, siis leia endale mõni teine, pisut ohutum hobi või liikle enam-vähem aktepteeritavas kiirustevahemikus. Seega, kontollitud oludes kihutamine on sinu risk (ringrada), kontrollimatutes oludes kihutamine on meie risk (tänav, maantee) ja sa pole minult selleks luba küsinud.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

rumbold kirjutas:

...siin foorumis on lihtsalt see teema, et nii kui küsid, saad laksud ka sisse kohe. võiks olla sõbralikum natuke ja minu küsimus oligi mõeldud nendele, kellel on siinkohal teadmisi ja endalt äkki kogemusi, igasugu sõimajad võiksid lihtsalt lugeda ja oma sõimu endale jätta. seniks rahuliku meelt kõigile ja kilomeetreid :bsmile:

Keegi pole sõimanud - kõike ei saa nii isklikult võtta. Minu seisukohavõtta on täpselt ja selgelt arumenterritud ning kordagi pole silte kleebitud, sõimatud ega halvustatud (vähemalt enda arust). Komptromissitu olen olnud küll. Mis puudatab "peldiku seinal" nõu küsimisse, siis pead arvestama sellega, et kõikidel on oma arvamus ja kas tahad või ei taha pead sa seda kuulma. Ning enamustes postitustes leidub vähemal või suuremal määral tõtt. Ole mees ja kannata ära nii lubade kaotus kui ka kriitika. Turvalisi kilomeetreid.

Viimati muutis Macintosh, 31 Aug 2011, 18:53, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Rumbold, palju sul üle oli siis normist ?
Ning on sul enne ka midagi all olnud ?
Võib olla oleksid pidanud vaidlustama.

Kasutaja avatar

rumbold

selleks hetkeks, kui tagasi oma sõiduritta sain, olid härrased saanud 212 radarisse. Kiirus läks ka suureks, kuna autod sõitsid üksteisel väga läheduses ja enne kurvi ei tahtnud nende vahele pidurdada, äkki poleks üks märganud või reageerinud ja selga sõitnud, sestap otsustasin hoogu juude panna ja kõikidest mööda. Hetkel rikkumisi polnud. Käin ka rinkal, mitte ei sõida ainult tallinn-narva mnt-d, niiet ka sealt kogemused tulemas.
ok aitab küll

Kasutaja avatar

Yamsakas
Tsikkel: 2 jalajõudu

Lugemata postitus Postitas Yamsakas »

212??... sul on siis küll jama olukord, vaevalt saad lubade ära võtmist takistada... ma panin 2 autost mööda eelmine aasta Juulis.. kiirus tuli kergelt 120+ ja juba siis öeldi, et tuleb minna mentide juurde, kus otsustakse 1 kuu jooksul, kas võetakse load 6 kuuks ära või mitte... (õnneks load jäid alles, aga 5k vana raha võtsid küll hea meelega) enne seda oli trahv Septembris (vähem kui aasta), siis oli 130+

Teistest möödumisel on võimalus kõige suurem, et võetakse rajalt maha... nii et soovitan hoolega valida kus ja kuidas seda teha...

rumbold kirjutas:

selleks hetkeks, kui tagasi oma sõiduritta sain, olid härrased saanud 212 radarisse. Kiirus läks ka suureks, kuna autod sõitsid üksteisel väga läheduses ja enne kurvi ei tahtnud nende vahele pidurdada, äkki poleks üks märganud või reageerinud ja selga sõitnud, sestap otsustasin hoogu juude panna ja kõikidest mööda. Hetkel rikkumisi polnud. Käin ka rinkal, mitte ei sõida ainult tallinn-narva mnt-d, niiet ka sealt kogemused tulemas.
ok aitab küll

Kasutaja avatar

xitE
Tsikkel: cebar 600ne
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xitE »

Paar nädalat tagasi +29 (+-8). Sõitis siis eraauto vastu. Kiirmenetlus 200 euri. Enne oli puhas leht.

http://rehvid.grip.ee <- Üle 650 erineva mootorratta rehvi valikus, väga soodsate hindadega!
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

xitE kirjutas:

Paar nädalat tagasi +29 (+-8) , kiirmenetlus 200 euri. Enne oli puhas leht.

Mul oli +34 ülemöödunud kevadel, kah möödasõidul, kolmest palgiautost. Tehti koha peal 3000 EEK, enne seda puhas leht. Paar päeva vähem kui aasta hiljem sõitsin tähelepanematusest 50 alasse 70-nega sisse. Rohkem vaja polnudki. 6000 kr ja 2 kuud jalamees.

Kasutaja avatar

maiasmokk
Tsikkel: K1200GT

Lugemata postitus Postitas maiasmokk »

xitE kirjutas:

Paar nädalat tagasi +29 (+-8). Sõitis siis eraauto vastu. Kiirmenetlus 200 euri. Enne oli puhas leht.

Üleeile asulas +27. Kiirmenetluse korras 20€. Samuti puhas leht all. Huvitav millest sellised erinevused?

Meelitused on kui näts, naudi kuid ära alla neela.
Imre
Kasutaja avatar

xitE
Kontakt:

Ega jah tuleb olla nüüd mega ettevaatlik. Kui järgmine kord üle esimese lõike on siis on peene ka :) See sinu juhtum on küll haige.

EDIT: 20 euri see on küll juba nagu loto võit. Pead tänulik olema neile :) Ega ise ka vihane ei ole . Sõitsin üle lubatud siis sõitsin. Nüüd üritan tähelepanelikumalt sõita.(mõjub küll kui mõtled , et varsti talv käes ja väga lihtne on jalameheks saada).

Viimati muutis xitE, 31 Aug 2011, 16:08, muudetud 1 kord kokku.
http://rehvid.grip.ee <- Üle 650 erineva mootorratta rehvi valikus, väga soodsate hindadega!

Mihkel S
Tsikkel: Veereb..
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Mihkel S »

Kui nad vastu sõidavad siis kas nad ratta nri suudavad fikseerida kui miski 130-140 on rattal sees?

Kasutaja avatar

xitE
Kontakt:

Mihkel S kirjutas:

Kui nad vastu sõidavad siis kas nad ratta nri suudavad fikseerida kui miski 130-140 on rattal sees?

Ma ei oskagi seda öelda. Igatahes mulle sõitis eraauto vastu ja pärast näitas ilusti videost kuidas kõik oli ja mis kiirused.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Targutage palju tahate, sõidan ikka vastavalt võimetele (seda nii ratta kui enda). Ja arvestan liiklus- ning teeolusid. Spidokat ausalt öeldes väga ei vaata, rohkem vaatan, et ma vajadusel pidama või mingi äkilisema manöövriga hakkama saaks.
Ei uhkusta, tõden hoopis. Kihutan, naudin seda, maksan vajadusel trahve ja ikkagi ei kahetse.
Ma poleks muidu tonnise V-2 sportbaigi kasuks otsutanudki, sel aastal juba mingi 15000 km sõidetud. Nädala pärast on jälle 500+ kilomeetrit juures. KUIGI, tõe huvides - külastan ka kohvikut, aga mitte teatud ringteel :mrgreen:

Aga voodis ka surra ei kavatse. Õnneks on mul lisaks näiteks rekka alla sõitmisele veel üks-kaks varianti kastiminekuks ;)

Hull kurjategija olen nüüd, eks? :wack:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”