Tartu eksamineerijate lemmikkohad
-
Teema algataja
Re: Tartu eksamineerijate lemmikkohad
See mõte on mul ka olnud, peaks siis rahustid laskma välja kirjutada ja siis vist saan ka eksami tehtud. Kuid rahustid võivad jälle vähendada regeeerimisvõimet ja seega linnasõidul võin juu nii uimane olla. Aga siiski proovin ära, sest närvis olles ei saa kaa midagi tehtud.
Oma ratas on mul sama, nagu oli kooliratas, kuid muidugi piduri tunnetus ja juhtimisstiil veidi erinevad. Yamaha 600-ne ja olen sellega ka harjutanud enne eksamit oma maakodus ja kui koolirattaga eksami jällegi teen, siis pean maksma kallist ratta kasutamise tasu jne... enda rattaga hea harjutada ning hetkel mul elukaaslane hakkab minu sõidu juhendajaks (tal sai just 5.aastat a-kat lubadest) ning seega saan tsikliga linnas harjutada, ilma et peaksin maksma kallist sõidutunni tasu.
Kuidas kellelgi, minuarust on 8 just raskemaks tehtud. Enne oli kerge, keerad lenksu joone suunas, kuid nüüd peab ise arvestama ja ennast kasti sisse ära mahutama. Mulle meeldis eelmine variant rohkem... ja ma ei tea, minu jaoks platsiharjutustest kõige rasekm. Mõnikord tuleb mul see harjutus välja, mõnikord mitte. Järgmine eksam 8. sept. (2 nädalat oli TARTU arkis järjekord). Kui 8 platsil tehtud, siis arvan, et ülejäänud harjutustega saan vabalt hakkama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.