õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
xitE kirjutas:Karka kirjutas:Järgmine kord võiks tempo ainult vähe kiirem olla. Nii +30-50
Ma ei tea kuidas teistel , aga minule näiteks sobis see tempo. Ei olnud mingit meeletut andmist
Oligi plaanitud rahulik sõit +10-20. Minu arvates ka selline paras
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
xitE kirjutas:Karka kirjutas:Järgmine kord võiks tempo ainult vähe kiirem olla. Nii +30-50
Ma ei tea kuidas teistel , aga minule näiteks sobis see tempo. Ei olnud mingit meeletut andmist
+1. Sirge peal läks vahepeal nagunii +30-50, aga tundmatu tee peal ei tahagi väga paugutada - juba ootamatu kruusatee tekkimise pärast, ja hea oli et peale kruusateed "lõppu", kui asfalt koos tolmuse visiiri ja uduga tuli, ohutuledega teada anti, et elu ei ole nii lilleline midagi!
Tore oli. Kahjuks pidin varem lahkuma, aga teinekordki. Hea rahulik sõit.
Kle iga normaalselt mõtlev inimene valib tempo vastavalt teeoludele ja enda tõekspidamisele. Ikkagi täiskasvanud inimesed. Ei ole vaja kramplikult kolonni sabast kinni hoida, küll sirgema osa peal saab tagasi teha. Jälgimäe teel võeti mul selja taga kenasti 50 lähedale. Ja enne Sakut Jälgimäe ristis oli kogu punt foori all koos ja sai sealt ka korraga minema. Nagu ei näinud väga kohta, kus sul oleks põhjust +20 teha, sest ringteelt oli 2k avariini. Ja kontrolli oma spido näit üle, minul valetab 100 peal +10km.
Muide, esimene ots ei saanud Paldiskisse jõuda, sest Kaoz oli ees ja ootas järele nii Kiisa taga kui Rummus.
Tundub, et tuleb veel kolmas õhtuse kruisimise punt ka teha, kus üle 2 ratta ei sõida ja kiirus jääb oluliselt alla lubatu. Kuigi ma ei saa aru, mis chilli selles on, kui nii aeglaselt pead sõitma, et püsti enam ei püsi.
jbob kirjutas:mella kirjutas:Ma ei näinud küll mingit paugutamist alguses. Ega keegi ju foore kinni panema hakka, et 24 ratast pundis saaks sõita. Ise tuleb hoolikam olla. Kuigi, jagh, esimene ots oleks võinud olulisematel mahapööretel saba järele oodata. Just enne avariikohta ma mõtlesin saba tagaotsas, et kas jäämegi 85-ga tiksuma?
Linnas läks juba alguses autode vahel siplemiseks +30km. Jälgimäe teel samuti 50 alas +30km. Enne Sakut pidi järelejõudmiseks +20 tegema.
Chillisõit võiks ikka legaalne olla. Sest esimesed panid sellise valuga minema, et tagumiste puudumist märgati alles Paldiskis.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=530851#p530851 -eilne õnnetus.
Eilsest õhtust tuleks igaühel midagi õppida! Minul tekkis aga küsimus, mis on rahulik sõit?
Kui ise olen rahulikult sõidul käinud, siis kiirused +10-20. Ja vahepeal kogunetakse ning loetakse tibusid. Sama tegin ka eile juhirollis olles.
Plastikute ehk siis kiirem sõits on +30-... Sinna ma ei kipu, kuna järgi ei jõuaks ja ei tahakski.
Kas peaks siis ka aeglane sõit olema -10 vms?
Kui eelmine aasta ise värskete lubadega olin, siis tahtsin just algul väga aeglaselt sõita, et ikka harjuda, tegin ka teema http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=58425 - sealt aeti ka kohe õhtuste seltis, aga leidsin sealt õnneks ka piisavlt neid, kes minuga sõitma tulid. Järgmine samm siis rahulik sõit, mida juba naudin.
Teeks 3 mõistet selgeks, et kõik teaks millega arvestada:
aeglane ehk algaja - me kõik alustame kuskilt - kiiruse ületamisi pole, pigem alla piirkiirust
keskmine ehk rahulik - sõidu nautimine - kiirus +10-20
kiire ehk plastikud - adrenaliin....
Kõik võivad ju ühte kokku ikka koguneda ja sõitma minna, lihtsalt grupp jaotatakse osadeks ja tibude lugemise punktides kohtutakse
Need siis minu mõtte eilsest tulenevalt!
Pundis sõitmiseks ei ole mõtet võtta tipptunni ajal linnasisest kohtumispaika. Või sisi leppida kokku linnalähedane kohtumispunkt, kus saba järele oodatakse. Autod ja foorid lõhuvad kolonni kiirelt.
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
AndrusB kirjutas:Ajalugu kordub. Tasub ehitseda seda teemat umbes 100 lehekülge eestpoolt.
Aegu tagasi olid tegija vedaja, hästi planeeritud marsruutidega, enam ei viitsi v?
Sellistest õnnetustest on õppida seda, et minge käige koolitustel!
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=68206
Õpetatakse Teile seda, et rattaga on võimalik sõita mitte ainult püstises asendis vaid ka siis, kui ratas kaldu lasta.
See koolitus pole mõeldud ju ainult "plastikutele" vaid ka Teile "värsketele lubadeomanikele" et tänavatel ellu jääda !!!
Minu lugupidamine Raulile ja Motodepoo Team Greenile
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
-
Teema algataja
Ma oleks huvitatud, aga kui siis vähe kiiremast ning väiksema seltskonnaga.
Oleks ka käpp , aga tahaks teada kuhu enamvähem suund oleks
-
Teema algataja
17:30 Keilas Statoilis sõit siis. Hetkel 2 inimest tulemas, kel veel huvi, võib liituda.
Karka kirjutas:17:30 Keilas Statoilis sõit siis. Hetkel 2 inimest tulemas, kel veel huvi, võib liituda.
Kohal!
Hmm... keegi linna poolt kella 19.00 kandis ei ole kuhugi rahulikult törtsutamas?
Vanalinnas Hollika ees ca 22:00 võiks väike kogunemine olla, kes ööloomad on. Teeks niisama showd rahvale.
-
- Tsikkel: Kawa zr7s;zx9r
EI viitsinud teemat otsida kuhu postida ja uut teha... !
Homme keegi 2-3 paiku rakvere kanti s6idab kui jah siis v6iks koos minna
viska Pm kui on kellelgi plaan :=)
-
Praegu plaan mitte varem kui 18 ja mitte hiljem kui 19 startida kuhugi suunas Järve keskuse juures olevast Statoilist rahulikule ringile
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
18:30 liituks ka järve keskuse statoilist kuskile kurvilisemale ringile.
-
-
Aga väga tore ring oli täna 5,5 inimesega, kiiret ja aeglast, mesket kõigile. roca statti ma tehnilistel põhjustel ei jõdnud siiski :p
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
tormavtellis kirjutas:oli täna 5,5 inimesega,
Keegi läks pooleks vahepeal?
-
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Eilne rohuneeme ring - Väga tänan teid kõiki, oli huumorit (ratast mõlemale poole ikka ümber ei kukutaks ), kurvilisi teid ja head seltskonda.
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
Nii...mul pill nüüd enam-vähem sõidu kõlbulik.
Kui vihmale ei kisu siis kas õhtul "vähem staasikad" ringile ka tulevad?
tormavtellis kirjutas:Aga väga tore ring oli täna 5,5 inimesega, kiiret ja aeglast, mesket kõigile. roca statti ma tehnilistel põhjustel ei jõdnud siiski :p
Ootasime jh nats, kedagi ei tulnud, otsustasime ka liikuda! Ok
Aris kirjutas:Eilne rohuneeme ring - Väga tänan teid kõiki, oli huumorit (ratast mõlemale poole ikka ümber ei kukutaks
), kurvilisi teid ja head seltskonda.
Seltskond oli tõesti tore ja sõit sujus mõnusalt Teinekordki
leko kirjutas:Nii...mul pill nüüd enam-vähem sõidu kõlbulik.
Kui vihmale ei kisu siis kas õhtul "vähem staasikad" ringile ka tulevad?
Tere! Võiks küll, aga täna väga hilja peale ei jää, varakult tuttu, homme tööpäev
Kui mingise normaalse kellaaja ütled, kirjuta, vaatab, vb isegi ühineb
Praegu ilm on küll jube kahtlane, äkki õhtu poole läheb paremaks
Muidu oleks ka käpp , eks õhtu poole näeb.