põrusin eksamil

extremist
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Re: põrusin eksamil

Lugemata postitus Postitas extremist »

muusik kirjutas:

Ei ole mul nende naljade vastu miskit, nutma ei hakanud ja rohkem/vähem närveerima ei hakanud. Olin üldiselt külm rahu ise (kusjuures siiani, ei ole väga pissed selle pärast).

Õppesõidus olen tulnud ringtee poolt vist korra, siis tulin korrektselt.. See oli ka miski juuni alguses ehk.. Seega see vasakpööre mustamäe teele sellisel kujul pole mu mõistusesse seni talletunud. No nüüd tean! :P

Tulin just Raplast, nimelt on nende büroo taas lahti (Augustis olid uksed lukus).. Aega kui sellist ei saanud, aga muhe vennike leti taga lubas homme lõunal tagasi helistada ning annab teada, et ehk saab enne 3 nädalat selle mudases Raplas ära teha.

Kindlasti pole hea mõte teha seda võõras linnas, kuid noh - jänes shampust ei joo. Harjutan linna enne läbi ja vb võtan kohalikust autokoolist väikese tunni, et teada saada eksamineerijate "Lemmikkohtadest".

Kuuled, kindlasti mine võta üks tund, julgen soovitada Väinot ise läksin ka Raplasse tegema ja tänu temale saingi tehtud, linn kerge aga võõras koht ikkagi ja sõidutunniga saad ikka põhilise marsruudi selgeks :wink:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”